• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

arzum77 sana gene bir sorum var arkadaslar bana resimlerime yorum yapinca onlara tek tek nasil cevap yazildigini bilmiyorum begene basiyorum asagidan yorum yerine yazi yaziyorum ama kisiye özel olmuyor galiba
Yok canım,normaşde öyle yapılıyor zaten foto altına yorum..Ama kişiye özel cevap yazmak istersen yorumunun başına @ işareti koy sonra forumdaki kullanıcı ismini yazarsan zaten altta forum üye şeçenekleri çıkıyor.O kişinin ismine tıkla.Bu sayede o kişiye bildirim gidiyor.. kosmetik kosmetik gibi ;)

ah kuzum sen o çaya erken başlasaydın ödem mödem çoktan giderdi neyse şimdide çok faydasını görürsün devam et yalnız eczacının dediğini Ercan beye danış öyle yap çok fit oluyor ona sormadan bişey yaptımı:)))))))
Jelesec tatlım bu cayın tarifini bende istiyorummm :)

Sa
Yok canım,normaşde öyle yapılıyor zaten foto altına yorum..Ama kişiye özel cevap yazmak istersen yorumunun başına @ işareti koy sonra forumdaki kullanıcı ismini yazarsan zaten altta forum üye şeçenekleri çıkıyor.O kişinin ismine tıkla.Bu sayede o kişiye bildirim gidiyor.. kosmetik kosmetik gibi :KK66:
ah kuzum sen o çaya erken başlasaydın ödem mödem çoktan giderdi neyse şimdide çok faydasını görürsün devam et yalnız eczacının dediğini Ercan beye danış öyle yap çok fit oluyor ona sormadan bişey yaptımı:)))))))
haklisin Canim zaten yarin Silikon bantlara baslicam ayin 23 ne kadarda rapor aldim artik kendimle ilgilenirim

Yok canım,normaşde öyle yapılıyor zaten foto altına yorum..Ama kişiye özel cevap yazmak istersen yorumunun başına @ işareti koy sonra forumdaki kullanıcı ismini yazarsan zaten altta forum üye şeçenekleri çıkıyor.O kişinin ismine tıkla.Bu sayede o kişiye bildirim gidiyor.. kosmetik kosmetik gibi :KK66:
Ah nedir senin benden cektigin:KK48:Cok sagol bütün sorularimi yanitladin:oops:

Canım bu çay ödem çayı ne karışımı ne zaman içilmeyen başlanıyor bende soruyum doktorum a bu arada bel agrısı ndan ölecem sanıyorum 1 hafta 2 bükülmüş yürüyecem ama bel agrısı na önerisi olan varmı

inşallah... bu gece uyku tutmaz beni :KK17:
Bu gece uyku tutmaz ama yarin kurtulcaksin allahin izniyle bide benim gibi olmak isteyipte beklemek zorundaysan iyice kafayi bozuyosun beklemek insani strese sokuyor bazi günler vazgecip bazi günler 1 saat icinde ameliyat olasim falan geliyor arafta kalmak cok gicik belirsizlikten nefret ediyorum sabirsiz bi insanim kafam takinca biseyi hemen olmasini istiyorum gece falan uyuyup uyanip ameliyat olayini düsünüyorum off sabir sabir ...bu bi lüx degil zorunluluk yaa :(

Canım bu çay ödem çayı ne karışımı ne zaman içilmeyen başlanıyor bende soruyum doktorum a bu arada bel agrısı ndan ölecem sanıyorum 1 hafta 2 bükülmüş yürüyecem ama bel agrısı na önerisi olan varmı

canım ödem çayını ben yazarsam olmaz yanlış anlamayın hep yazıyorum aynı doktora ameliyat olup doktorun bu çayı önermediği arkadaşlarım var doktorunuza sorun bir sıkıntı olmasın diye yazmıyorum,

Bu gece uyku tutmaz ama yarin kurtulcaksin allahin izniyle bide benim gibi olmak isteyipte beklemek zorundaysan iyice kafayi bozuyosun beklemek insani strese sokuyor bazi günler vazgecip bazi günler 1 saat icinde ameliyat olasim falan geliyor arafta kalmak cok gicik belirsizlikten nefret ediyorum sabirsiz bi insanim kafam takinca biseyi hemen olmasini istiyorum gece falan uyuyup uyanip ameliyat olayini düsünüyorum off sabir sabir ...bu bi lüx degil zorunluluk yaa :KK43:
inşallah senden olursun bir an önce canım üzülme.... ruhsal durum için yapılmalı bu göbek yüzünden psikolojim bozuldu herkese hamilemisin diyordu inşallah kurtulcam yarın

inşallah senden olursun bir an önce canım üzülme.... ruhsal durum için yapılmalı bu göbek yüzünden psikolojim bozuldu herkese hamilemisin diyordu inşallah kurtulcam yarın

Allah yardımcın olsun. Ben ameliyata girene kadar rüyada gibi hissettim kendimi... Napıyorum ben böyle, manyak mıyım, çocuklarım var benim, böyle bir riske niye giriyorsun vs... Bin tane düşünce... Ama şimdi bile iyi ki olmuşum diyorum. İnşallah çok rahat bir sürecin olur.

Back