- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
dişim ağrıyorrrrrrrrrrr
geçmiş olsun bebemmm yan gelip yatmaktan o anladın sen onuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dişim ağrıyorrrrrrrrrrr
Ay nazoyu alayim ne demek nazi hic vermem ayyy jelo tamam misch al nazoyu yavasca yere birak ve bana dogru it ve hemen uzaklas
Canim kapadokya en gusel zamani git gez bakalim iy eglenceler sana...
anladim anladimgeçmiş olsun bebemmm yan gelip yatmaktan o anladın sen onuuu
Ben nazi basima sultan ilan ettim nasil itip kakacam acaba kiskancligin bile bir adabi olur o benim pembe cantamdaki pempe rujum gibi asla vazgecmem
1 ayda biter o ruj
nerseın aşım burdayım aşkımmmmmbırakmam tabıkı bebışımmmmAy noldu kızlar.
Herkesde bir naz aşkı. Başınıza taş mı düştü noldu
Öyle revaçtayım ki kimi seçeyim bilemedim. Yanlız efom nerde. Beni kimselere bırkmazdı o.
anneler gunun kutlu olsun senınde jelocum vede hepnızınkı kızlarAnneler gününüzü kutlarım arkadaşlar
Jelo bugün ptesiAnneler gününüzü kutlarım arkadaşlar
Jelo bugün ptesi
wats up a döndün döndün . dönmedin tacizlerim başlıyo
kızım ne sandın. şaka mı yapıyom sandın.Aboooow nazo sen hiç yorulmazmısın yahu buradan telden taciz üstüne taciz
kızım ne sandın. şaka mı yapıyom sandın.
Ben yengeç burcuyum. sevdiklerimi kaybetmeye dayanamam. seni de sevdim bi kere napim yani
ay mischhh aklınla çok yaşa. fazla naz yapıyo. ekle gruba o çıksın. sen gene ekle o gene çıksın. artık hanginiz pes edersee ben buna sormadan alayım gruba..olmaz mı..isterse geri çıkar..geri alırm..hahahahah
ay mischhh aklınla çok yaşa. fazla naz yapıyo. ekle gruba o çıksın. sen gene ekle o gene çıksın. artık hanginiz pes ederse