- 16 Mart 2015
- 1.291
- 1.084
ragdol kediragdol u hiç duymadım..tam benlikmiş..king charles sahiplendik..bunlar guya kucaktan inmzemiş..bir bizimki durmuyo kucakta..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ragdol kediragdol u hiç duymadım..tam benlikmiş..king charles sahiplendik..bunlar guya kucaktan inmzemiş..bir bizimki durmuyo kucakta..
gitmeeeeeeeeeeee sana muhtacimmmmmm basimda tac ol gozumd enursunnnnnnn muhtacimmmmmmmmm
ragdol kedi
Uyu dinlen canimin Ici bendende kokulu opucuk sanamisch .!.:kızlarcım çıkıyım artık..basarabilirsem derin bir uyku çekeyim..optum hepinizi.hem de blackin öpücüğünden.
evet tuzum kuru , seni avusturalya ya tasiyalim:))) benim ailem ile aramda en buyuk sorun saat birimizde gece birimizde sabah birimizde ikindi hicbirimizin esref saati birbirini tutmuyorkız bırakın beni gidip yatayım..senin orda 2 saat geridesinizz tabi..tuzun kuru..
Uyu dinlen canimin Ici bendende kokulu opucuk sana
Hahahaaa. Onlarca diş resmi yolladı ya onun için tabeblack printin köpeğinin emziği ağzına almasından bahsetti..ben de onu parçalamıştır koca dişleriyle dedim..ppad her nasılsa üstüne alınmış
evet resmen misch koca disleri ile parcalamistir dediHahahaaa. Onlarca diş resmi yolladı ya onun için tabe
Farkındayım. Kim ne yazsa sen orda. Kendin diyon işte ben demiyorumNaz bidigim bana bakarmisin her yaziyi beyeniyorum rengim belli degil az yalaka gordum kendimi
Ay döverim ben onu. Bağırma lütfen. Koca kadın yakışmıyoevet resmen misch koca disleri ile parcalamistir dedi
ben koca kadinim demi? dur su ameliyati olayim bak nasil genc kiz olacagimAy döverim ben onu. Bağırma lütfen. Koca kadın yakışmıyo
Alamam mümkün değil. Şakadı yok eşiminen temizi kedi:) cooook akilli ragdol veya chinchilla cok sevecen oluyor, kizin icinde iyi olabilir, ragdoll ozellikle kucakta 3 saat oyuncak bebek gibi oturuyor
benim icinde ailem cok cok onemli tabii, ama onceden hastalik derecesinde her gun telefon aciyordum, simdi haftada bir iki ... bu emin ol ailem icind eiyi olmustur, valla bikmislardi benden:)))))))))))
Tatliskommm bebetom senin yerin ayri kizFarkındayım. Kim ne yazsa sen orda. Kendin diyon işte ben demiyorum
kotu, benim kizim var evde keidm yani inanilmaz guzel, boncuk gibi bir sey, cok seviyorum onuAlamam mümkün değil. Şakadı yok eşimin
Eminim canım. Her telde suratımı napsam, öylemi yapsam şuna mı yaptırsam demenden gına gelmiştir. Kafa dinliyorlardırbenim icinde ailem cok cok onemli tabii, ama onceden hastalik derecesinde her gun telefon aciyordum, simdi haftada bir iki ... bu emin ol ailem icind eiyi olmustur, valla bikmislardi benden:)))))))))))
hahahhahahaaaaaaaaa, ailem bilmiyor ameliyat olacagimi, ben onlari taciz ediyorum ama ameliyat konusuyla ilgili degilEminim canım. Her telde suratımı napsam, öylemi yapsam şuna mı yaptırsam demenden gına gelmiştir. Kafa dinliyorlardır
Hahahahahaha zaten tlfn atiyo bebisim buralarin sensiz tadi tuzu yokya cıkın siz de ne işiniz var..elektirkleri kesiyorum hadi..