Ayy doğru ya. Sen bari şu 4 gün onlarla daha çok ilgilen. Tr de nasılsa biz varızHahaha ,ben de gidecem 4 gun sonra bende ayri dusecem hem yarimden hem cocugumdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy doğru ya. Sen bari şu 4 gün onlarla daha çok ilgilen. Tr de nasılsa biz varızHahaha ,ben de gidecem 4 gun sonra bende ayri dusecem hem yarimden hem cocugumdan
Sensin melek sensinsende elma sekerı gıbı tatlısın melek arkdsm
heh heeh trene kosarımpesınden bırakmam senı bıdığım sen nereye ben orayaGü
Gülersinn gülersiin böyle. Ancak köye giden tren kalktı canım Bak sana el pardon sütyen sallıyom trenin camından
Ehhh çok yalvardın affedim bari seni. Öp elimisenın dövdüğün yerde gul bıter bıdıgımmmm
Ben cep tlf u kk ya girmiyor yani tr de kk ya giremeyecegim Whatsap tan haberlesirizAyy doğru ya. Sen bari şu 4 gün onlarla daha çok ilgilen. Tr de nasılsa biz varız
Allahım ya körler dağırlar birbirini ağırlar. Noluyoo hoppppSensin melek sensin
Aaa doğru ya. Mail atarsın telden, wats dan yazarsın. İpad getir yanında. Kartlı olandanBen cep tlf u kk ya girmiyor yani tr de kk ya giremeyecegim Whatsap tan haberlesiriz
yupıııı heyo yasasın oleyyyy bıdıgımbenı afettıEhhh çok yalvardın affedim bari seni. Öp elimi
Eeee sen de meleksin , tek misch melek degil , o cirozzzzAllahım ya körler dağırlar birbirini ağırlar. Noluyoo hopppp
Allahım ya körler dağırlar birbirini ağırlar. Noluyoo hopppp
Oooo pukkaya methiye düzmeden önceydiyupıııı heyo yasasın oleyyyy bıdıgımbenı afettı
Bende ipad var karti da var ama tr de calismiyor kiAaa doğru ya. Mail atarsın telden, wats dan yazarsın. İpad getir yanında. Kartlı olandan
Aaaa. İpad i passportuna ekleymen lazımBende ipad var karti da var ama tr de calismiyor ki
onu sana yazıyodum kusuuuummm yanlışlıkla onun ısmını yazdımOooo pukkaya methiye düzmeden önceydi
Bir de turkcell felan alman lazımBende ipad var karti da var ama tr de calismiyor ki
a evet pukam senle nasıl ıletısım kurcazBende ipad var karti da var ama tr de calismiyor ki
Ay sende beni misch gibi kezban mı belledinnnnnonu sana yazıyodum kusuuuummm yanlışlıkla onun ısmını yazdım
yurt dışında kullandığın numaranı burda kulanabılıyosan vatsaptan yazışırıza evet pukam senle nasıl ıletısım kurcaz
Eh iyi hiç yoktan iyidir. Resim yollamayı unutmaWhatsaptan idare ederiz, marmarisde sorun yok zaten iki uc ipad var orada