Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Geçmiş olsun. Bundan sonrası sabır ve zaman meselesi...

Gecmis olsun darisi benim gibi germe olamk isteyenlere :)

Ay jelomm su dogme i gormek isterim valla merak ettim dogrusu :)

aynen olduda bitti şükür geçmiş olsun

Cok gecmis olsun canım :)

Cok gecmis olsun

Kizlar artik evime geldim tam bir ay oldu ameliyat olali rahatim ara sira yanmalar oluyor yorulursam ama baska sikayetim yok sislik haric
Size bir sorum var lazer lipodan sonra tartida bir fark gördünüzmü görümcem cok üzgün tartiya cikiyorum 1 kilo bile eksik degil diyor cünkü ondan 3 kilo yag cekildi

Maşallah sana İnşallah zamanla çok daha iyi olacaksın,olacağız
Benim kilomda da değişiklik olmadı canım.Nereye gitti o kadar deri,yağ diyorum . Ama şişkinliklerim var bunu fark ediyprum yani..

Geçmiş olsun canım

Benim kilomda da değişiklik olmadı canım.Nereye gitti o kadar deri,yağ diyorum . Ama şişkinliklerim var bunu fark ediyprum yani..
Sagol arzum77 resim yüklemeye calisiyorum olmuyor sen sayfanin bir yerinde aciklamistin galiba onuda bulamiyorum

ben artı görmüştüm o dönemki yazılarım da var bırak eksiyi:)))))) lipoada ödem daha çok oluyor bol sıvı tüketsin birde çayı içsin

gecenlerde tesadüf kızkardeşim bi konu için dışarıdan forumu okumuş senin karın germe olduğunu okuyunca şaşırmış beni aradı çok güzeldi onun karnı dedi bende kadınlar takıntılıyız en güzeli olsun durumu kardeş dedim:)))) şişlik hemen geçmiyor artı görmemen şans çünkü lipoda genelde tartı artı gösteriyor geçer merak etme zoru atlattın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…