kim neyi bilmiyo..neden bahsetmiyosunuz di mi..
benden diyecektim elim sürçmüş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim neyi bilmiyo..neden bahsetmiyosunuz di mi..
Ahanda aynen senin gibiyim ben, evimin pisligine daginikligina bakmayan herkes gelebilir aslinda pis degil de daginigim cok...ha bak var böyle arkadaşalrım ararlar çay koy börek aldık pasta aldık geliyoruz pijama ile açarım eve bakmazlar aaa yatak açık demezler o grup hep gelsinnn dert değill
sende oylesın kusumNapim kis bana yolladigin resimlerde dudaklarin elma sekeri yalamis bebekler gibi
Kizima bel mr i cektirdim bu yaz 900 tl aldilar benden ohaaa dedim , cok kazik yavvv
evet canım tek taraflı cekım 750 tl ddıler bugun banada ssk anlasmalrı olmayan bır yer sosyal guvencesı olmayanlar yandı kızlar cok yazık cıdden cok uzucu
Bacım sen benden de tembel çıktın yaBen sana gelecektim
Valla ben de kimsenin evine gmem,bana gelen de kalkar cayini kendisi koyar, kisacasi her gelen kendi evi gibi kullanabilirBenden cay kahve beklemeyin hele hele kek borek asla, siparis veririz disardan gelir, hic bir halti beceremem ben
ben ev inceleyen toz bakandan nefret ediyorum ya zaten nok götürmez evim ayıptır yazması 15.de bir kadın gelir ama fitim böyle jilet gibi heryer bekleyenden yaşam alanım yaşayan ev benim evimmm gelmesinler böyleleriiiAhanda aynen senin gibiyim ben, evimin pisligine daginikligina bakmayan herkes gelebilir aslinda pis degil de daginigim cok...
nazım sen kuru ekmek yedıe yıne sana gelırım kısssss bıdığım benımKızlar bende kahve içersiniz. Sonra sizi en iyi yerde ağırlarım. Çaya gene evime geçersiniz. Olmaz mı ha olur demi. Ona gitmeyin bana gelin
bak jelo daha onu bilmiyooooooo
sende oylesın kusum
elma sekerım benım senın yerın ayrı mınık bıdıgımbenım
senin yerin ayrı dediği 58 inci kişisin puki..çok müstesna bi yer kıymetini bil..
bacaksız ya
Öyle dostlarım bana da her an gelebilirler. Yemeği de beraber yaparız. Mutfak hepimizinha bak var böyle arkadaşalrım ararlar çay koy börek aldık pasta aldık geliyoruz pijama ile açarım eve bakmazlar aaa yatak açık demezler o grup hep gelsinnn dert değill
150 cıvarı galıba canımcım doktor mayene ucretıle ıkıyuzu bulur galıba ınsallah cekısnlerde bıde kapalı mra gıremıyorumkızlar panık atağım baslıyo ne yapsamkıB black tulips cnm nekadar odiyecwksin peki.
Hahahaaa. Valla misch sen de bazen doğru söylüyosun ya ne diimsenin yerin ayrı dediği 58 inci kişisin puki..çok müstesna bi yer kıymetini bil..
bacaksız ya
Ahanda aynen senin gibiyim ben, evimin pisligine daginikligina bakmayan herkes gelebilir aslinda pis degil de daginigim cok...
senin yerin ayrı dediği 58 inci kişisin puki..çok müstesna bi yer kıymetini bil..
bacaksız ya
nazım kusmusmu bana hanı bana hanı bana opucukHahahaaa. Valla misch sen de bazen doğru söylüyosun ya ne diim
y çok pahalıymış black. Bu ne yaa. Parası olmayana ölsün deniyorevet canım tek taraflı cekım 750 tl ddıler bugun banada ssk anlasmalrı olmayan bır yer sosyal guvencesı olmayanlar yandı kızlar cok yazık cıdden cok uzucu