Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

yorum bile yaptım canım dikişin altta çok sevindim adına inan ha bu arada ödem çok yok gibi düz duruyor karnın önceki halini görmedim ben onuda koysan farkı görsek
Önceki halimden hic resim yok Ercan beyden istemem lazim Benim karnim öncedende düzdü ben eski cirkin dikis izlerimi düzeltirdim eski dikislerim icler acisiydi

Buyuk geçmiş olsun. Sira bende

geçmiş olsun

Iyinin kötüsüydü benimkisi. Yani bazı deformeler beni rahatsız ediyordu,şimdi çok daha iyi oldu mutluyum Sadece akşam olan şişlikler işte,onlarda geçecektir inşallah..
Zamanla tartıdada güzel düşmeler göreceğime inanıyorum.. Yeme İçmemede dikkat ediyorum tabi,yaza incecik girmeliyim

Cok sagol arzum hep tecrübelerini paylastigin icin, siz olmasaniz sislikler yüzünden doktoru delirtirdim herhalde

yapmaa kovar seniii

cok normal bende gecen sene Lipodan sonra hic bir kiyafetime sigmadim hatta 3 kg fazlaligim vardi 2-3 aya kadar öyleydi. söyle ona merak etmesin

yorum bile yaptım canım dikişin altta çok sevindim adına inan ha bu arada ödem çok yok gibi düz duruyor karnın önceki halini görmedim ben onuda koysan farkı görsek
Bende izlerimin altta olmasini istiyorum benim icin en önemlisi düzgün ve altta olan bir kesi bazi kesiler cok yukarida internette gördügüm o yüzden arastiriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…