Bende izlerimin altta olmasini istiyorum benim icin en önemlisi düzgün ve altta olan bir kesi bazi kesiler cok yukarida internette gördügüm o yüzden arastiriyorum :)
ya iste bende onun icin olan arkadaslardan fikir almak ve dogru doktoru bulmak istiyorum :) Senin göbeginde cok güzel olmus bu arada ama izlerini görmedim canim :)haklısın herkes bunu ister newrun, resimler sana fikir verir biraz ben yabancı sitelere baktığımda vazgeçmiştim başarısızdı çoğu
O
ya iste bende onun icin olan arkadaslardan fikir almak ve dogru doktoru bulmak istiyorum :) Senin göbeginde cok güzel olmus bu arada ama izlerini görmedim canim :)
sağol canım darısı başına eve ben karından çok memnun kaldım büyük değişim gerçekten,izlerim iyidir herhalde bende göremiyorum üstünde boydan boya dövme var.
ah ah Jelom senin su dövmeyi göremedik ya, gözüm acik gideceki vallah
bir kaç arkadaşıma attım özelden hatta canlı görenlerde var:)))))atarım sana inş çekim yeni foto ha arkaya da yaptırdım tam toto üstüne:))))))))
vay vay demek öyle..:) süpersin yap tabi, yakisir
ok bekliyorum at bana da göreyim su gizemli dövmeni!! :)
Bende görmek istiyorum jeloommm...yaptık bir çılgınlık bu dövme işi de estetik işi gibi bulaşmaya gör:))) okey çektirince atarım sana
Bende görmek istiyorum jeloommm...
arzum77 neden sildin beni. Resimlerine baktikca cesaretleniyordum yahu.Bende görmek istiyorum jeloommm...
Yeni üyeleri,fotosu olmayan üyeler normalde eklemem bile.Kırmadım seni,fikir olsun diye ekledim bak diye.Baktın,fikir aldın yeter :) Ameliyat kararı alırsan,sende foto eklersen listemde daim olarak kalabilirsin tabiarzum77 neden sildin beni. Resimlerine baktikca cesaretleniyordum yahu.
bende bende bende görmek istiyorumokey atarım çektirim kaçacağım 3.5.gün arakadaşıma çektiriirm kendim çekemiyorum:)))
Dövmeyi duyunca hepimiz çıldırdık değilmibende bende bende görmek istiyorum
bende bende bende görmek istiyorum
arzum77 sana gene bir sorum var arkadaslar bana resimlerime yorum yapinca onlara tek tek nasil cevap yazildigini bilmiyorum begene basiyorum asagidan yorum yerine yazi yaziyorum ama kisiye özel olmuyor galibaDövmeyi duyunca hepimiz çıldırdık değilmiİlk işim önce göbeciğime pıercing taktırmak Sonrada ufacık bir dövme
kizlar bugün kendi ev dr ma gittim ameliyatimi cok beyendi izlerimin üstüne papatya yagi ve öbürünün türkcesini bilmiyorum weihrauch yagi sürmmemi söyledi eczaci kadinda bunlarla zeytinyagini karistirip sürersem yara izlerini gecirdigini söyledi denicem yarin silikon bantlara baslicam
caylari icmeye basladim sisliklerime fayda etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?