Ay bişi yaptı dedim ufaklığıma. Bunalıma soktu kızı , kendini odaya kilitledin sandım. Özledik napıyosunGeldim bidigim puka fazla oyalayamadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bişi yaptı dedim ufaklığıma. Bunalıma soktu kızı , kendini odaya kilitledin sandım. Özledik napıyosunGeldim bidigim puka fazla oyalayamadi
Bitanecimmmmkuzuuuuum
Öyleymişşşşşşş. Marco yok ortada. Bize tenezzül etmiyo hanımhahahha..neyse ben biarzdan sızmayı planlıyorum..dün size laf yetiştireceğim diye uykusuz kaldım bugun perişandım..
pukkayla marco sabaha kadar konuşmuşlar laf aramızda
Hahahahaha bende sizi ozledimmm minoslar ay ben size cok alistim bugun sizi goremedim cok eksik oldu her seyAy bişi yaptı dedim ufaklığıma. Bunalıma soktu kızı , kendini odaya kilitledin sandım. Özledik napıyosun
Bende öyle ya. Yanlız akşamları çok fena oluyo. Kimseyle ilgilenmeden çat çat yazıyorum. Kızım bağırıyo bir yandan, annem sesleniyo oralı olmuyorum. Evde isyan çıkacakHahahahaha bende sizi ozledimmm minoslar ay ben size cok alistim bugun sizi goremedim cok eksik oldu her sey
Hii bak sen marco hanimahahahha..neyse ben biarzdan sızmayı planlıyorum..dün size laf yetiştireceğim diye uykusuz kaldım bugun perişandım..
pukkayla marco sabaha kadar konuşmuşlar laf aramızda
burada hayvalar gercekten cok degerli, benim kedimde cip var, sigortasi var, ayriyetten sattigimiz veya satin aldigimiz hemen hemen her hayvanda cip ve sigorta var, regsiter ofise kayitlilar, kan kanseri vs her turlu testleri yapiliyor, maalesef kedimi evde tutamadim, kedim hamile, onu ultasona goturecegim randevu aldim, ultason 400 tl, yani burada herkes kendi beslegidi canliya deger veriyor, ucretsiz verme olayina tamamen karsiyim, ucretsiz versem ya yerlerse? cinli kayniyor buralar? ayriyetten kanunu satis yaptigin takdirde 7 seceresini biliyorsun kisinin neredeyse.... breeder yani ureticiler yani ciftlestirip satanlar bu ulkeye vergi oduyor vs, yani bu bir meslek dali, bu sistem burada cok guzel oturttulmus ancak hala daha adoption yani evlatlik alma olayi olmazsa barinaklarda uyutuluyorlarya bel
iyiymiş..burası 100 sene sonra bile o noktaya gelmez..bir suru gruptan mail vs geliyor, hayvan sever oldugum için..dehşet haberler var..okumuyorum artık direk siliyorum.kafamı kuma gömüyorum..
Bende öyle ya. Yanlız akşamları çok fena oluyo. Kimseyle ilgilenmeden çat çat yazıyorum. Kızım bağırıyo bir yandan, annem sesleniyo oralı olmuyorum. Evde isyan çıkacak
Black le konuşurken bi ara teli kaptı elimden kızım. Yeter ne çok yazdı bu tel bana lazım diye. Black e kızgın
vallahi cok uzuluyorum tr deki cocuklara, yaris ati gibiler, burada dershaneye hic gitmedi, ozel ogretmen sadece yuksek okulda bir doktordan ders aldi, sinavlara hazirlanirken hepsi bu...Benimkide öyle. Özel okula gidiyo. Çocuk 4 de çıkıyo özel öğretmene gidiyo. İlkokul 1 den beri böyle. Yazık çocuklara
Hahahaha sen yokmusum kiz bidiikkkgulmekten oldurdun yineeeBende öyle ya. Yanlız akşamları çok fena oluyo. Kimseyle ilgilenmeden çat çat yazıyorum. Kızım bağırıyo bir yandan, annem sesleniyo oralı olmuyorum. Evde isyan çıkacak
Canım eşim burda olmadığında bana geliyorlar ya da ben kızımla ona geçiyorum. Yanlız kalamıyorum evde. Öyle bir korkum var. Hırsızdan değil üç harflilerden korkan bi çatlağımhahahah...daha gec saatte gel:) el ayak çekilince..ben olmasam da gece kuşları marcoyla pukka var..
annen sizinle mi..ne guzel..benimki başka sehirde..
Isiririm onu soyle kizmasin coook optumm bicirigimiaman onun tableti ipadi filan yok mu..al da rahat et..sen bize lazımsın
Ay var tabi. Şimdi tabletsiz 2 yaş üstü çocuk mu kaldı. İnadına mı yapıyor bilmem. Teli tutturduaman onun tableti ipadi filan yok mu..al da rahat et..sen bize lazımsın
Canım eşim burda olmadığında bana geliyorlar ya da ben kızımla ona geçiyorum. Yanlız kalamıyorum evde. Öyle bir korkum var. Hırsızdan değil üç harflilerden korkan bi çatlağım
Annemlerin katdeşimin ve bizim ev yürüyerek 5 dak. Anca sürer
Hahajahahah mishhcimm senim yaninda Innsan yaslanmaz kiz gerci hepiniz oylesiniz ama espiride zeka isihahahah...daha gec saatte gel:) el ayak çekilince..ben olmasam da gece kuşları marcoyla pukka var..
annen sizinle mi..ne guzel..benimki başka sehirde..
Canlarim kazen ozelxen yazmisti cep tlfnu uygulamasini kapattik benimkini mi kapatmislar anlamadim zor yaziyorum atti yine bikac kez