Hadi ya. Farkınca değilim canım. Bilinçli yapmıyorum gerçektenbeni düşünürken yüzün hep böyle oluyo nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya. Farkınca değilim canım. Bilinçli yapmıyorum gerçektenbeni düşünürken yüzün hep böyle oluyo nedense
Birden refleks oluyo geriliyorum seni düşününce elimde diil napimbeni düşünürken yüzün hep böyle oluyo nedense
Allahım ya. Ayak baş parmağında kırışmış azıcık. Bi git yaa. Gerildin güzelleştin de hava atıyon dini bizekızlar iyi geceler..bacağımı uzattım dizimin etrafı içe doğru , kırışmış..ruyamda careler bulurum inşallah..optüm sizi...
Aynen aynen seninle hemfikirim bacimben ev inceleyen toz bakandan nefret ediyorum ya zaten nok götürmez evim ayıptır yazması 15.de bir kadın gelir ama fitim böyle jilet gibi heryer bekleyenden yaşam alanım yaşayan ev benim evimmm gelmesinler böyleleriii
ayyy kuzummm sen kendını sınrlendırme canımın ıcı güzel arksdm benım nısantasında gecelere akıcas senle onlar gelemıycek hehehehebir cinnet her şeyi halleder..seni son kez uyarıyorum black..
En azından benim her yerim orjinalkızlar iyi geceler..bacağımı uzattım dizimin etrafı içe doğru , kırışmış..ruyamda careler bulurum inşallah..optüm sizi...
Tembellik demeyelim de yapi diyelimBacım sen benden de tembel çıktın ya
ıyıgecler jelocukkkvardı bende onlardan eşimin akrabaları birnci dereceden hepsine mesafe koydum zamanla da ev oturmasını kestim canımmm
Hekeze iyi geceler sevgiler saygılar
Birden refleks oluyo geriliyorum seni düşününce elimde diil napim
ıyıgeceler gönlumn tek sultanıkızlar iyi geceler..bacağımı uzattım dizimin etrafı içe doğru , kırışmış..ruyamda careler bulurum inşallah..optüm sizi...
senı satarmıyım fıstıgımm hepsı yalan sen gerçekB black tulips azzzzz degilsinn haaa sattin beni gorursun sen
uyuyomusun nazımOffff. Sabah erkenden kalkıp okuyamadığım sayfalara baksam. Uyku tutmayacak yaw. Misch i geçmeliyim. Saati kurayım bari 07.00 ye
Blackkkkkkkkkkk nişantaşı katnını doyurmaz . İki günde kaçacak yer ararsın. Ordakiler ezer seni. Oralar anca misch e göre. Kız güzel, kız estetikli, kız tahsilli, kız işte iyi konumda, kız entel, kızın bi sitili var, kızn iki köpüş ü var, dahası tam bir tiki. Ee sen? Sen doğal Anadolu çocuğu. Uymaz sana
ıyıgeceler gönlumn tek sultanı
Gerdirirsin Iyi gecelerkızlar iyi geceler..bacağımı uzattım dizimin etrafı içe doğru , kırışmış..ruyamda careler bulurum inşallah..optüm sizi...
Hee uyuyommmmm. Ne uyuycam be. Bakim bi tek ben kalınca napcan diye uyumayı falan düşünmüyorumuyuyomusun nazım
Valla şimdi amlamadım. .... Dan sonra seni seviyorum mu yok sa kezbansın mı gelcekben de böyle oluyorum..daha deli bi yüz ne de olsa..
öptüm nanakalrından...