- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
s
bende kardeslerimi aramayiyorum , ihmal ettim onlariKardesimi aramiyorum cokca buraya yaziyorum bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kardeslerimi aramayiyorum , ihmal ettim onlariKardesimi aramiyorum cokca buraya yaziyorum bende
bebeğem..
hahahhahhahaaaaaaaaaaaaaaaa, koca dis deyinc euzerime alinmistimemziği parçalamıştır tabii.onun oyunu dişleriyle hep ne yapsın..bizim evin bir katını yemişti..kapılar döşemeler koltuk, perde duvar..tekti yavruyken..biz yokuz bütün gun evde.. e dişleri de kaşınıyo tabi yavru..o da kaşıdı dişlerini evle
Kardesimi aramiyorum cokca buraya yaziyorum bende
bende okurum, kizima ozellikle, kizimin yildizi yuksekmis cok sukurBende ayetel kusi felak nas ve elham okurum. Nazara da iyi geliyor
Kiyamammm Minosa bak sen pek akilli zaten belli masallahemziği parçalamıştır tabii.onun oyunu dişleriyle hep ne yapsın..bizim evin bir katını yemişti..kapılar döşemeler koltuk, perde duvar..tekti yavruyken..biz yokuz bütün gun evde.. e dişleri de kaşınıyo tabi yavru..o da kaşıdı dişlerini evle
hahahhahhahaaaaaaaaaaaaaaaa, koca dis deyinc euzerime alinmistim
Cepten tatlisjomm alemsin kiznasıl yani kk da mı?
Niye arayamiyosun canimmcims
bende kardeslerimi aramayiyorum , ihmal ettim onlari
Ben neyi kaçırdım anlamadım. Senin khahahhahhahaaaaaaaaaaaaaaaa, koca dis deyinc euzerime alinmistim
ben neyi kaçırdım. Kim kimi parçaladıneeeeeee???????
Kiyamammm Minosa bak sen pek akilli zaten belli masallah
burayi daha cok seviyorum, icimdne gelmiyor onlari aramakN
Niye arayamiyosun canimmcim
tosunpasanin yaveriKizlar marcopasa kim ola
Yerimm onu minik bicirikk cookk seker op benim Icim canimmmmmicimabıkalı hırsızdır ayrıca..
Evetttt. Bu akşamın birincisi belliiiiiitosunpasanin yaveri
black printin köpeğinin emziği ağzına almasından bahsetti..ben de onu parçalamıştır koca dişleriyle dedim..ppad her nasılsa üstüne alınmışBen neyi kaçırdım anlamadım. Senin k
ben neyi kaçırdım. Kim kimi parçaladı
Puka sen olme hemitosunpasanin yaveri
s
bende kardeslerimi aramayiyorum , ihmal ettim onlari