Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Estetik Operasyonlar- Sohbet Köşesi
- Konu Sahibi misch
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?DERECEYE GİREN İLK 3 ÜYEMİZE PRO ÜYELİK HEDİYE EDİLECEKTİR !
SON 2 GÜN !
---KOT PANTOLON KOMBİNLERİ ---
24.05.2015 saat 22:13 kadar yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.
Yarışmaya katılmak ve yarışma kuralları için aşağıdaki linke tıklayınız!
En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !
SON 2 GÜN !
---KOT PANTOLON KOMBİNLERİ ---
24.05.2015 saat 22:13 kadar yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.
Yarışmaya katılmak ve yarışma kuralları için aşağıdaki linke tıklayınız!
En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !
Ay bu ne ya. Gözlerme inanamıyorum noldu bizim sayfamız.
Nerdesiniz
Misch buna nasıl müsade ettin. Kimseler girmiyo artık. Terk edilmiş ıssız ada gibi olmuş sayfamız
Elden ne gelir Nazım..Marko'yla uygulama whatsapcı..Her şeyi buraya da yazamıyoruz..Sonuç mecburen böyle oldu.Ama whatsapda da eski yazışma heyecanı yok..orası da terk edilir yakında...
Heyyyoooo kızlar ya çok uzun zaman oldu yazmayalı en son bıraktığım da herkes iyiydi valla iyi sardık biz buluşma işine mekanları zengin ederiz böyle gidersek aldığınız indirimleri toplayın benim hesaba yatırın yok öye kök hücreye lazım
bi süre evlerde bahçelerde bulusup para biriktirelim o zaman:))) nazla bana gelceksiniz zaten..
bi süre evlerde bahçelerde bulusup para biriktirelim o zaman:))) nazla bana gelceksiniz zaten..
PEGANUM aşkım naber bak daha yeni ayrıldık bunlar hemen whatsupda yine eğelenek diye tuturdular gezenti bacım bunlarparamı dayanır bunlara
M misch bak bu iyi fikir bende bahçe bağ yok o vakit bi yaz senle nazdayız yaşasınnn
Jelesec İyilik cnm, çok güzel eğlendik ama herkesin birbiriyle elektiriği iyi tuttu....Yazı dediğin gibi bahçe kutlamalarıyla geçiririz, bağda bahçede yayılırız biraz iyi gelir yeni plan nedir merak ettim, gerçi ramazan geliyor, ondan sonra tam gaz devam.....Sende bağ bahçe yok ama kapı gibi tesis (ilk buluşma yerimiz) var yeşillikler arasında , orası senin sayılır.
Jelesec İyilik cnm, çok güzel eğlendik ama herkesin birbiriyle elektiriği iyi tuttu....Yazı dediğin gibi bahçe kutlamalarıyla geçiririz, bağda bahçede yayılırız biraz iyi gelir yeni plan nedir merak ettim, gerçi ramazan geliyor, ondan sonra tam gaz devam.....Sende bağ bahçe yok ama kapı gibi tesis (ilk buluşma yerimiz) var yeşillikler arasında , orası senin sayılır.
jelo hamarat kadın kışın da ona gideriz..oğlanın yemeklerinden verse yeter
PEGANUM peguşum belli değil ama bu değil sonraki hafta sonu için plan olabilir..ya Naz' da ya bende..sizin o tarafa da geliriz sonra hep sizi buraya almak olmaz..taksim gibi mesela..
Evet ya hepimiz hafif çatlak olunca iyi anlaştık zaten anlaşmasak ilk buluşmadan sonra hemen eğlenmeye gitmezdik:))))))))))evet yaz geldi artık nazo,misch, evet mekan benim sayılır oraya kahvaltıya akşam ederiz zaten süperde olur bir günde biz karşıya geçeriz sizi hep yormayalım gerçi sen şipşak emin hepimizden önce damlıyon mekana
PEGANUM peguşum belli değil ama bu değil sonraki hafta sonu için plan olabilir..ya Naz' da ya bende..sizin o tarafa da geliriz sonra hep sizi buraya almak olmaz..taksim gibi mesela..
ben nokummm bacılar siz buluşun sonra misch sana gelirim ben yavru ile minnoşları sevmeye
kreviz,brokoli, enginar severseniz ne ala miniğin menüleri bunlar:)))))))))))))
kreviz,brokoli, enginar severseniz ne ala miniğin menüleri bunlar:)))))))))))))
ay cocuk senden korkusundan yiyodur..hangi çocuk sever onalrı..rahat bırak kuzuyu..