• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Eski göbek deliğinin üstüne kadar olan deri tamamen alınmamıştır.. Eski göbek deligini kapatmak için dikinede bir dikiş oluyor böyle bir durumda. Benimde fazla deri yoktu,Amelşyattan önce doktorum eğer çok gerilirse derin,kapanmakta zorlanırsa ortada dikine bir dikişte olabilir demişti. Ama olmadı,düz kesi izi var sadece..
Birde zamanla gerçekten kesi izi aşşagıya iniyor.. Gerginlik azalıyor.. Ben farkı gördüm,umarım sende istediğin ölçüde görürsün canım. :KK66:
Inşallah güzelim moral verdin bana

Fıtık tan olabilir.. Doktoruma biraz ağrım var dediğimde normal diyor hep. Hem kas onarımı yaptık hem fıtık onardık,fazla deriyi kestik aldık kolaymı diyor :) Tabi sen doktor kontrolüne gelemiyorsun değilmi,ondan endişe duyuyorsun.. Ben bugün üçüncü ay kontrolüne gittim,herşey yolunda çok şükür.. Sporada başlayabilirsin dedi :KK66: Hemen başladım Bemde bugün :)
Şişkinliği sordum,akşam olunca şişiyorum dedim. O da hemen dikiş üstü ve altı şişiyor dimi dedi evet dedim.. O da gayet normal dedi.Zamanla geçecekmiş :KK66:
Insallah arzum77 iki gündür ise basladim iyi gecti yorucuydu ama nerden baksan 2 ay evdeydim bendeki agrilarda kas agrisi gibi Spora baslamayi bende istiyorum ne vucud ne nankör 2 ay sporu biraktim hemen farkediliyor:KK61:

Fıtık tan olabilir.. Doktoruma biraz ağrım var dediğimde normal diyor hep. Hem kas onarımı yaptık hem fıtık onardık,fazla deriyi kestik aldık kolaymı diyor :) Tabi sen doktor kontrolüne gelemiyorsun değilmi,ondan endişe duyuyorsun.. Ben bugün üçüncü ay kontrolüne gittim,herşey yolunda çok şükür.. Sporada başlayabilirsin dedi :KK66: Hemen başladım Bemde bugün :)
Şişkinliği sordum,akşam olunca şişiyorum dedim. O da hemen dikiş üstü ve altı şişiyor dimi dedi evet dedim.. O da gayet normal dedi.Zamanla geçecekmiş :KK66:
Arzum77 Benim dikislerimin rengi hala kipkirmizi seninkilerin acildimi gerci ben hala Silikon bantlari kullaniyorum

Insallah arzum77 iki gündür ise basladim iyi gecti yorucuydu ama nerden baksan 2 ay evdeydim bendeki agrilarda kas agrisi gibi Spora baslamayi bende istiyorum ne vucud ne nankör 2 ay sporu biraktim hemen farkediliyor:KK61:
Dün spordan sonra sanki karnımı sürekli sıkıyormuşum gibi hissettim..Buğün heryerim ağrıyor,dün kas gevşetici içmeme rağmen :) Karın kasları çok tembelleşti özellikle bizim,yavaş yavaş alışırız daha rahat sporumuzu yapar normal sürecimize geçeriz endişe etme :KK66:

image.jpg Oturduğum yerde çektim.. Beyaz bant Tape bantı onun izleri var kesi izi çevresinde..

Hala odem var

Hala odemin var. Arzu benim bir ucu sanki nasil anlatsam dudak gibimi deem tabi Ince ama katli gibi gozukuyor. Duzelir degilmi varmiydi sendede.
Tabiki ödemim çok çok fazla.. Bu tartıdada çıkıyor zaten.. Canım,inan düzeliyor..İlk başta benim kenar kısımları özellikle büzük büzük duruyordu ..Bak şimdi ütü vurmuş gibi düzeldi :)))

Tabiki ödemim çok çok fazla.. Bu tartıdada çıkıyor zaten.. Canım,inan düzeliyor..İlk başta benim kenar kısımları özellikle büzük büzük duruyordu ..Bak şimdi ütü vurmuş gibi düzeldi :)))
Benimde bir tarafi hafif kulak gibi cikikti, bayagi indi simdi ama hala var

Eki Görüntüle 1440446 Oturduğum yerde çektim.. Beyaz bant Tape bantı onun izleri var kesi izi çevresinde..

Arzum daha 3 ay olmasına rağmen çok güzel iyileşmiş dikişlerin maşallah. Ben daha önce sağlık sorunları sebebiyle bir aml olmuştum. İnan 1,5 yıl boyunca iyileşmesi devam etti. Yani diyeceğim şu, sende iz falan kalmaz:)

Arzum daha 3 ay olmasına rağmen çok güzel iyileşmiş dikişlerin maşallah. Ben daha önce sağlık sorunları sebebiyle bir aml olmuştum. İnan 1,5 yıl boyunca iyileşmesi devam etti. Yani diyeceğim şu, sende iz falan kalmaz:)
Ay inşallah canım yaaaa ;)
Ama muhakkak bir iz kalır,tamamen yok olacağını sanmam. Anaokulunda kasık fıtığından ameliyat olmuştum iz halen var ama beyaz :)

Back