- 12 Eylül 2014
- 49
- 59
- 103
Planım sanada geçmiş olsun canım eklediysen resimlerini görebilirmiyim?Benim korsem baya gevsedi ve odem azaldigi icin sıkı degil artik.daraltsam zarari olurmu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Planım sanada geçmiş olsun canım eklediysen resimlerini görebilirmiyim?Benim korsem baya gevsedi ve odem azaldigi icin sıkı degil artik.daraltsam zarari olurmu?
Tabi bakabilirsinPlanım sanada geçmiş olsun canım eklediysen resimlerini görebilirmiyim?
Tatlım ben karın germe ameliyatı olalı 1 ay oluyor ve düz degil karnım ödem cok fazla ve odemvsonunda dumduz olmayacagini biliyorum cunku dogru dr secmedim acele ettim.hhem dr secimimde ekonomik sebeplerde vardırvardır.su da var ameliyat olan arkadaslarin cogunun sonucu harika olmus gercekten.een önemlisi isini severek yapan ilgili ve bilgili becerikli bi dr bulman.ddogru secim yaparsan operasyon sonrasi sonuclar yüz güldürücü olur kesin.slm kızlar,ameliyat olanlar lğtfen cvp versin,karın gerdirme ameliyatı sonrası,dümdüz bir karına sahip oluyormuyuz,benim çok bi fazlalıgım yok,karnımda sarkmalar var bu nedenden dolayı ameliyat düşünüyorum,ameliyat sonrası dümdüz bir karına sahip olmak hangi tür ameliyat olmamız gerek,bildiğim kadarı ile bu ameliyatlarında bir çok,seceneği var,ve fiyatı nedir?? cvp bekliyorum canlar :)
Merhaba görmeden tam birsey denemez ama önceki haline bagli. Ben mini karin germe olmama ragmen karnim dümdüz oldu, benim fazla deri sarkikti kilolu degildim yani 1.60 boy 57 kilo. Eger simdide cok yagli ve sis degilse göbegin dümdüz olursunslm kızlar,ameliyat olanlar lğtfen cvp versin,karın gerdirme ameliyatı sonrası,dümdüz bir karına sahip oluyormuyuz,benim çok bi fazlalıgım yok,karnımda sarkmalar var bu nedenden dolayı ameliyat düşünüyorum,ameliyat sonrası dümdüz bir karına sahip olmak hangi tür ameliyat olmamız gerek,bildiğim kadarı ile bu ameliyatlarında bir çok,seceneği var,ve fiyatı nedir?? cvp bekliyorum canlar :)
Benim aml 4 haftayi gecti artik rahat yan yatabiliyorum 2 haftalikken biraz zorlaniyordum ama yinede yan yatiyordum lipodan dolayiKızlar korse cok sıkı olursa zararı olurmu ? Ameliyattan ne kadar süre sonra yan yatabildiniz?
Karnının üstüne yatmasa iyi olur,sarkma olurBen 1 ay sonra Yan yatabildim görümcem 2 hafta sonra biz ameliyat olali iki ay olcak görümcem karninin üstünde yatiyormus ben yatamiyorim
Ben 2.haftada bant yapıstırmistim daha dogrusu taburcu olurken hast dr yapmisti.10 gun sonra cikarttilar bantlari baskada bant takmadim ben.Kizlar size bir soru, artik 4 bucuk haftayi doldurdum ve band yapistirmiyorum yaraya, siz pansuman vs. Yaptinizmi 1aydan sonra? Banyoda felan suyun temas etmesinde bi sikinti olmaz degilmi?
slm kızlar,ameliyat olanlar lğtfen cvp versin,karın gerdirme ameliyatı sonrası,dümdüz bir karına sahip oluyormuyuz,benim çok bi fazlalıgım yok,karnımda sarkmalar var bu nedenden dolayı ameliyat düşünüyorum,ameliyat sonrası dümdüz bir karına sahip olmak hangi tür ameliyat olmamız gerek,bildiğim kadarı ile bu ameliyatlarında bir çok,seceneği var,ve fiyatı nedir?? cvp bekliyorum canlar :)
Tatlım ben karın germe ameliyatı olalı 1 ay oluyor ve düz degil karnım ödem cok fazla ve odemvsonunda dumduz olmayacagini biliyorum cunku dogru dr secmedim acele ettim.hhem dr secimimde ekonomik sebeplerde vardırvardır.su da var ameliyat olan arkadaslarin cogunun sonucu harika olmus gercekten.een önemlisi isini severek yapan ilgili ve bilgili becerikli bi dr bulman.ddogru secim yaparsan operasyon sonrasi sonuclar yüz güldürücü olur kesin.
Eger deride sarkiklik ve rahatsiz edici catlaklarin yoksa dietle bi dene derim, hem zayiflamanin ameliyata zarari olmaz tam aksi sonucun dahada mükemmel olurArkadaslar cvp olarak yazamadim,boyum 162 kilo 57suan haziranda göğüs ameliyati olucam karin gerdirmeyide araya sıkıstrayim dedim,o zamana 5,6kilo vercem kismetse,benim yan simitlerde cikti sanki 2.Doğumdan sonra, kilo verince inşallah gider,sizce 50 kilo olsam,duzlesirmi karnm,birde izi çok belirgin oluyormu ?
Söylerim kendisine canimKarnının üstüne yatmasa iyi olur,sarkma olur
Sagol canim cevabin icin, artik yara iltihap kapmaz degil mi? Yani dezenfekte yapilmasi gerekmiyor? Yarin doktoruma soracagim zaten ama yinede aklima takildiBen hala Silikon bantlari kullaniyorum haftanin bir günü cikariyorum banyoyada giriyorum birsey olmuyor ben ameliyat olali 2 ay olcak
Niye sarkma olurki acaba? Ben yan ile karin üstü arasi yatiyorum hepSöylerim kendisine canim
Fatifat geçmiş olsun canım, ameliyat ne zaman oldun ve hangi Dr? Birde resimlerini görmek isterim sonucundan memnun musun?
Niye sarkma olurki acaba? Ben yan ile karin üstü arasi yatiyorum hep
Tabi resmlerimi görebilirsin 29.Ocakta oldum aml ve memnunumFatifat geçmiş olsun canım, ameliyat ne zaman oldun ve hangi Dr? Birde resimlerini görmek isterim sonucundan memnun musun?