Estetik Operasyonlar- Sohbet Köşesi

Blackim biricigim seni ayri tuttum zaten ben bu koca kizlariyi dedim lafimi sen benim kucuk minnakimsin seni severimde doverimde ay bugun az dovdum dimi olsun ama kizini dovmeyen dizini dover demi kelebegim:KK60::KK55::KK36::KK36:
Senin vurdugun yerlerde guller mor menekseler orkideler biter pamuk prensesim hemde hic dovmedin zaten hep cok Iyisin pamuk gibi kalbin var seni taniyorum artik ayol ayni yastayiz senin kiz mavis ben arkdsnim kardesiniz olurum ama hepinizin seve seve :KK37::KK9:

Senin vurdugun yerlerde guller mor menekseler orkideler biter pamuk prensesim hemde hic dovmedin zaten hep cok Iyisin pamuk gibi kalbin var seni taniyorum artik ayol ayni yastayiz senin kiz mavis ben arkdsnim kardesiniz olurum ama hepinizin seve seve :KK37::KK9:

ben dövdüm seni bi kaç kez kabul ediyorum:oops::oops:

ben dövdüm seni bi kaç kez kabul ediyorum:oops::oops:
günaydın mischim sen vurmassın bana hiç unutmuyorum mr sonucunu aldığım gun doktorun soyledıgı seylerden sonra hastaneden cıktıgımda krize girimitim saatlerce beni teskin ettin bir doktoru aradım sayende bıraz kendıme gelıp rahatladım ben o gun senın güzel kalbını kalbını gördüm hıc unutmam senı coooookkkk sevıyorum:KK68::KK68::KK68::KK68:

günaydın mischim sen vurmassın bana hiç unutmuyorum mr sonucunu aldığım gun doktorun soyledıgı seylerden sonra hastaneden cıktıgımda krize girimitim saatlerce beni teskin ettin bir doktoru aradım sayende bıraz kendıme gelıp rahatladım ben o gun senın güzel kalbını kalbını gördüm hıc unutmam senı coooookkkk sevıyorum:KK68::KK68::KK68::KK68:

canım ben de cok seviyorum..:KK19::KK60::KK68:

mıllet dortbın sayfa yazmıs kızlar bızde terk etmıyelım burayı ılk göz agrımız kk olmasa nasıl bulcaktık bırbırımızı:KK37:

A
Telden yaziyirum canim ustelik benim tel sizinki gibi iphone faan degil dumduz kucucuk ilkel bir samung muadili alet...Ben her yerde yazarim fark etmez ama bu aralar gene cinler basti beni cok agresifim ona gore yaginizi denk alin:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Naz haric ona her zaman pamuk gibiyim:KK4::KK4::KK4:
ayyy marcom paşamm sultanımmm. :KK60: Yanlız bu sevgiyi hak edecek naptım bi desen bana

Gene mavi boncuklar dağıtılmış:mad:

N Nazo da yazmış enerjik hatun whatsupadan ya yok ben yaşlı bir hatunummm ve 4.sene oldu forum eskidim hadinnn size verdim sıramı :21:
Sira verdinde jelom fistigim kimse yok terkedilmis sehir oldu burasi yine vatsap gurup var ders calismam lazim diye ordanda ciktim buraya da yazamiyorum pek sende ciktin bari burda yaz arada o_O

:KK25:marcopasam sarjım bıttı burdan haber vırıyım dıdım ıygeceler kızlar uyuyorum

X