• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ameliyat olan arkadaşlara bi sorum var.benim ameliyatım tam 2 ay önce oldu fakat bende korse bağımlılık yaptı çıkaramıyorum .siz ne kadar süre taktınız.korse gece gündüz üzerimde.çıkarınca sanki şişiyorum
benimde oyleydi tam 2 ay oldu ameliyat olalı .çıkardıgımda çıplak gibi hissediyordum ve güvensiz zorda olsa 6 hafta giydim.şimdide bazen şiştiğimi hissettiğimde giyiyorum.

Teşekkür ederim :) lipo yapıldı yan simitlere. Daha önce çok kötü korkunç bir karnım vardı. Ben çekmedim görmek istemiyorum çünkü. Yanlarda hala ödem ve sertlık var. 4 cm içerden sıkılaştırma yapılmış. Ama dikişler yukarıda ve ayakta iken simetrik değil henüz. Ama karnım dümdüz ve benim ince. Çok mutluyum :) tamamen iyileşmiş halimi çok merak ediyorum
geçmiş olsun canım güzel görünüyor karnın.

Nasılsın peki şimdi. Düzeldimi karnın dikişler nasıl
dikişlerimde genişleme olmadı çok şükür fazla gerginlik yoktu bende ilk baştan beri belki ondan dolayı göbegim çok sarkıktı ameliyattan önc.dikişlerim için bişey kullanmadım ben hala kırmızılar ama azalıyor her hafta biraz daha.

Evet ben devlette yaptırdım. Tecrübeli iyi bir doktora. Antalya'da
çok geçmiş olsun.Sağlıkla keyfini sürün bende yeni oldum 12 gün oldu....Yanlış anlamazsanız dostane bir uyarı da bulunmak isterim burada herkes görüyor resimlerinizi özel albüm yapsanız daha güvenli...

Back