bilirsinMerhaba bende görebilirmiyim resminizi çok merak ettim benim daha 10 gün oldu Sonrasını çok merak ediyorum
HahahaGöbek deliğimin üstünden sabah ve akşam ölçüm yaptım. Akşam 9cm şişmişim!
Var mı arttıran?
Bende gorebilirmiyim lutfen fotolatinizi?Gore
bilirsin
GorebilirsinBende gorebilirmiyim lutfen fotolatinizi?
Bazi durumlarda bu gerekli oluyormus dr um banada soyledi sende ortdan dikise gerek yok dedi. Demekki sizde gerek duymus cokmu fazlaniz vardi gobek bolgesinde acaba?Benim kasıktan kasığa Dikiş dışında üste doğru giden bir kesi var çok yukarı çıkmıyor ama moralim bozuldu acaba bunun hakkında fikri olan varmı Dr sordum çok fazla deri aldım o yüzden orası öyle oldu dedi acaba bikiniden görünürmü şu 1-2 ay geçsede sonucu görsem
Göbek deliğimin üstünden sabah ve akşam ölçüm yaptım. Akşam 9cm şişmişim!
Var mı arttıran?
Ben de de eski ve yeni göbek deliğim aradında ağrı oluyor özellikle yatıp kalkarken,dr normal geçicek dediKizlar size bir sorum var ayin 6 sinda 2 ay olcak ben ameliyat olali ama Benim gobegimin sag tarafinda hep bir agri var hareket halinde kas agrisi gibi bende 4 tanede göbek fitigim vardi ondanmi acaba oturursam birseyim yok
insallah Canim hala korkuyorum birsey olcak diye gecen hafta gorumcemden su cekmislerBen de de eski ve yeni göbek deliğim aradında ağrı oluyor özellikle yatıp kalkarken,dr normal geçicek dedi
Yapma ya aml baya oldu hala komplikasyon olabiliyor demek ki, nasil anlasilyor su biriktigi?I
insallah Canim hala korkuyorum birsey olcak diye gecen hafta gorumcemden su cekmisler
Benimde gobek deligimin hemen solunda var agri nedenini bilmiyorum bende.Kizlar size bir sorum var ayin 6 sinda 2 ay olcak ben ameliyat olali ama Benim gobegimin sag tarafinda hep bir agri var hareket halinde kas agrisi gibi bende 4 tanede göbek fitigim vardi ondanmi acaba oturursam birseyim yok
Gecmis olsun canim neden sıvı birikmis epey oldu sanırim ameliyat olalı.bende 1 ayı doldurdum diye pek umursamiyordum hareketlerime korktum simdiI
insallah Canim hala korkuyorum birsey olcak diye gecen hafta gorumcemden su cekmisler
Çok geçmiş olsunI
Eski göbek deliğinin üstüne kadar olan deri tamamen alınmamıştır.. Eski göbek deligini kapatmak için dikinede bir dikiş oluyor böyle bir durumda. Benimde fazla deri yoktu,Amelşyattan önce doktorum eğer çok gerilirse derin,kapanmakta zorlanırsa ortada dikine bir dikişte olabilir demişti. Ama olmadı,düz kesi izi var sadece..Benim kasıktan kasığa Dikiş dışında üste doğru giden bir kesi var çok yukarı çıkmıyor ama moralim bozuldu acaba bunun hakkında fikri olan varmı Dr sordum çok fazla deri aldım o yüzden orası öyle oldu dedi acaba bikiniden görünürmü şu 1-2 ay geçsede sonucu görsem
Geçmiş olsun canım.. Sıvı birikimi muhakkak oluyormuş zaten.Ama tabi fazla olunca çekmeleri gerekiyormuş ..I
Fıtık tan olabilir.. Doktoruma biraz ağrım var dediğimde normal diyor hep. Hem kas onarımı yaptık hem fıtık onardık,fazla deriyi kestik aldık kolaymı diyor :) Tabi sen doktor kontrolüne gelemiyorsun değilmi,ondan endişe duyuyorsun.. Ben bugün üçüncü ay kontrolüne gittim,herşey yolunda çok şükür.. Sporada başlayabilirsin dediKizlar size bir sorum var ayin 6 sinda 2 ay olcak ben ameliyat olali ama Benim gobegimin sag tarafinda hep bir agri var hareket halinde kas agrisi gibi bende 4 tanede göbek fitigim vardi ondanmi acaba oturursam birseyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?