Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa kardeşe kırılınmaz. Candır onlar canben kırgınım zaten..
burayi daha cok seviyorum, icimdne gelmiyor onlari aramak
Bizde seni cok seviyoruz sekerimmmmburayi daha cok seviyorum, icimdne gelmiyor onlari aramak
kim?Evetttt. Bu akşamın birincisi belliiiiii
Turkiye, Avusturalya,Kanadanerdeler?hangi ulke?
Ay ne demek içimden gelmiyo. Kendi kanın canın. İhmal etme onları. Ben aileye çok önem veririm. Yarın ilk iş onları ara lütfen. Hatırım içinburayi daha cok seviyorum, icimdne gelmiyor onlari aramak
Bende ikna edebilsem bi kedi yada köpek alacam ama olmuyo işte. Bi kuşum vardı hamsterdan sonra oda öldü. Yenisini aldırmadı eşim. Ev kokuyo diye. Hayvan düşmanı nolacak
Turkiye, Avusturalya,Kanada
ararim ama onceden hergun ariyordum, simdi haftada bire dustumAy ne demek içimden gelmiyo. Kendi kanın canın. İhmal etme onları. Ben aileye çok önem veririm. Yarın ilk iş onları ara lütfen. Hatırım için
ahhh ahhha hayat sartlariniye dağıldınız bu kadar..ama hepiniz en guzel ulkelerdesiniz..
Naz bidigim bana bakarmisin her yaziyi beyeniyorum rengim belli degil az yalaka gordum kendimiAy ne demek içimden gelmiyo. Kendi kanın canın. İhmal etme onları. Ben aileye çok önem veririm. Yarın ilk iş onları ara lütfen. Hatırım için
Ay ne demek içimden gelmiyo. Kendi kanın canın. İhmal etme onları. Ben aileye çok önem veririm. Yarın ilk iş onları ara lütfen. Hatırım için
en temizi kedi:) cooook akilli ragdol veya chinchilla cok sevecen oluyor, kizin icinde iyi olabilir, ragdoll ozellikle kucakta 3 saat oyuncak bebek gibi oturuyorBende ikna edebilsem bi kedi yada köpek alacam ama olmuyo işte. Bi kuşum vardı hamsterdan sonra oda öldü. Yenisini aldırmadı eşim. Ev kokuyo diye. Hayvan düşmanı nolacak
ben daha yalakayim her yaziyi begeniyorumNaz bidigim bana bakarmisin her yaziyi beyeniyorum rengim belli degil az yalaka gordum kendimi
benim icinde ailem cok cok onemli tabii, ama onceden hastalik derecesinde her gun telefon aciyordum, simdi haftada bir iki ... bu emin ol ailem icind eiyi olmustur, valla bikmislardi benden:)))))))))))kan bağına çok önem vermemannem de kızar hep..annem bitanedir o ayrı..rahmetli babam da öyle..
gitmeeeeeeeeeeee sana muhtacimmmmmm basimda tac ol gozumd enursunnnnnnn muhtacimmmmmmmmmkızlarcım çıkıyım artık..basarabilirsem derin bir uyku çekeyim..optum hepinizi.hem de blackin öpücüğünden.
en temizi kedi:) cooook akilli ragdol veya chinchilla cok sevecen oluyor, kizin icinde iyi olabilir, ragdoll ozellikle kucakta 3 saat oyuncak bebek gibi oturuyor
ben daha yalakayim her yaziyi begeniyorum