Inanmiyorum cnm senin sayende gidip antalyaya ameliyat olucam valla ))Ben 5. Günden itibaren dik yürüdüm. Zor oldu ama şimdi ameliyat olalı 21 gün olmuş yaklaşık 2 haftadır dışarıda 1 saate yakın yürüyüş yapıyorum artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inanmiyorum cnm senin sayende gidip antalyaya ameliyat olucam valla ))Ben 5. Günden itibaren dik yürüdüm. Zor oldu ama şimdi ameliyat olalı 21 gün olmuş yaklaşık 2 haftadır dışarıda 1 saate yakın yürüyüş yapıyorum artık.
ne zaman tak edince zaman para ve cesaret i bırarada bulacaksın bence merak etme :))Mesajları okuyup iç geciriyorum. Ben ne zaman cesaret, para ve zaman üçlüsünü bir araya getireceğim acaba?
Bende 2 yıldır bi şekilde erteledim. Çok pişmanımkeşke hemen yaptırsaymışım diyorum şimdi. Sonuçları görünce inanılmaz mutluyum çünkü :) ve lütfen iyi bir doktora yaptırınne zaman tak edince zaman para ve cesaret i bırarada bulacaksın bence merak etme :))
ben bhep bu kış dedim olmadı hiç olmazsa yaza kadar halledeyim diyorum bakalım. hayırlısı.ınşallah bende burda diğer arkadaşlarım gibi sonrasını sağlıkla mutululukla anlatabilirim.
Aynen benimde cocuklar sorun oluyor canim ister istemez bende yurt disindan gelip on gun kalmam gerekecek sonraki kontrolleri de yaptiramicagim ama bir gun canima tak edecek benimde hatta yavas yavas cesaret geliyor banada bir an once yaptirmak istiyorum karnimiCocuk olunca sira bana gelmiyor bir turlu. Kimseye haber vermeden yaptırmak istiyorum operasyonu. Bu da sorun cikariyor. Bulunduğum sehirde zaten olmaz. İstanbul veya Ankara olmali. O zaman da kontroller düşündürüyor. Hadi ilk anda bir hafta kalayım o sehirde ama sonra kendi kendime kontrole gitmek bile bir sorun.ya da bunların hepsi bahane, sizlerin dedigi gibi tak dememis bana belki de. :)
Çok normal hiç korkma benim 5 ay oldu hala şiş.Arkadaslar benim bugun tam 1.5 ay oldu amel. olali ve hala gobek ustum sis limon gibi ve bikini bolgem sis dikisler cok kizarik ve bazen yururken kasiliyorum ve yurudukce farkinda olmadan kamburlasiyorum sizdede oluyormuydu boyle seyler
Evet bunlarin hepsi bahane. Benimde 3 cocugum var (13,5,2 yasinda) taaa isvicrelerden kalktim istanbulda oldum ameliyatimi simdi cok mutluyum dümdüz karnim var yürüyüsüm degisti yaa elbiseler üstümde güzel duruyor artik, iyikide bir deli cesareti ile girismisim diyorum. Sonra gecen zamana üzülürsünCocuk olunca sira bana gelmiyor bir turlu. Kimseye haber vermeden yaptırmak istiyorum operasyonu. Bu da sorun cikariyor. Bulunduğum sehirde zaten olmaz. İstanbul veya Ankara olmali. O zaman da kontroller düşündürüyor. Hadi ilk anda bir hafta kalayım o sehirde ama sonra kendi kendime kontrole gitmek bile bir sorun.ya da bunların hepsi bahane, sizlerin dedigi gibi tak dememis bana belki de. :)
Ben dimdik yürüyemiyorum henüz...hafif bir eğiklik var kendimi dikleştirmeye çalışsamda zorlamıyorum...1 saatBen 5. Günden itibaren dik yürüdüm. Zor oldu ama şimdi ameliyat olalı 21 gün olmuş yaklaşık 2 haftadır dışarıda 1 saate yakın yürüyüş yapıyorum artık.
Ne kadar kaldınız ameliyat için siz. Yani öyle 10 gün yetiyor mu gerçekten? Kontroller için ne yaptınız?Evet bunlarin hepsi bahane. Benimde 3 cocugum var (13,5,2 yasinda) taaa isvicrelerden kalktim istanbulda oldum ameliyatimi simdi cok mutluyum dümdüz karnim var yürüyüsüm degisti yaa elbiseler üstümde güzel duruyor artik, iyikide bir deli cesareti ile girismisim diyorum. Sonra gecen zamana üzülürsün
Foruma yazmasam da hep okuyordum ben. Sizinde uzun zamandır araştırdığınızı biliyorum o yüzden. Doktor olarak kimi düşünüyorsunuz?Aynen benimde cocuklar sorun oluyor canim ister istemez bende yurt disindan gelip on gun kalmam gerekecek sonraki kontrolleri de yaptiramicagim ama bir gun canima tak edecek benimde hatta yavas yavas cesaret geliyor banada bir an once yaptirmak istiyorum karnimi
Zamanla dik durursun ama sevindim yürüyüş yapmana :) benimde yürüyüş sonrası gerginliğim oluyor. Eve gelince uzanıyorum rahatlıyoruM. Bugün çarşıya gittim dolaştım dikkatli bir şekilde çok rahatladım. İnşallah herkes mutludur yeni göbüşüyle :)Ben dimdik yürüyemiyorum henüz...hafif bir eğiklik var kendimi dikleştirmeye çalışsamda zorlamıyorum...1 saat
yürüyüş yaptım bugün 3.3 km ......daha fazla da yürüyebilirdim ama zorlamak istemedim kendimi çÜnkü gerginlik başladı...
