benimde oyleydi tam 2 ay oldu ameliyat olalı .çıkardıgımda çıplak gibi hissediyordum ve güvensiz zorda olsa 6 hafta giydim.şimdide bazen şiştiğimi hissettiğimde giyiyorum.ameliyat olan arkadaşlara bi sorum var.benim ameliyatım tam 2 ay önce oldu fakat bende korse bağımlılık yaptı çıkaramıyorum .siz ne kadar süre taktınız.korse gece gündüz üzerimde.çıkarınca sanki şişiyorum
Nasılsın peki şimdi. Düzeldimi karnın dikişler nasılbenimde oyleydi tam 2 ay oldu ameliyat olalı .çıkardıgımda çıplak gibi hissediyordum ve güvensiz zorda olsa 6 hafta giydim.şimdide bazen şiştiğimi hissettiğimde giyiyorum.
geçmiş olsun canım güzel görünüyor karnın.Teşekkür ederim :) lipo yapıldı yan simitlere. Daha önce çok kötü korkunç bir karnım vardı. Ben çekmedim görmek istemiyorum çünkü. Yanlarda hala ödem ve sertlık var. 4 cm içerden sıkılaştırma yapılmış. Ama dikişler yukarıda ve ayakta iken simetrik değil henüz. Ama karnım dümdüz ve benim ince. Çok mutluyum :) tamamen iyileşmiş halimi çok merak ediyorum
dikişlerimde genişleme olmadı çok şükür fazla gerginlik yoktu bende ilk baştan beri belki ondan dolayı göbegim çok sarkıktı ameliyattan önc.dikişlerim için bişey kullanmadım ben hala kırmızılar ama azalıyor her hafta biraz daha.Nasılsın peki şimdi. Düzeldimi karnın dikişler nasıl
Bana izin yok mu?Izlemeye aldim. Bak bakalim
Teşekkür ederim :) fotoğraflar çok güzel. .. darısı benim başıma :)Izlemeye aldim. Bak bakalim
Çok uygunmuş nasıl yaa ben bir kaç doktora sordum bu fiyatın 3 katı devlet mi? Acaba2000 liraya oldum
Evet ben devlette yaptırdım. Tecrübeli iyi bir doktora. Antalya'daÇok uygunmuş nasıl yaa ben bir kaç doktora sordum bu fiyatın 3 katı devlet mi? Acaba
Gecmis olsun ameliyatiniz cok basarilir duruyor vede cok uygun fiyatEvet ben devlette yaptırdım. Tecrübeli iyi bir doktora. Antalya'da
Askkitabı biraz ısrarcıyım ama bende görmek istiyorum fotolarını, izlemeye alır mısın?Izlemeye aldim. Bak bakalim
çok geçmiş olsun.Sağlıkla keyfini sürün bende yeni oldum 12 gün oldu....Yanlış anlamazsanız dostane bir uyarı da bulunmak isterim burada herkes görüyor resimlerinizi özel albüm yapsanız daha güvenli...Evet ben devlette yaptırdım. Tecrübeli iyi bir doktora. Antalya'da
Teşekkür ederim :)çok geçmiş olsun.Sağlıkla keyfini sürün bende yeni oldum 12 gün oldu....Yanlış anlamazsanız dostane bir uyarı da bulunmak isterim burada herkes görüyor resimlerinizi özel albüm yapsanız daha güvenli...
1919.sayfada görünüyor :)Ayarları yaptım ama fotoğraf gören varmı şuan :) emin olamadım
Teşekkür ederim :)1919.sayfada görünüyor :)
Silemedim1919.sayfada görünüyor :)
Askkitabı biraz ısrarcıyım ama bende görmek istiyorum fotolarını, izlemeye alır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?