- 1 Nisan 2015
- 27
- 36
- 8
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm gecmis olsun bende henuz ameliyat olmadim o yuzden dikislerin hakkinda bir yorum yapamucam ama gibek deligin cok guzel girunuyor bence )) bu arada oncesi nasildi? Lipo yapildimi ayrintili yazsan surecini
Cnm gecmis olsun bende henuz ameliyat olmadim o yuzden dikislerin hakkinda bir yorum yapamucam ama gibek deligin cok guzel girunuyor bence )) bu arada oncesi nasildi? Lipo yapildimi ayrintili yazsan surecini
Teşekkür ederim :) lipo yapıldı yan simitlere. Daha önce çok kötü korkunç bir karnım vardı. Ben çekmedim görmek istemiyorum çünkü. Yanlarda hala ödem ve sertlık var. 4 cm içerden sıkılaştırma yapılmış. Ama dikişler yukarıda ve ayakta iken simetrik değil henüz. Ama karnım dümdüz ve benim ince. Çok mutluyum :) tamamen iyileşmiş halimi çok merak ediyorumCnm gecmis olsun bende henuz ameliyat olmadim o yuzden dikislerin hakkinda bir yorum yapamucam ama gibek deligin cok guzel girunuyor bence )) bu arada oncesi nasildi? Lipo yapildimi ayrintili yazsan surecini
Geçmiş olsun çok güzel olmuş
Teşekkür ederim :)Geçmiş olsun çok güzel olmuş
Teşekkür ederim :) antalya da oldumTekrar gecmis olsun gayet guzel girunuyor dedigim gibi. Bu arada nerde ameliyst oldunuz
Gecmis olsun cok guzel gorunuyor masallah sorunsuz surecler dilerim sizede
Geçmiş olsun göbişin çok süper görünüyor ameliyat olanların sürecini bende burada bilgileniyorum sıra bana da gelir inşAllh
Geçmiş olsun canım umarım iyileşme Sürecin sorunsuz geçer, bende resmini çok beğendimTeşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :)Gecmis olsun cok guzel gorunuyor masallah sorunsuz surecler dilerim sizede
Teşekkür ederim :)Çok güzel olmuş geçmiş olsun iyileşmiş halinde dahada güzel olur.inşallah bende en kısa zamanda sizinle paylaşırım görüntülerimi..
Teşekkür ederim :)Geçmiş olsun canım umarım iyileşme Sürecin sorunsuz geçer, bende resmini çok beğendim
İnşallah :)Geçmiş olsun göbişin çok süper görünüyor ameliyat olanların sürecini bende burada bilgileniyorum sıra bana da gelir inşAllh
Bende görebilirmiyimyeni fotolar ekledim kizlar. bilginize
evet arkadaşım bende aynı konudan rahatsızım benimde 2 ay geçti ama korsesiz boşlukta gibiyim zaman geçtikce rahatlarız inşameliyat olan arkadaşlara bi sorum var.benim ameliyatım tam 2 ay önce oldu fakat bende korse bağımlılık yaptı çıkaramıyorum .siz ne kadar süre taktınız.korse gece gündüz üzerimde.çıkarınca sanki şişiyorum
Özel özel olmazsa kaça ameliyat oldunİnşallah :)
2000 liraya oldumÖzel özel olmazsa kaça ameliyat oldun