Dileyen isteyen tüm arkadaşlar inşallah doğru zamanda doğru hekimlerle hayalleriniz gerçekleşir ve en önemlisi sağlıkla...
Ben 7 günlügüne gitmistim yetti, doktorumla whatsapp'la görüsüyoruz sorularimi resimli felan paylastim. Cok sükür bi problem olmadi yoksa baya zorlanirdim herhalde, bosuna demiyorum deli cesareti diye :)Ne kadar kaldınız ameliyat için siz. Yani öyle 10 gün yetiyor mu gerçekten? Kontroller için ne yaptınız?
Cok dusunup, cok planlayinca da olmuyor. Biraz deli cesareti lazim. :)Ben 7 günlügüne gitmistim yetti, doktorumla whatsapp'la görüsüyoruz sorularimi resimli felan paylastim. Cok sükür bi problem olmadi yoksa baya zorlanirdim herhalde, bosuna demiyorum deli cesareti diye :)
Kafama ilk gelen isim tabiki ercan karacaoglu sonra maddi yonden sikinti cekersem ki insallah cekmem antalyada bir arkadas olmus uyguna doktorun neticesini begendim tabi isimi sansa birakmak istermiyorum :) agir bir ameliyat oldugu icin maddi dururmu on plana almamak lazim benim dusuncem buForuma yazmasam da hep okuyordum ben. Sizinde uzun zamandır araştırdığınızı biliyorum o yüzden. Doktor olarak kimi düşünüyorsunuz?
Yani bir hafta yetiyor desene canim FatiFat bende yazdan sonra dusunuyorum insallah cocuklari dert ediyorum 10 gun naparlar bensiz diyeBen 7 günlügüne gitmistim yetti, doktorumla whatsapp'la görüsüyoruz sorularimi resimli felan paylastim. Cok sükür bi problem olmadi yoksa baya zorlanirdim herhalde, bosuna demiyorum deli cesareti diye :)
Ya hic sorma zor oluyor ama fazla takmaya zamanin olmuyor caninla ugrasmaktan. Ben hic aglamadim ayrilirken felan ama geldikten sonra kücük kizimi bana küsmüs görünce gözüm yasardi, normaldede kolay aglamam ama birazda zayiflamis gibime geldi ondan, tabi babalar bizim gibi cocugun pesinden kosmuyor yemegini bitirsin diye. Yinede hep beraber gitseydik daha zor olurdu cocuklara diye düsünüyorum. Dedigim gibi kendi caninla ugrasmaktan pek ilgilenemiyorsun o duygularlaYani bir hafta yetiyor desene canim FatiFat bende yazdan sonra dusunuyorum insallah cocuklari dert ediyorum 10 gun naparlar bensiz diye
Valla benim esim o yandan iyi benden cok pesinden kosuyor cocuklarin:))beraber gidelim dedim istemedi sen git rahat kafayla dediYa hic sorma zor oluyor ama fazla takmaya zamanin olmuyor caninla ugrasmaktan. Ben hic aglamadim ayrilirken felan ama geldikten sonra kücük kizimi bana küsmüs görünce gözüm yasardi, normaldede kolay aglamam ama birazda zayiflamis gibime geldi ondan, tabi babalar bizim gibi cocugun pesinden kosmuyor yemegini bitirsin diye. Yinede hep beraber gitseydik daha zor olurdu cocuklara diye düsünüyorum. Dedigim gibi kendi caninla ugrasmaktan pek ilgilenemiyorsun o duygularla
O zaman hic gözün arkada kalmasin, bazen diledim yanimda olsalardi keske diye ama hep beraberde olsaydik ben cok yorulurdum 3 cocuklar, kendimi biliyorum rahat duramam yerimde zaten onun icin 3.dogumdan 2 hafta sonra hastaneye yatmak zorunda kalmistim tekrar strere girmistimValla benim esim o yandan iyi benden cok pesinden kosuyor cocuklarin:))beraber gidelim dedim istemedi sen git rahat kafayla dedi
gel ben iki paket çikolataya yaparım bu işi valla iyi çözdümmm doktor kadar varımmmm sadece kan tutuyor onu halletimi tamamdırrr canımmmKafama ilk gelen isim tabiki ercan karacaoglu sonra maddi yonden sikinti cekersem ki insallah cekmem antalyada bir arkadas olmus uyguna doktorun neticesini begendim tabi isimi sansa birakmak istermiyorum :) agir bir ameliyat oldugu icin maddi dururmu on plana almamak lazim benim dusuncem bu