• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

20150327_105440.jpg

Cnm gecmis olsun bende henuz ameliyat olmadim o yuzden dikislerin hakkinda bir yorum yapamucam ama gibek deligin cok guzel girunuyor bence )) bu arada oncesi nasildi? Lipo yapildimi ayrintili yazsan surecini
Teşekkür ederim :) lipo yapıldı yan simitlere. Daha önce çok kötü korkunç bir karnım vardı. Ben çekmedim görmek istemiyorum çünkü. Yanlarda hala ödem ve sertlık var. 4 cm içerden sıkılaştırma yapılmış. Ama dikişler yukarıda ve ayakta iken simetrik değil henüz. Ama karnım dümdüz ve benim ince. Çok mutluyum :) tamamen iyileşmiş halimi çok merak ediyorum

Tekrar gecmis olsun gayet guzel girunuyor dedigim gibi. Bu arada nerde ameliyst oldunuz

ameliyat olan arkadaşlara bi sorum var.benim ameliyatım tam 2 ay önce oldu fakat bende korse bağımlılık yaptı çıkaramıyorum .siz ne kadar süre taktınız.korse gece gündüz üzerimde.çıkarınca sanki şişiyorum
evet arkadaşım bende aynı konudan rahatsızım benimde 2 ay geçti ama korsesiz boşlukta gibiyim zaman geçtikce rahatlarız inş

Back