• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ameliyat sonrası bu erken dönemde regl olan arkadaşlar neler hissettiniz...Bende değişik ağrılar olur hep şimdi de aklım onda sıkıntı yaşadınız mı merak ediyorum....regl dönemine girdim göğüslerim sızlıyor vb..

Ameliyat sonrası bu erken dönemde regl olan arkadaşlar neler hissettiniz...Bende değişik ağrılar olur hep şimdi de aklım onda sıkıntı yaşadınız mı merak ediyorum....regl dönemine girdim göğüslerim sızlıyor vb..
Benim ilk adetim 1 ay sonraydı. Göbeğimin 3 parmak yanında bıçak saplanıyor gibi şiddetli sancı oldu. Yataktan çok zor kalktım 1 hafta, o kadar acıyordu. Tekrar yeni ameliyatlı gibi oldum. Adet olduktan 4 gün sonra falan geçti. Normalde adetlerim sancılı olmaz. O yüzden iç dikişlerime birşey oldu diye korkmuştum.

Arkadaslar benim bugun tam 1.5 ay oldu amel. olali ve hala gobek ustum sis limon gibi ve bikini bolgem sis dikisler cok kizarik ve bazen yururken kasiliyorum ve yurudukce farkinda olmadan kamburlasiyorum sizdede oluyormuydu boyle seyler

Arkadaslar benim bugun tam 1.5 ay oldu amel. olali ve hala gobek ustum sis limon gibi ve bikini bolgem sis dikisler cok kizarik ve bazen yururken kasiliyorum ve yurudukce farkinda olmadan kamburlasiyorum sizdede oluyormuydu boyle seyler

Ben anlamadım nasıl limon gibi canım?Hiç resminde yok tahmin yürütelim...benim 15.gün bende tam dik yürüyemiyorum ve yürüdükçe eğiliyorum fakat sen 1.5 aylıksın normalmi bende merak ettim şimdi :KK35:

arkadaslar birde benim dikis yerlerimin kenarlarindan tel gibi seyler etime batiyo ucu resmen elime degiyo dr normal icerideki dikisler zamanla curuyecek onlar dedi resmen etin icindeki ip elime batiyo varmi boyle bi durumla karsilasan

Çok sancılı zor geçirdim ilk adetimi ... Ameliyattan sonra olabilirmiş normalmiş ;)

Eyvah benim zaten zor geçer sanırım şimdi iki kat zor olacak :KK17: şaka gibi ameliyattan korkmadım bunun kadar :)

Ben anlamadım nasıl limon gibi canım?Hiç resminde yok tahmin yürütelim...benim 15.gün bende tam dik yürüyemiyorum ve yürüdükçe eğiliyorum fakat sen 1.5 aylıksın normalmi bende merak ettim şimdi :KK35:
Ben 5. Günden itibaren dik yürüdüm. Zor oldu ama şimdi ameliyat olalı 21 gün olmuş yaklaşık 2 haftadır dışarıda 1 saate yakın yürüyüş yapıyorum artık.

Back