• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bu arada bu işe niyetlenen, araştıran arkadaşlara bir tavsiyem var. Yabancı sitelerde ve burada pek çok örnek gördüm ve anladım ki doktor çooook önemli. Çünkü her doktorun eli, tekniği farklı oluyor. O yüzden, içinize sinen bir doktora paranız yetmiyorsa, 1 yıl daha para biriktirin ve inandığınız doktora ameliyat olun. Hepinizin gönlünce sonuçları olsun.

Bugün bir doktorla görüştüm, özellikle dikiş izi konusunda beni uyardı. Ağrı sızı çok dert değil dedi, zaten 2 sezeryan olmuşsunuz ağrı önceliğiniz olmaz dedi. Ama sezeryan izimin hala çok kötü olması nedeniyle ize razı olmanız lazım dedi. Dürüstçe söylemesi güven verdi. 16 marta randevu aldım. Hadi hayırlısı

Bugün bir doktorla görüştüm, özellikle dikiş izi konusunda beni uyardı. Ağrı sızı çok dert değil dedi, zaten 2 sezeryan olmuşsunuz ağrı önceliğiniz olmaz dedi. Ama sezeryan izimin hala çok kötü olması nedeniyle ize razı olmanız lazım dedi. Dürüstçe söylemesi güven verdi. 16 marta randevu aldım. Hadi hayırlısı
Hakkınızda hayırlısı olsun .

Eki Görüntüle 1440446 Oturduğum yerde çektim.. Beyaz bant Tape bantı onun izleri var kesi izi çevresinde..
Arzum çok geçmiş olsun resimlerini görebilirmiyim? Bu arada o beyaz bant Tape bantı hakkında bilgi verirmisin? Dikiş izlerinde yararı ne? Ben değilde kız kardeşim doğum yaptı faydası varsa kullanacak şimdilik silikon bant kullanıyor ama çok pahalıya geliyor :(

merhaba sizhangi şehirde hangidoktordan aldınız bu fiyat çok iyiymiş
orduda bir hastane ,kardeşim göğüs ameliyatı oldu aynı yerde,istanbuldayım ben burda ameliyat 4-5binden başlıyor,fiyat olarak uygun geldiği için birde ailem orda oldugu için orduda olacagım galiba bende...

Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar :KK68: topik ten yaklaşık 2 ay uzak kaldım ve her girdiğimde okuyorum açığı kapatabilmek için...Sizden ricam izlemeye aldığım veya gözden kaçırdığım arkadaşlarım beni izlemeye alırmısınız resimlerinizi görmek isterim müthiş motivasyon sağlıyor.Hele ki şu günlerde dopinge ihtiyacım var....Resimlerini paylaşan arkadaşlarım bilir müthiş cesaret verdiğini hep dile getirdim kendilerine....kısmetse bende bu ay paylaşıma başlayacağım En Büyük KKNihayet ameliyat için son turdayım.Dün listemdeki doktorlarımla yüzyüze görüşmeye başladım.İlk olarak Cüneyt Özek ile görüştüm.Tahlillerimi yaptırıp yanına gidip ameliyat günününe karar vereceğiz.Regl olmaman lazım onu programla dedi ki dün akşam regl oldum :KK48: çok sevindim tabi....tam zamanıydı....bu hafta listemde ki diğer doktorlarla da görüşeceğim.Salı günü Can Kopal ve Ufuk Bilkay ......Aslında eşim Cüneyt beyden çok hoşlandı ama benim aklımda hep bu üç isim vardı....Aylardır araştırıyorum.....Siz tecrübeli arkadaşlar çok iyi bilir....Eşimde sen hepsinle görüş hangisine canını emanet edeceksen benim için sorun yok yeter ki sapa sağlam yanımda ol dedi :KK60: Sonuç olarak kısmetse 1 hafta içinde ameliyat tarihimi netleştireceğim ve sizinle paylaşacağım.Ma:KK25:rt ayı son haftalarında aranıza katılmış olacağıma inanıyorum...Dualarınıza pozitif enerjinize çok ihtiyacım olacak.İsteyen dileyen herkese sağlıkla nasip olsun..Ben Ekim ayında olmayı planlıyorken aksilikler izin vermedi....Bu zamana kaldı...Bende artık hayırlıysa olsun değilse birşey sebep olsun olmasın dedim ve hala diyorum da....Nasip.....:nazar: Elbette çok heyecanlıyım meraklıyım içimde kelebekler uçuşuyor.....

Kizlar size bir soru. Karin germe ameliyatimi fazla kimseye söylemedim sadece yakin arkadaslarim biliyor, dün arkadasa karnimi gösterdim ve Ay iz cok büyükmüs lipo yeteri kadar yapilmamis gibi yorumlar aldim yani bi olumlu cümle cikmadi agizindan. Sanki bana biraz cekememezlik gibi geldi, sizde böyle durumlarla karsilastiniz mi? Yani simdi yanlis anlasilmak istemiyorum ama bu iki oldu, bence degmezdi verdigin paraya ve cektigin aciya diyende oldu cözemedim olayi:KK12:

Kizlar size bir soru. Karin germe ameliyatimi fazla kimseye söylemedim sadece yakin arkadaslarim biliyor, dün arkadasa karnimi gösterdim ve Ay iz cok büyükmüs lipo yeteri kadar yapilmamis gibi yorumlar aldim yani bi olumlu cümle cikmadi agizindan. Sanki bana biraz cekememezlik gibi geldi, sizde böyle durumlarla karsilastiniz mi? Yani simdi yanlis anlasilmak istemiyorum ama bu iki oldu, bence degmezdi verdigin paraya ve cektigin aciya diyende oldu cözemedim olayi:KK12:

karın germe ameliyatının sonucunu görmek için en az 6 ay geçmesi lazım, benimde 1 ay olacak ayın 14 de şuan belim kat kat gibi karnımda ödem var doktorum bunlar normal süreç dedi dikişlerde şuan çok kötü görünüyor hepsi düzelecekmiş moralini bozma canım sabırlı olmamız gerekiyor :KK24: ameliyat olalı senin ne kadar oldu

karın germe ameliyatının sonucunu görmek için en az 6 ay geçmesi lazım, benimde 1 ay olacak ayın 14 de şuan belim kat kat gibi karnımda ödem var doktorum bunlar normal süreç dedi dikişlerde şuan çok kötü görünüyor hepsi düzelecekmiş moralini bozma canım sabırlı olmamız gerekiyor :KK24: ameliyat olalı senin ne kadar oldu
Benim aml 5 bucuk hafta oldu sonuctan simdi bile cok memnunum farkta bariz görünüyor yani benimki mini karin germe oldugu icin cok daha cabuk sonuc aldim, seni izlemeye aliyorum resimlerime bakarsin canim

Ayni gun olmusmu maviay doktorun kimdi?

Bosver konusanlari. Sen mutlumusun ona bak.

Bence çok güzel olmuşsun. Çok zayıf olmana rağmen deri fazlalığın vardı. Şimdi ne kadar gergin. Boşver sen başkalarını... Fıstık gibisin:KK15:

Back