• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Operasyonlar- Sohbet Köşesi

ha bak var böyle arkadaşalrım ararlar çay koy börek aldık pasta aldık geliyoruz pijama ile açarım eve bakmazlar aaa yatak açık demezler o grup hep gelsinnn dert değill
Ahanda aynen senin gibiyim ben, evimin pisligine daginikligina bakmayan herkes gelebilir aslinda pis degil de daginigim cok...

Ben sana gelecektim:KK45::KK45:
Valla ben de kimsenin evine gmem,bana gelen de kalkar cayini kendisi koyar, kisacasi her gelen kendi evi gibi kullanabilir:KK57::KK59:Benden cay kahve beklemeyin hele hele kek borek asla, siparis veririz disardan gelir, hic bir halti beceremem ben:KK19:
Bacım sen benden de tembel çıktın ya

Ahanda aynen senin gibiyim ben, evimin pisligine daginikligina bakmayan herkes gelebilir aslinda pis degil de daginigim cok...
ben ev inceleyen toz bakandan nefret ediyorum ya zaten nok götürmez evim ayıptır yazması 15.de bir kadın gelir ama fitim böyle jilet gibi heryer bekleyenden yaşam alanım yaşayan ev benim evimmm gelmesinler böyleleriii

benim evin durumuna bakacak arkadaşım hiç olmadı allahtan..arkadaş edinmem oylelerini..köpek pis huylanırız diyen de yok , ama korkan var o da elinde değil..aile cevresinde de yok neyse ki..zaten cekirdek aileyiz..ama zaten ev de hep düzenlidir..

M misch canım dr nin reklamı olmasın diye ad takmıştımm onu diyoruz baycan diye nazım onu okumuş biliyor

ha ok..oyle bi sarkıcı vardı yarışmada birinci olmuştu ya o zannettim..tedirginlikle o olamamsısnı diledim..bu kıslar kezban mı yoksa diyodum..nazda var da zaten biraz:KK70::KK70: şaka kız şaka..

Back