Bence çok güzel olmuşsun. Çok zayıf olmana rağmen deri fazlalığın vardı. Şimdi ne kadar gergin. Boşver sen başkalarını... Fıstık gibisin
Çok geçmiş olsun
Sagol CanimÇok geçmiş olsun
Önce hosgeldin gercekten uzun zamandir sesin solugun cikmiyordu hakkinda hayirlisi olsun seni izlemeye aldim canimUzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlartopik ten yaklaşık 2 ay uzak kaldım ve her girdiğimde okuyorum açığı kapatabilmek için...Sizden ricam izlemeye aldığım veya gözden kaçırdığım arkadaşlarım beni izlemeye alırmısınız resimlerinizi görmek isterim müthiş motivasyon sağlıyor.Hele ki şu günlerde dopinge ihtiyacım var....Resimlerini paylaşan arkadaşlarım bilir müthiş cesaret verdiğini hep dile getirdim kendilerine....kısmetse bende bu ay paylaşıma başlayacağım Nihayet ameliyat için son turdayım.Dün listemdeki doktorlarımla yüzyüze görüşmeye başladım.İlk olarak Cüneyt Özek ile görüştüm.Tahlillerimi yaptırıp yanına gidip ameliyat günününe karar vereceğiz.Regl olmaman lazım onu programla dedi ki dün akşam regl oldum çok sevindim tabi....tam zamanıydı....bu hafta listemde ki diğer doktorlarla da görüşeceğim.Salı günü Can Kopal ve Ufuk Bilkay ......Aslında eşim Cüneyt beyden çok hoşlandı ama benim aklımda hep bu üç isim vardı....Aylardır araştırıyorum.....Siz tecrübeli arkadaşlar çok iyi bilir....Eşimde sen hepsinle görüş hangisine canını emanet edeceksen benim için sorun yok yeter ki sapa sağlam yanımda ol dedi Sonuç olarak kısmetse 1 hafta içinde ameliyat tarihimi netleştireceğim ve sizinle paylaşacağım.Ma rt ayı son haftalarında aranıza katılmış olacağıma inanıyorum...Dualarınıza pozitif enerjinize çok ihtiyacım olacak.İsteyen dileyen herkese sağlıkla nasip olsun..Ben Ekim ayında olmayı planlıyorken aksilikler izin vermedi....Bu zamana kaldı...Bende artık hayırlıysa olsun değilse birşey sebep olsun olmasın dedim ve hala diyorum da....Nasip..... Elbette çok heyecanlıyım meraklıyım içimde kelebekler uçuşuyor.....
Ay inanmiyorum arkadaslarina hic birini tanimiyorum 3 bir gözle baktigim zaman resmen kiskanciz diye bagiriyorlar nerenden yag alinmasi gerekiyormus sorsaydin ve izin goruyorsun herkezde ayni ve seninki dahada kucuk fatifat böyle insanlara Sinir oluyorum cok güzel gorunuyorsun fatifatKizlar size bir soru. Karin germe ameliyatimi fazla kimseye söylemedim sadece yakin arkadaslarim biliyor, dün arkadasa karnimi gösterdim ve Ay iz cok büyükmüs lipo yeteri kadar yapilmamis gibi yorumlar aldim yani bi olumlu cümle cikmadi agizindan. Sanki bana biraz cekememezlik gibi geldi, sizde böyle durumlarla karsilastiniz mi? Yani simdi yanlis anlasilmak istemiyorum ama bu iki oldu, bence degmezdi verdigin paraya ve cektigin aciya diyende oldu cözemedim olayi
Çok merak ettim kıskanç Şeyler sen aldırma onlara FatFat resimlerini görebilirmiyim :)Kizlar size bir soru. Karin germe ameliyatimi fazla kimseye söylemedim sadece yakin arkadaslarim biliyor, dün arkadasa karnimi gösterdim ve Ay iz cok büyükmüs lipo yeteri kadar yapilmamis gibi yorumlar aldim yani bi olumlu cümle cikmadi agizindan. Sanki bana biraz cekememezlik gibi geldi, sizde böyle durumlarla karsilastiniz mi? Yani simdi yanlis anlasilmak istemiyorum ama bu iki oldu, bence degmezdi verdigin paraya ve cektigin aciya diyende oldu cözemedim olayi
Aynen öyle canim, aslinda cani gönülden bu yolda beni destekleyen ve benimle beraber sevinen bi esim birde annem oldu, üzücü gercektenA
Ay inanmiyorum arkadaslarina hic birini tanimiyorum 3 bir gözle baktigim zaman resmen kiskanciz diye bagiriyorlar nerenden yag alinmasi gerekiyormus sorsaydin ve izin goruyorsun herkezde ayni ve seninki dahada kucuk fatifat böyle insanlara Sinir oluyorum cok güzel gorunuyorsun fatifat
Kizlar bu bir Gercek arkadas senin uzuldugunde uzulmuyorsa sen sevindiginde sevinmiyorsa bu arkadas degil kiskancliktir
