• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza onceden karin germe olan arkadaslar lutfen cvp yazin ben 3 hafta once oldum bu ameliyati hala tam dik yuruyemiyorum ve dun dikislerim alindi sok oldum dikislerim burus burus ve gobegimin ust kisminda sanki limon sokmussun gibi ici hala sis bu burusukluk ve sislikler gidiyormi

Benim burus burus degildi dikislerim ama odem cok oldu halada cok var 1.5 ay oldu.zamanla azaliyor odemde.

merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza onceden karin germe olan arkadaslar lutfen cvp yazin ben 3 hafta once oldum bu ameliyati hala tam dik yuruyemiyorum ve dun dikislerim alindi sok oldum dikislerim burus burus ve gobegimin ust kisminda sanki limon sokmussun gibi ici hala sis bu burusukluk ve sislikler gidiyormi

Tam anlayamadım limon sokmuşsun gibi kısmını ama kendi durumumu yazayım. Aml olalı 6 hafta oldu. Dikişlerimde buruşukluk yok. Daha çok yapıştırılmış gibi. 3. Haftada da böyleydi. Yalnız sağ ve sol tarafta, yani her iki taraftaki bitişlerde buruşukluk vardı. Onlar da epeyce düzeldi.

Sana özelden mesaj attım.

benimde 1 ay oldu benden dikiş alınmadı dikişleri bilerek buruşuk diktiklerini söledi doktorum yoksa çizgi daha uzun olur dedi. zamanla düzelecekmiş şuan dikişin baş ve son tarafı benimde buruşuk

benimde 1 ay oldu benden dikiş alınmadı dikişleri bilerek buruşuk diktiklerini söledi doktorum yoksa çizgi daha uzun olur dedi. zamanla düzelecekmiş şuan dikişin baş ve son tarafı benijmde buruşuk[/QUtesekkurler cvp icin dikisiminOTE]
Benim burus burus degildi dikislerim ama odem cok oldu halada cok var 1.5 ay oldu.zamanla azaliyor odemde.
benimde 1 ay oldu benden dikiş alınmadı dikişleri bilerek buruşuk diktiklerini söledi doktorum yoksa çizgi daha uzun olur dedi. zamanla düzelecekmiş şuan dikişin baş ve son tarafı benimde buruşuk

hepinize tesekkur edrrim arkadaslar gobegimin ust kismanda sislik inmedi limon gibi onu kasdetmistim dikislerin baslangic ve bitis cok burusuk ortasi yamuk duruyo birde daha dik yuruyemiyorum omuzdan kamburum normal yatak pozisyanuna gecemedim hala sigarada iciyorum kaygilarim buyuk korkuyorum

hepinize tesekkur edrrim arkadaslar gobegimin ust kismanda sislik inmedi limon gibi onu kasdetmistim dikislerin baslangic ve bitis cok burusuk ortasi yamuk duruyo birde daha dik yuruyemiyorum omuzdan kamburum normal yatak pozisyanuna gecemedim hala sigarada iciyorum kaygilarim buyuk korkuyorum

Çok geçmiş olsun ne kadar oldu ameliyat olalı? Kusura bakmayın yazdıysanız da çok aktif değilim gözümden kaçmıştır, sigara içmeyin dikişleriniz de açılma ve kötü yara iyileşmesi olabilir sabredin yada iki nefes çekin atın sonra

Tam anlayamadım limon sokmuşsun gibi kısmını ama kendi durumumu yazayım. Aml olalı 6 hafta oldu. Dikişlerimde buruşukluk yok. Daha çok yapıştırılmış gibi. 3. Haftada da böyleydi. Yalnız sağ ve sol tarafta, yani her iki taraftaki bitişlerde buruşukluk vardı. Onlar da epeyce düzeldi.

Selam canım valla koşturmaktan seni atladım kusura bakma ne olur:KK19: iyisin inş.
Bende de buruşukluk olmamıştı ha ama bak aklıma geldi şu silikon bantlar varken ilk zamanlar doktoru deli etmiştim bu iz niye kırış kırış diye banttan dedi o çıkınca geçecek :KK51: bu bir süreç valla geçiyor gidiyor işte

E="Jelesec, post: 39961818, member: 332440"]Çok geçmiş olsun ne kadar oldu ameliyat olalı? Kusura bakmayın yazdıysanız da çok aktif değilim gözümden kaçmıştır, sigara içmeyin dikişleriniz de açılma ve kötü yara iyileşmesi olabilir sabredin yada iki nefes çekin at 3 hafta oldu cnm
sonra[/QUOTE]

Selam canım valla koşturmaktan seni atladım kusura bakma ne olur:KK19: iyisin inş.
Bende de buruşukluk olmamıştı ha ama bak aklıma geldi şu silikon bantlar varken ilk z amanlar doktoru deli etmiştim bu iz niye kırış kırış diye banttan dedi o çıkınca geçecek :KK51: bu bir süreç valla geçiyor gidiyor işte

cnm ben bantliyken hic gormedim bantlar acildi cok kotu gozuktu cuma gunu dikisler alindi bantlar cikarildi dikisim tam duz degil orta yerde egrilik var uclar burusuk gobek ustu hala sis hani bunlar gecermi duz olurmu nezaman gecer bunlar normal hayata gecis istiyorum daha ayak altinda yastiklarla yatiyorum dik yuruyemiyorum dıkıldım artik

Back