- 24 Ocak 2015
- 1.143
- 1.255
Efeeeet ben yalnizim kisss cok korkarim hemdwOnlar korksun hahahahahasüpermiş canım..allah hep beraber nice guzel upuzun yıllar nasip etsin..
üç harfliler mi ?alemin..aman neyse fazla konuşmaya gelmez bu konular..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efeeeet ben yalnizim kisss cok korkarim hemdwOnlar korksun hahahahahasüpermiş canım..allah hep beraber nice guzel upuzun yıllar nasip etsin..
Hahajahahah mishhcimm senim yaninda Innsan yaslanmaz kiz gerci hepiniz oylesiniz ama espiride zeka isi
dogru dort ayaklilar daha kiskanc oluyorlarbenim 4 ayaklar bile kıskanıyo normaldir
Yok canım. Cepten bende giremedimdi bugünCanlarim kazen ozelxen yazmisti cep tlfnu uygulamasini kapattik benimkini mi kapatmislar anlamadim zor yaziyorum atti yine bikac kez
Amin canım. Hepimizinkinesüpermiş canım..allah hep beraber nice guzel upuzun yıllar nasip etsin..
He anladim botanem evet oda zor olur yarin gidimde bakalim nolcak portlari dolmus ttnetin cok sacma ya Internet icin kontejan var daha neler duycaz acabacepten özel progamla girilmiyor artık demek ki..normal iinternetternet üzerinden giebilirsin ama çok zor o da
Aferin kız. Sana imreniyorum. Birde bunalıma giritosun. Bak nasıl güçlüsün, bana göre yani. Kendi başına yaşayabiliyorsunEfeeeet ben yalnizim kisss cok korkarim hemdwOnlar korksun hahahahaha
Kizlar printemsin sirin kopegi bebegin emzigini emiyodu kiyamam ya gordunuz dmi sizde kiskanmis yaziikbenim 4 ayaklar bile kıskanıyo normaldir
Hahahaha saka bidigim ben coook korkarim uyuamam sabaha kadarAferin kız. Sana imreniyorum. Birde bunalıma giritosun. Bak nasıl güçlüsün, bana göre yani. Kendi başına yaşayabiliyorsun
Dua oku bişi olmas. Benimki paranoya resmen. Bakma sen banaHahahaha saka bidigim ben coook korkarim uyuamam sabaha kadar
Hahahahahaha yerim senin suratlariniya bu suratlar yetmiyo artık kendimi ifade etmeme..bi çeşit aşkınlık ve içkinlik içindeyim..
nas felak okuyun , bend ekorkardim ama bu dualarla yendim korkumuDua oku bişi olmas. Benimki paranoya resmen. Bakma sen bana
neeeeeee???????iki dk ya parçalamıştır onu koca dişleriyle..
Zaten dua okuyorum canimmm bazende Isigi aciyorum dua en iyisiDua oku bişi olmas. Benimki paranoya resmen. Bakma sen bana
Ayetel kursude okuyun kizlar dua okumak cok iyi cok guven vwriyonas felak okuyun , bend ekorkardim ama bu dualarla yendim korkumu
neeeeeee???????