• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim kasıktan kasığa Dikiş dışında üste doğru giden bir kesi var çok yukarı çıkmıyor ama moralim bozuldu acaba bunun hakkında fikri olan varmı Dr sordum çok fazla deri aldım o yüzden orası öyle oldu dedi acaba bikiniden görünürmü şu 1-2 ay geçsede sonucu görsem

Benim kasıktan kasığa Dikiş dışında üste doğru giden bir kesi var çok yukarı çıkmıyor ama moralim bozuldu acaba bunun hakkında fikri olan varmı Dr sordum çok fazla deri aldım o yüzden orası öyle oldu dedi acaba bikiniden görünürmü şu 1-2 ay geçsede sonucu görsem
Bazi durumlarda bu gerekli oluyormus dr um banada soyledi sende ortdan dikise gerek yok dedi. Demekki sizde gerek duymus cokmu fazlaniz vardi gobek bolgesinde acaba?

Kizlar size bir sorum var ayin 6 sinda 2 ay olcak ben ameliyat olali ama Benim gobegimin sag tarafinda hep bir agri var hareket halinde kas agrisi gibi bende 4 tanede göbek fitigim vardi ondanmi acaba oturursam birseyim yok

Kizlar size bir sorum var ayin 6 sinda 2 ay olcak ben ameliyat olali ama Benim gobegimin sag tarafinda hep bir agri var hareket halinde kas agrisi gibi bende 4 tanede göbek fitigim vardi ondanmi acaba oturursam birseyim yok
Ben de de eski ve yeni göbek deliğim aradında ağrı oluyor özellikle yatıp kalkarken,dr normal geçicek dedi

Eski göbek deliğinin üstüne kadar olan deri tamamen alınmamıştır.. Eski göbek deligini kapatmak için dikinede bir dikiş oluyor böyle bir durumda. Benimde fazla deri yoktu,Amelşyattan önce doktorum eğer çok gerilirse derin,kapanmakta zorlanırsa ortada dikine bir dikişte olabilir demişti. Ama olmadı,düz kesi izi var sadece..
Birde zamanla gerçekten kesi izi aşşagıya iniyor.. Gerginlik azalıyor.. Ben farkı gördüm,umarım sende istediğin ölçüde görürsün canım. ;)

Fıtık tan olabilir.. Doktoruma biraz ağrım var dediğimde normal diyor hep. Hem kas onarımı yaptık hem fıtık onardık,fazla deriyi kestik aldık kolaymı diyor :) Tabi sen doktor kontrolüne gelemiyorsun değilmi,ondan endişe duyuyorsun.. Ben bugün üçüncü ay kontrolüne gittim,herşey yolunda çok şükür.. Sporada başlayabilirsin dedi ;) Hemen başladım Bemde bugün :)
Şişkinliği sordum,akşam olunca şişiyorum dedim. O da hemen dikiş üstü ve altı şişiyor dimi dedi evet dedim.. O da gayet normal dedi.Zamanla geçecekmiş ;)

Back