Tabiki küsüm. Mavi boncuk dağıtma da sıram anca sonlarda oldu canımnazım kusmusmu bana hanı bana hanı bana opucuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki küsüm. Mavi boncuk dağıtma da sıram anca sonlarda oldu canımnazım kusmusmu bana hanı bana hanı bana opucuk
Hahahaaa. Valla misch sen de bazen doğru söylüyosun ya ne diim
Ay sen bayhan la baycan ı bir sanırsın ancaha ok..oyle bi sarkıcı vardı yarışmada birinci olmuştu ya o zannettim..tedirginlikle o olamamsısnı diledim..bu kıslar kezban mı yoksa diyodum..nazda var da zaten biraz şaka kız şaka..
evet nazım maalesef oyle fakırler olsun dıye bır laf cıkarmıslardı bıde cok yazık nolcak bu ulkenın halıA
y çok pahalıymış black. Bu ne yaa. Parası olmayana ölsün deniyor
Onlar zaten nebdost ne atkadaştırlar canım. Öylesinin benlede işi olamaz. İkinci görüşmeyi yapmam sezdiğim anben ev inceleyen toz bakandan nefret ediyorum ya zaten nok götürmez evim ayıptır yazması 15.de bir kadın gelir ama fitim böyle jilet gibi heryer bekleyenden yaşam alanım yaşayan ev benim evimmm gelmesinler böyleleriii
ben sana mavı boncuk degıl pırlantaları elmasları layık gördüm nazım mınık kusum onlara oyuzden taktımmavı boncuk garıpler sevınsınTabiki küsüm. Mavi boncuk dağıtma da sıram anca sonlarda oldu canım
nazım kusmusmu bana hanı bana hanı bana opucuk
Ay sen bayhan la baycan ı bir sanırsın anca
Misch kardeş uyumuyomusun sen daha. Geç oldu güzelliğin bozulcak yat artıkbir cinnet her şeyi halleder..seni son kez uyarıyorum black..
vardı bende onlardan eşimin akrabaları birnci dereceden hepsine mesafe koydum zamanla da ev oturmasını kestim canımmmOnlar zaten nebdost ne atkadaştırlar canım. Öylesinin benlede işi olamaz. İkinci görüşmeyi yapmam sezdiğim an
hahahah bak sen iyi biliyormuşsun..yanılmadım
Misch kardeş uyumuyomusun sen daha. Geç oldu güzelliğin bozulcak yat artık
Hmm. Bu eş akrabası konusu ayrı bir başlık açtırır vallavardı bende onlardan eşimin akrabaları birnci dereceden hepsine mesafe koydum zamanla da ev oturmasını kestim canımmm
Hekeze iyi geceler sevgiler saygılar
Yoo seni düşündüğümdenne oldu..zoruna mı gitti burda kalmam
İyi geceler jelommmm. Tatlı rüyalar olsunvardı bende onlardan eşimin akrabaları birnci dereceden hepsine mesafe koydum zamanla da ev oturmasını kestim canımmm
Hekeze iyi geceler sevgiler saygılar
aynen vallaaa vardı biizm geyik başlığı orada kayınvalidemi bile çekiştirdimmm ohhhh rahatlık k k. yaaaHmm. Bu eş akrabası konusu ayrı bir başlık açtırır valla
sana da canımmİyi geceler jelommmm. Tatlı rüyalar olsun
Anammmm kız ya fark edilirsen , şüphelenilirsen. Ayy ben korkarım yaw. Sendeki deli cesaretiaynen vallaaa vardı biizm geyik başlığı orada kayınvalidemi bile çekiştirdimmm ohhhh rahatlık k k. yaaa
Yoo seni düşündüğümden