- 20 Ağustos 2014
- 337
- 410
- 133
Hoşgeldinizmerhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldinizmerhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum...
Hosgeldin :)merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum...
merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza onceden karin germe olan arkadaslar lutfen cvp yazin ben 3 hafta once oldum bu ameliyati hala tam dik yuruyemiyorum ve dun dikislerim alindi sok oldum dikislerim burus burus ve gobegimin ust kisminda sanki limon sokmussun gibi ici hala sis bu burusukluk ve sislikler gidiyormi
merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza onceden karin germe olan arkadaslar lutfen cvp yazin ben 3 hafta once oldum bu ameliyati hala tam dik yuruyemiyorum ve dun dikislerim alindi sok oldum dikislerim burus burus ve gobegimin ust kisminda sanki limon sokmussun gibi ici hala sis bu burusukluk ve sislikler gidiyormi
merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar...Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum...
benimde 1 ay oldu benden dikiş alınmadı dikişleri bilerek buruşuk diktiklerini söledi doktorum yoksa çizgi daha uzun olur dedi. zamanla düzelecekmiş şuan dikişin baş ve son tarafı benijmde buruşuk[/QUtesekkurler cvp icin dikisiminOTE]
Benim burus burus degildi dikislerim ama odem cok oldu halada cok var 1.5 ay oldu.zamanla azaliyor odemde.benimde 1 ay oldu benden dikiş alınmadı dikişleri bilerek buruşuk diktiklerini söledi doktorum yoksa çizgi daha uzun olur dedi. zamanla düzelecekmiş şuan dikişin baş ve son tarafı benimde buruşuk
hepinize tesekkur edrrim arkadaslar gobegimin ust kismanda sislik inmedi limon gibi onu kasdetmistim dikislerin baslangic ve bitis cok burusuk ortasi yamuk duruyo birde daha dik yuruyemiyorum omuzdan kamburum normal yatak pozisyanuna gecemedim hala sigarada iciyorum kaygilarim buyuk korkuyorum
Tam anlayamadım limon sokmuşsun gibi kısmını ama kendi durumumu yazayım. Aml olalı 6 hafta oldu. Dikişlerimde buruşukluk yok. Daha çok yapıştırılmış gibi. 3. Haftada da böyleydi. Yalnız sağ ve sol tarafta, yani her iki taraftaki bitişlerde buruşukluk vardı. Onlar da epeyce düzeldi.
Sana özelden mesaj attım.
Selam canım valla koşturmaktan seni atladım kusura bakma ne olur iyisin inş.
Bende de buruşukluk olmamıştı ha ama bak aklıma geldi şu silikon bantlar varken ilk z amanlar doktoru deli etmiştim bu iz niye kırış kırış diye banttan dedi o çıkınca geçecek bu bir süreç valla geçiyor gidiyor işte