- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
- 208
Merhaba, eski üyelerdenim ama bu konuyu 1-2 gündür araştırıyorum. Mersindeyim mersinde bu aneliyatı olan oldu mu içinizde?
Hakkınızda hayırlısı olsun .Bugün bir doktorla görüştüm, özellikle dikiş izi konusunda beni uyardı. Ağrı sızı çok dert değil dedi, zaten 2 sezeryan olmuşsunuz ağrı önceliğiniz olmaz dedi. Ama sezeryan izimin hala çok kötü olması nedeniyle ize razı olmanız lazım dedi. Dürüstçe söylemesi güven verdi. 16 marta randevu aldım. Hadi hayırlısı
Arzum çok geçmiş olsun resimlerini görebilirmiyim? Bu arada o beyaz bant Tape bantı hakkında bilgi verirmisin? Dikiş izlerinde yararı ne? Ben değilde kız kardeşim doğum yaptı faydası varsa kullanacak şimdilik silikon bant kullanıyor ama çok pahalıya geliyorEki Görüntüle 1440446 Oturduğum yerde çektim.. Beyaz bant Tape bantı onun izleri var kesi izi çevresinde..
Hakkınızda hayırlısı olsun .
orduda bir hastane ,kardeşim göğüs ameliyatı oldu aynı yerde,istanbuldayım ben burda ameliyat 4-5binden başlıyor,fiyat olarak uygun geldiği için birde ailem orda oldugu için orduda olacagım galiba bende...merhaba sizhangi şehirde hangidoktordan aldınız bu fiyat çok iyiymiş
Tamam canım gönderdim mesaj.plnnmn canım özel mesaj atamadım sana bir türlü sen bana bir merhaba diye atsana senle bir konuda yazışalım özel öptüm bye
Kizlar yarin Allahin izniyle Istanbuldayim Öbürsü gün Ameliyat dualariniza ihtiyacim var
Hepiniz cok sagolun
Kizlar size bir soru. Karin germe ameliyatimi fazla kimseye söylemedim sadece yakin arkadaslarim biliyor, dün arkadasa karnimi gösterdim ve Ay iz cok büyükmüs lipo yeteri kadar yapilmamis gibi yorumlar aldim yani bi olumlu cümle cikmadi agizindan. Sanki bana biraz cekememezlik gibi geldi, sizde böyle durumlarla karsilastiniz mi? Yani simdi yanlis anlasilmak istemiyorum ama bu iki oldu, bence degmezdi verdigin paraya ve cektigin aciya diyende oldu cözemedim olayi
Benim aml 5 bucuk hafta oldu sonuctan simdi bile cok memnunum farkta bariz görünüyor yani benimki mini karin germe oldugu icin cok daha cabuk sonuc aldim, seni izlemeye aliyorum resimlerime bakarsin canimkarın germe ameliyatının sonucunu görmek için en az 6 ay geçmesi lazım, benimde 1 ay olacak ayın 14 de şuan belim kat kat gibi karnımda ödem var doktorum bunlar normal süreç dedi dikişlerde şuan çok kötü görünüyor hepsi düzelecekmiş moralini bozma canım sabırlı olmamız gerekiyorameliyat olalı senin ne kadar oldu
Ayni gun olmusmu maviay doktorun kimdi?karın germe ameliyatının sonucunu görmek için en az 6 ay geçmesi lazım, benimde 1 ay olacak ayın 14 de şuan belim kat kat gibi karnımda ödem var doktorum bunlar normal süreç dedi dikişlerde şuan çok kötü görünüyor hepsi düzelecekmiş moralini bozma canım sabırlı olmamız gerekiyorameliyat olalı senin ne kadar oldu
OlmusuzAyni gun olmusmu maviay doktorun kimdi?
Bosver konusanlari. Sen mutlumusun ona bak.Kizlar size bir soru. Karin germe ameliyatimi fazla kimseye söylemedim sadece yakin arkadaslarim biliyor, dün arkadasa karnimi gösterdim ve Ay iz cok büyükmüs lipo yeteri kadar yapilmamis gibi yorumlar aldim yani bi olumlu cümle cikmadi agizindan. Sanki bana biraz cekememezlik gibi geldi, sizde böyle durumlarla karsilastiniz mi? Yani simdi yanlis anlasilmak istemiyorum ama bu iki oldu, bence degmezdi verdigin paraya ve cektigin aciya diyende oldu cözemedim olayi
Ayni gun olmusmu maviay doktorun kimdi?
Bence çok güzel olmuşsun. Çok zayıf olmana rağmen deri fazlalığın vardı. Şimdi ne kadar gergin. Boşver sen başkalarını... Fıstık gibisinKizlar size bir soru. Karin germe ameliyatimi fazla kimseye söylemedim sadece yakin arkadaslarim biliyor, dün arkadasa karnimi gösterdim ve Ay iz cok büyükmüs lipo yeteri kadar yapilmamis gibi yorumlar aldim yani bi olumlu cümle cikmadi agizindan. Sanki bana biraz cekememezlik gibi geldi, sizde böyle durumlarla karsilastiniz mi? Yani simdi yanlis anlasilmak istemiyorum ama bu iki oldu, bence degmezdi verdigin paraya ve cektigin aciya diyende oldu cözemedim olayi
Buyuk gecmis olsun.zekeriya kul canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?