Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Inşallah güzelim moral verdin bana

Insallah arzum77 iki gündür ise basladim iyi gecti yorucuydu ama nerden baksan 2 ay evdeydim bendeki agrilarda kas agrisi gibi Spora baslamayi bende istiyorum ne vucud ne nankör 2 ay sporu biraktim hemen farkediliyor

Arzum77 Benim dikislerimin rengi hala kipkirmizi seninkilerin acildimi gerci ben hala Silikon bantlari kullaniyorum

Insallah arzum77 iki gündür ise basladim iyi gecti yorucuydu ama nerden baksan 2 ay evdeydim bendeki agrilarda kas agrisi gibi Spora baslamayi bende istiyorum ne vucud ne nankör 2 ay sporu biraktim hemen farkediliyor
Dün spordan sonra sanki karnımı sürekli sıkıyormuşum gibi hissettim..Buğün heryerim ağrıyor,dün kas gevşetici içmeme rağmen :) Karın kasları çok tembelleşti özellikle bizim,yavaş yavaş alışırız daha rahat sporumuzu yapar normal sürecimize geçeriz endişe etme

Hala odem var

Hala odemin var. Arzu benim bir ucu sanki nasil anlatsam dudak gibimi deem tabi Ince ama katli gibi gozukuyor. Duzelir degilmi varmiydi sendede.
Tabiki ödemim çok çok fazla.. Bu tartıdada çıkıyor zaten.. Canım,inan düzeliyor..İlk başta benim kenar kısımları özellikle büzük büzük duruyordu ..Bak şimdi ütü vurmuş gibi düzeldi :)))

Benimde bir tarafi hafif kulak gibi cikikti, bayagi indi simdi ama hala var

Eki Görüntüle 1440446 Oturduğum yerde çektim.. Beyaz bant Tape bantı onun izleri var kesi izi çevresinde..

Arzum daha 3 ay olmasına rağmen çok güzel iyileşmiş dikişlerin maşallah. Ben daha önce sağlık sorunları sebebiyle bir aml olmuştum. İnan 1,5 yıl boyunca iyileşmesi devam etti. Yani diyeceğim şu, sende iz falan kalmaz:)

Ay inşallah canım yaaaa
Ama muhakkak bir iz kalır,tamamen yok olacağını sanmam. Anaokulunda kasık fıtığından ameliyat olmuştum iz halen var ama beyaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…