Aldim canimÇok merak ettim kıskanç Şeyler sen aldırma onlara FatFat resimlerini görebilirmiyim :)
onlar yeter size en önemlisi sizin ne düşündüğünüz etrafımızda kıskanç ınsan çok. kem gözlerden korusun Rabbim biziAynen öyle canim, aslinda cani gönülden bu yolda beni destekleyen ve benimle beraber sevinen bi esim birde annem oldu, üzücü gercekten
Izleme aldim yorum sizinonlar yeter size en önemlisi sizin ne düşündüğünüz etrafımızda kıskanç ınsan çok. kem gözlerden korusun Rabbim bizi
bende merak ettim açıkçası karnınızı bu kaar olumsuz yorum yapılacak ne varmış diye
Canim bende merak ettim iznin olurs gorebilirmiyimIzleme aldim yorum sizin
AldimCanim bende merak ettim iznin olurs gorebilirmiyim
Hıc takma bence sen mutluysan baskasinin dedigini umursama banada cok soylediler hatta ben sonuctan cokta memnun olmasamda eskiye nazaran superim simdi.takma canim.Kizlar size bir soru. Karin germe ameliyatimi fazla kimseye söylemedim sadece yakin arkadaslarim biliyor, dün arkadasa karnimi gösterdim ve Ay iz cok büyükmüs lipo yeteri kadar yapilmamis gibi yorumlar aldim yani bi olumlu cümle cikmadi agizindan. Sanki bana biraz cekememezlik gibi geldi, sizde böyle durumlarla karsilastiniz mi? Yani simdi yanlis anlasilmak istemiyorum ama bu iki oldu, bence degmezdi verdigin paraya ve cektigin aciya diyende oldu cözemedim olayi
Simdi tekrar baktim acaba karistirdim mi diye harika gorunuyorsun canim :)
Sorma walla bir aksiliktir gitti....Bu zamana kalmak hiç istemedim ama artık kaderci davranmaya başladım.Nasipse bu haftasonu ameliyat gününü belirlemiş olarak geçirmek istiyorum.Yalnız bayıldım 41 kere maşallah sağlıkla keyifle çok teşekkür ederim paylaşımın için nasıl motivasyon oldu anlatamam..%100 motivasyon resimlerini görmeme izin veren arkadaşlarım bende nasipse yakın zamanda sizler gibi paylaşıcam .....Önce hosgeldin gercekten uzun zamandir sesin solugun cikmiyordu hakkinda hayirlisi olsun seni izlemeye aldim canim
Canim sagol Allah seninde gönlünce versin insallah sende cok mutlu olursun insanin kendine guveni geliyorSorma walla bir aksiliktir gitti....Bu zamana kalmak hiç istemedim ama artık kaderci davranmaya başladım.Nasipse bu haftasonu ameliyat gününü belirlemiş olarak geçirmek istiyorum.Yalnız bayıldım 41 kere maşallah sağlıkla keyifle çok teşekkür ederim paylaşımın için nasıl motivasyon oldu anlatamam..%100 motivasyon resimlerini görmeme izin veren arkadaşlarım bende nasipse yakın zamanda sizler gibi paylaşıcam .....
Peşinde yapabilirsiniz kredi kartına taksitte yapabilirsiniz.Doktorum bana istersem taksitte yapabileceğimi söylemiştiSlm, yıllardır takip ederim kk nü. Bilmedigim her konuda, eve aldigim elektrik süpürgesinden, diyet listelerine dek, ilk baktığım yerdir. Ama üye olmamıştım. Son zamanlarda estetik operasyonları ile ilgili konuları okumaya basladim. Benim icin tam bir bilinmez olan seyler yavas yavas şekillendi kafamda. Ve kendime cok kızdım. Kendimi cahil, gerikafali buldum. Neden beğenmediğim vücud parcalarimla yasadım ki bugüne dek? Sizler farkinda değilsiniz, ama bana cok yardimci oldunuz. Hepinize tesekkurler.
Az cok ameliyat fiyatları hakkında da bilgim oldu okuduklarimdan. Ödemeyi pesin mı yapmak gerekiyor? Kredi kartiyla odeme yapamaz miyiz? Bu soruma da cevap verirseniz, cok sevinirim.
Cevap verdigin icin tesekkurler. :) Taksit yapınca fiyat degisiyor mü?Peşinde yapabilirsiniz kredi kartına taksitte yapabilirsiniz.Doktorum bana istersem taksitte yapabileceğimi söylemişti
Ben peşin ödeme yaptığım için sormadım ama değişmiyordu galiba, çünki verdikleri fiyatı istersem taksitle ödeyebileceğimi söyledilerCevap verdigin icin tesekkurler. :) Taksit yapınca fiyat degisiyor mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?