• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kizlar bana da yardım edin lutfen albumum de fotom var cok kotu meme diklestirme ameliyati oldum tekrar karin germe ve meme diklestirme oldum.olan arkadaslar var mi beni izlemeye alsinlar gormek istiyorum sonuclari benimkini de gorebilirsiniz

Selam kızlar uzun zamandır siteyi takipteyim iki 4kilo üzerinde çocuk dığurup 90'lı kilolara çıkıp tekrar kilo verdip verip aldıkça karnım sarktı çatlaklar oluştu can simidim çıktı falan filan ve küçük çocuğum 1bçk yaşına geldi artık cesaret edebilirim bu amelyata diyerek slim lipo ve karın germe ikilisine karar verdim daha doğrusu coşkun levent bey ile görüşerek karar verdik sonra asistanıyla gerginlik yaşadık falan fikan doktorumu değiştirdim cuma günü yeni drumla ilk görüşmem var hatta onay verirse pazartesi direk amelyata girmek istiyorum haziran 12de kardeşimin nişanı var ve nişanda kambur yürümek istemiyorum sizlerin dik yürümesi ne kadar zaman aldı ve vucut deli gibi ödem topluyomuş sizinde öyle oldu mu ne kadar sürede geçiyo?kafamda deli sorular!

Selam kızlar uzun zamandır siteyi takipteyim iki 4kilo üzerinde çocuk dığurup 90'lı kilolara çıkıp tekrar kilo verdip verip aldıkça karnım sarktı çatlaklar oluştu can simidim çıktı falan filan ve küçük çocuğum 1bçk yaşına geldi artık cesaret edebilirim bu amelyata diyerek slim lipo ve karın germe ikilisine karar verdim daha doğrusu coşkun levent bey ile görüşerek karar verdik sonra asistanıyla gerginlik yaşadık falan fikan doktorumu değiştirdim cuma günü yeni drumla ilk görüşmem var hatta onay verirse pazartesi direk amelyata girmek istiyorum haziran 12de kardeşimin nişanı var ve nişanda kambur yürümek istemiyorum sizlerin dik yürümesi ne kadar zaman aldı ve vucut deli gibi ödem topluyomuş sizinde öyle oldu mu ne kadar sürede geçiyo?kafamda deli sorular!
Merhaba canim sonucun %80 iki ay icerisinde gördüm ben diyebilirim ama ödemlerin tamamen gecmesi 6 ayi buluyormus. Ben 2bucuk ay önce mini karin germe ve lipo oldum, hazirana kadar simdiki halinden iyi olursun yinede

Merhaba canim sonucun %80 iki ay icerisinde gördüm ben diyebilirim ama ödemlerin tamamen gecmesi 6 ayi buluyormus. Ben 2bucuk ay önce mini karin germe ve lipo oldum, hazirana kadar simdiki halinden iyi olursun yinede
İstediğim cevapta şimdiki halimden iyi olmaktı gerçekten kıyafet diktireceğim ve şimdikinden düz bi karına sahip olmak hayalim Peki dren takılıyomu mutlaka en çok korktuğum şey o sevimsiz drenler cidden amelyattan çok o korkutuyo !

İstediğim cevapta şimdiki halimden iyi olmaktı gerçekten kıyafet diktireceğim ve şimdikinden düz bi karına sahip olmak hayalim Peki dren takılıyomu mutlaka en çok korktuğum şey o sevimsiz drenler cidden amelyattan çok o korkutuyo !
Evet takiliyor benim iki tane vardi 24 saat sonra cikarildi, rahatsiz ediyor ama kesinlikle acimadi bende. Cikarirken cok korkmustum doktorum nefesini tut o zaman acimaz dedi gercekten derin nefes alip tuttugunda doktor drenleri cekerse hic acimiyor, ikisindede hic acimadi bende ama cikarildiktan sonraki rahatlik süperdi yine kendimi insan gibi hissettim sonra:KK76:

Merhaba ben Esteworld Bulent Tekerekoğlu ile görüştüm karın germe lipo ve göğüs dıkleştırme amelıyatı için 27 Temmuz gunune randevu aldım.17.500tl ye anlaştık.Doktor ile ilgili hep ıyı yorumlar.Sızlerınde farklı doktorlar varsa memnun kaldıgınız bılgınızden sonuçlarınızdan yararlanmak ısterım şimdiden tesekkur edıyorum...Bu arada çok panığım ya ıstedıgım gıbı olmazsa....

Kizlar karin germe ameliyatima gitdigimde son anda gogus diklestirme olmusdum. Ama begenmedigim icin ve birazcik pismanlik duydugum icin pek sozunu etmedim. 2 ay olacak ilk defa meme estetigimin resmini yukledim. Bakin bakalim değmismi?
Beni de izlemeye alirmisiniz?

Kizlar karin germe ameliyatima gitdigimde son anda gogus diklestirme olmusdum. Ama begenmedigim icin ve birazcik pismanlik duydugum icin pek sozunu etmedim. 2 ay olacak ilk defa meme estetigimin resmini yukledim. Bakin bakalim değmismi?
Gecmis olsun bende gorebilirmiyim diklestirmeyi haziranda bende diklestirme olacagim

Merhaba ben Esteworld Bulent Tekerekoğlu ile görüştüm karın germe lipo ve göğüs dıkleştırme amelıyatı için 27 Temmuz gunune randevu aldım.17.500tl ye anlaştık.Doktor ile ilgili hep ıyı yorumlar.Sızlerınde farklı doktorlar varsa memnun kaldıgınız bılgınızden sonuçlarınızdan yararlanmak ısterım şimdiden tesekkur edıyorum...Bu arada çok panığım ya ıstedıgım gıbı olmazsa....
Kararin hayirli olsun kardesimde 2 mayis gogus buyutme olacak bulent beye bende kamran beye ameliat olmustum
Bulent beyin germesini de cok merak ediyorum insallah guzel olur

gel ben iki paket çikolataya yaparım bu işi valla iyi çözdümmm doktor kadar varımmmm:KK70: sadece kan tutuyor onu halletimi tamamdırrr canımmm:oops:
Kiz sen iki paket cikolataya mi kandin ben sana neler neler alirdim ya neyse kandirdim seni cikolatayla :D saka bir yana o parayi nasil biriktirecem allah bilir belki piyango cikzrsa anca :)))

Kizlar izlemeyw alirmisiniz lutfen beni fotograflarinizi gormek istiyorum bilginize ihtiyacim var benimde album var bakabilirsiniz????????

Kiz sen iki paket cikolataya mi kandin ben sana neler neler alirdim ya neyse kandirdim seni cikolatayla :KK70: saka bir yana o parayi nasil biriktirecem allah bilir belki piyango cikzrsa anca :)))

nasıl mütevaziyim gör arkadaşınııı:)))çikolataya tav olurumm:KK70:bekle ya hızlı daldın sende benim gibi arka arkaya acele etme tatlımm çıksa keşke nerede bana da lazımmm:KK19:

merhaba benide izlemeye alırmısınız benimde öncesi sonrası resimlerim var karın germeden vazgeçip mememi oldunuz?

oyyy ne tatlıdır o 4.kilo üzerinde doğan bebek :21:eğer yakın zaman da olursanız haziranda yüzebilirsiniz de kambur kalmazsınız merak etmeyin hakınıız da hayırlısı olsun

Back