Ayarları yaptım ama fotoğraf gören varmı şuan :) emin olamadım
Teşekkür ederim :) fotoğraflar çok güzel. .. darısı benim başıma :)
Devlet te olmasına rağmen çok hemde çok güzel olmuşEvet ben devlette yaptırdım. Tecrübeli iyi bir doktora. Antalya'da
Teşekkürler.Çok beğendim,maşallah nazar değmesinOk bak sende
Teşekkürler.Çok beğendim,maşallah nazar değmesin
Cidden 2000 liraya mı oldun nerde oldun ?çok geçmiş olsun çok güzel olmuş izlerin bu hali çok normsn benim 5 ay oldu hala kırmızı mor halinde.2000 liraya oldum
izlemeye alabilir misiniz?Izleme aldim.. :)
Ben herhangi bi farklilik yasamadim herzamanki gibiydiAmeliyat sonrası bu erken dönemde regl olan arkadaşlar neler hissettiniz...Bende değişik ağrılar olur hep şimdi de aklım onda sıkıntı yaşadınız mı merak ediyorum....regl dönemine girdim göğüslerim sızlıyor vb..
Benim ilk adetim 1 ay sonraydı. Göbeğimin 3 parmak yanında bıçak saplanıyor gibi şiddetli sancı oldu. Yataktan çok zor kalktım 1 hafta, o kadar acıyordu. Tekrar yeni ameliyatlı gibi oldum. Adet olduktan 4 gün sonra falan geçti. Normalde adetlerim sancılı olmaz. O yüzden iç dikişlerime birşey oldu diye korkmuştum.Ameliyat sonrası bu erken dönemde regl olan arkadaşlar neler hissettiniz...Bende değişik ağrılar olur hep şimdi de aklım onda sıkıntı yaşadınız mı merak ediyorum....regl dönemine girdim göğüslerim sızlıyor vb..
ben ameliyattan 4 gun sonra adet oldum ve normalde muthis sancili gecerAmeliyat sonrası bu erken dönemde regl olan arkadaşlar neler hissettiniz...Bende değişik ağrılar olur hep şimdi de aklım onda sıkıntı yaşadınız mı merak ediyorum....regl dönemine girdim göğüslerim sızlıyor vb..
Arkadaslar benim bugun tam 1.5 ay oldu amel. olali ve hala gobek ustum sis limon gibi ve bikini bolgem sis dikisler cok kizarik ve bazen yururken kasiliyorum ve yurudukce farkinda olmadan kamburlasiyorum sizdede oluyormuydu boyle seyler
dur bakalim oxelden sana gondermeye calisicam cnmBen anlamadım nasıl limon gibi canım?Hiç resminde yok tahmin yürütelim...benim 15.gün bende tam dik yürüyemiyorum ve yürüdükçe eğiliyorum fakat sen 1.5 aylıksın normalmi bende merak ettim şimdi
Tamamdır bekliyorum :)dur bakalim oxelden sana gondermeye calisicam cnm
cnm gonderdim sanaTamamdır bekliyorum :)
Çok sancılı zor geçirdim ilk adetimi ... Ameliyattan sonra olabilirmiş normalmişAmeliyat sonrası bu erken dönemde regl olan arkadaşlar neler hissettiniz...Bende değişik ağrılar olur hep şimdi de aklım onda sıkıntı yaşadınız mı merak ediyorum....regl dönemine girdim göğüslerim sızlıyor vb..
Ben 5. Günden itibaren dik yürüdüm. Zor oldu ama şimdi ameliyat olalı 21 gün olmuş yaklaşık 2 haftadır dışarıda 1 saate yakın yürüyüş yapıyorum artık.Ben anlamadım nasıl limon gibi canım?Hiç resminde yok tahmin yürütelim...benim 15.gün bende tam dik yürüyemiyorum ve yürüdükçe eğiliyorum fakat sen 1.5 aylıksın normalmi bende merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?