Yavruları da sahiplendirseydin keşke. Para ile satmayı benimsemiyorum benkopegimi satmak zorunda kaldim, yavrulari oldu, kirislastirmaya karsiyim ben, yavrulari sattim yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavruları da sahiplendirseydin keşke. Para ile satmayı benimsemiyorum benkopegimi satmak zorunda kaldim, yavrulari oldu, kirislastirmaya karsiyim ben, yavrulari sattim yani
burada yok oyle bir sey, burada satiliyor, sahiplendirmek ancak tanidiklarina olur.Yavruları da sahiplendirseydin keşke. Para ile satmayı benimsemiyorum ben
Yaaa. Bize yazmaya gerek görmedi yani. Öyle mi printtttttttttt.özelden yazıştık da yazıştık ..ben yemeğe gittim sensiz ne yapayım bari ben de gidip uyuyayım biraz dedi..
Köprğini neden sattın. Ya o eşyamı ki satıyosun yaaa. Ay elite konuştukça batıyosun. Ayyyyyyyy. Bak sinirlendim sağ kaşım tık tık atıyo
bende yazdim bunlari bir kenaraYaaa. Bize yazmaya gerek görmedi yani. Öyle mi printtttttttttt.
Aha da marco yu da print i de yazdım bir kenara
nazzzz sen de isim söylemişsin
ne yapabilirim satmayip? yavrulari oldu? kizim kisirlastirmaya karsi, kisirlastirilmayinca yavru oluyor:) evim zaten hayvanat bahcesi gibi:)))pukka bittin sen..köpeğini mi sattın..ben bahcede yetiştirdiğim domatesi yemeye kıyamıyorum...her gün gidip sevip konuşuyorum..valla ne diyeceğimi şaşırdım..
Midch canım beni bi sen anladın. Köpeği sattım diyo ya. Hemde çok doğal karşılıyo. Diyecek bişi bulamadım.pukka bittin sen..köpeğini mi sattın..ben bahcede yetiştirdiğim domatesi yemeye kıyamıyorum...her gün gidip sevip konuşuyorum..valla ne diyeceğimi şaşırdım..
burada normal, kopegi yesemiydim? gerci o da normal burada ama ben vejeteryanimMidch canım beni bi sen anladın. Köpeği sattım diyo ya. Hemde çok doğal karşılıyo. Diyecek bişi bulamadım.
burada yok oyle bir sey, burada satiliyor, sahiplendirmek ancak tanidiklarina olur.
Hadi ya. İftira. Resmen saldırı var bana
ne yapabilirim satmayip? yavrulari oldu? kizim kisirlastirmaya karsi, kisirlastirilmayinca yavru oluyor:) evim zaten hayvanat bahcesi gibi:)))
saiplendirme olayi yok burada, sadece cevrende sahiplendirebilrisin, barinaga verirsen, barinak da cuzzi bir rakama satar ,tabii burada satma islemi cok farkli, evlatlik cocuk veriyor gibi verirsin yavruyu, ver parayi al yavruyu degil olay...niye yabancı gruba üyeyim ing
git bak kızım demişsin işte..bugunü favorim sensin bugun e..yi geçtin demişsin..iftira değil inkar var
burada sokakta kedi,kopek yok, herkes satin alir, petshop d ayok ciftikler var, geneld eherkes kedisini kopegini kisirlastirir, kedi ve kopekler minumum 1500 tl den baslar fiyatlari,sahiplendirme olayi yok, barinaklar var evet, onalra verebilrisin, onlarda sahiplendirmek icin cuzzi 800 tl gibi bir para alir...eger sahiplendirilemezse maalesef yok edilirler
burada evlatlik almak daha kolay sanki:))çiftleştirmeseydiniz keşke..iyi birilerine satsaydınız bari..
Midch canım beni bi sen anladın. Köpeği sattım diyo ya. Hemde çok doğal karşılıyo. Diyecek bişi bulamadım.
Benimkide öyle. Özel okula gidiyo. Çocuk 4 de çıkıyo özel öğretmene gidiyo. İlkokul 1 den beri böyle. Yazık çocuklaravalla o gunleri dusununce iyi ki gelmis bu ulkeye diyorum, hic ozel ogretmen tutmadim burada, dershaneye de yollamadim, tip burada puani en yuksek en zor olan bolum, oraya girdi cok sukur, tr de canimdan bezmistim, cocuk ilkokul 1 de dershane ve ozel ogretmene baslamisti
hic tanimadigina ucretsiz vermek ne kadar dogru? boyle belgeleri tamamliyorsun, kisi ciddi mi ? neredeyse 7 seceresini yaziyorsun, kayitli ofis var oraya vergisi odeniyor vsyabancı iki gruba üyeyim..ingiltereden cok katılan var..ucretsiz sahiplendirme goruyorum orda..ever burdaki kadar değil.genelde breeder lardan alıyolar yavru olarak..ama bakamayıp veren de vardı..
neyse sizin kararınız sonucta..insanlar para vermeyince değerini bilmiyolar diyen de oluyor..
Benimki de haftada 2 gün özel hocaya gidiyo. Onada ben taşıyıp ders bitimine kadar avm de oturup bekliyorum. Sen birde şoför mü tuttundu ki. Bunlar için de biri lazım. El kadar çocuk kendi gidemiyorki
niye yabancı gruba üyeyim ing
git bak kızım demişsin işte..bugunü favorim sensin bugun e..yi geçtin demişsin..iftira değil inkar var