• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Sagol canim cevabin icin, artik yara iltihap kapmaz degil mi? Yani dezenfekte yapilmasi gerekmiyor? Yarin doktoruma soracagim zaten ama yinede aklima takildi
Artik mikrop kapcagini sanmiyorum ama dr sor
Karnin üzerine yatinca neden sarkiyor bunun cevabini bende bilmiyorum:KK43:

Artik mikrop kapcagini sanmiyorum ama dr sor
Karnin üzerine yatinca neden sarkiyor bunun cevabini bende bilmiyorum:KK43:

kızlar artık ben amuda kalkıyorum karnımla:)))) yan yatarım ben genelde yüz üstü nadir yatarım ama sarkma olmaz kimse korkmasın,sarkma nasıl olur yine yer şişeriz göbek alır başını gider kiloyu sonra veririz sarkar mantıken böyledir:KK76: herkesi öptüm sevgiler

kızlar artık ben amuda kalkıyorum karnımla:)))) yan yatarım ben genelde yüz üstü nadir yatarım ama sarkma olmaz kimse korkmasın,sarkma nasıl olur yine yer şişeriz göbek alır başını gider kiloyu sonra veririz sarkar mantıken böyledir:KK76: herkesi öptüm sevgiler
Sen birtanesin ameliyatinin üstünden okadar zaman gecti hala zaman ayirip okuyup bize yardimci oluyorsun sagol Canim:KK15:

Ercan bey oyle dedi kendisine de sorun Isterseniz.Ameliyatsizken bile yatmamak gerekirmis

Ercan bey oyle dedi kendisine de sorun Isterseniz.Ameliyatsizken bile yatmamak gerekirmis

canım karın diye bilmiyorum ben meme diye biliyorum ama doğruda olabilir sarkmayı mantığım almadı sadece karında onu yazdım:))) doktorumuzu görmeyeli çok uzun zaman oldu görünce aklıma gelirse sorarrım tabi sağol

Kizlar biraz okudum fiyatlari yer yer değişiyor sanki, devlet ücreti az olur diyoruz genelde isin asli öyle değil,dra bagli fiyat, mesela kardesim ameliyat olurken çok araştırma yapti ayni hastanede bi dr 2bin fiyat diğeri 4bin fiyat verdi, şikayet etti dru surduler,2sene önce gitti özelde 15oo ameliyatini oldu,kardesim sade göğüs kucultme oldu, ayni drla görustum göğüs karin gerdirme beraber istiyorum, ameliyat basi 25oo olur dedi, benim cokbi sorunum yok az bi yerden deri toparlanacak,işlem kolay olursa fiyat iner dedi, kisacasi dr cok önemli,özellikle devlette kafalarina göre fiyat veriyorlar,özelde öyle değil fiyat belli, bu arada göğüs düşünenler araştırma hastaneleri ücretsiz yapıyor ama siraya giemek gerekli, ben cok arastirdim bilgi edindim, kusura bakmayin uzun oldu yazim hakkinizi helal edin :)

Yapma sarkar deyince şok oldum,bilseydim ameliyat olmazdım diye geçti aklımdan hatta:)Hayatım boyunca yüz üstü uyudum ben:KK43: neyse çift yastıkla yatıyorum 3 aydır alıştım artık aynı şekilde uyuyup uyanmaya
Gögüslerin yüzüstü yattığımızda deforme olabileceğini biliyordum ama karnımı bilmiyordum açıkcası.. Dümdüz yüzüstü yatamam zaten ama yan yatmakta deforme yapar o zaman. Çünkü yan yattığımızda tüm iç organlar der v.s o tarafa yığılıyor.. :P En iyisi sırtüstü yatmak tabi,zamanla alışırız bu şekil yatmaya :)

Gögüslerin yüzüstü yattığımızda deforme olabileceğini biliyordum ama karnımı bilmiyordum açıkcası.. Dümdüz yüzüstü yatamam zaten ama yan yatmakta deforme yapar o zaman. Çünkü yan yattığımızda tüm iç organlar der v.s o tarafa yığılıyor.. :p En iyisi sırtüstü yatmak tabi,zamanla alışırız bu şekil yatmaya :)
Arzu hanim benim foto larnizi gormem mumkunmu acaba.bende onumuzdeki ay nihayet tatih alicam doktorumdan

Gögüslerin yüzüstü yattığımızda deforme olabileceğini biliyordum ama karnımı bilmiyordum açıkcası.. Dümdüz yüzüstü yatamam zaten ama yan yatmakta deforme yapar o zaman. Çünkü yan yattığımızda tüm iç organlar der v.s o tarafa yığılıyor.. :p En iyisi sırtüstü yatmak tabi,zamanla alışırız bu şekil yatmaya :)
Yan yatabilirsin dedi ama ben kendime güvenemedim o yan yatmanın sonu yüzü koyuna varır

Kizlar biraz okudum fiyatlari yer yer değişiyor sanki, devlet ücreti az olur diyoruz genelde isin asli öyle değil,dra bagli fiyat, mesela kardesim ameliyat olurken çok araştırma yapti ayni hastanede bi dr 2bin fiyat diğeri 4bin fiyat verdi, şikayet etti dru surduler,2sene önce gitti özelde 15oo ameliyatini oldu,kardesim sade göğüs kucultme oldu, ayni drla görustum göğüs karin gerdirme beraber istiyorum, ameliyat basi 25oo olur dedi, benim cokbi sorunum yok az bi yerden deri toparlanacak,işlem kolay olursa fiyat iner dedi, kisacasi dr cok önemli,özellikle devlette kafalarina göre fiyat veriyorlar,özelde öyle değil fiyat belli, bu arada göğüs düşünenler araştırma hastaneleri ücretsiz yapıyor ama siraya giemek gerekli, ben cok arastirdim bilgi edindim, kusura bakmayin uzun oldu yazim hakkinizi helal edin :)
merhaba sizhangi şehirde hangidoktordan aldınız bu fiyat çok iyiymiş

Yan yatabilirsin dedi ama ben kendime güvenemedim o yan yatmanın sonu yüzü koyuna varır
Kizlar bence bu iyilesme sureci icin gecerli ben bir haftalikdim bana yuz ustu degil ama yan yatabilirsin dediler ama Ben hep sirt ustu yatiyorum. Ama doktora tekrar sorucam. Iyilessen bile hic yuz ustu yatmamak bana mantiksiz geldi hadi bir sene yattik yeterlidir. Ozaman yazin yatip sirtimizi bronzlastiramiyicaz hic bi zaman.

Merhabalar bende 19 Şubat'ta karın germe ve meme dikleştirme yaptırdım.sonucu acayip merak ediyorum ve ameliyat olan kişilerde yara iyileşmesi ne durumda şu an bandajlar var sadece pansumanda görebiliyorum.aynı dönemde ameliyat olanlarda durum nasıl???

Back