• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaslar sağ kasık tarafımda dun aksamdan beri sislik olustu, yurudukce beni zorluyor agri yapyapiyor.buradaki servis dr u buranın odem topladigini bazi ender durumlarda oldugunu ve 2 3 hafta icinde kendiliginden gecebilecegini eğer gecmezse cerrahi mudahaleyle hallolabilecegini soyledi :( boyle bi sorun yasayan oldumu ameliyat sonrasi ?
Gecermiki yaaa :( bir daha cerrahi mumudahale istemiyorum yeterince canim yandi.

Birde dünden beri yataktan kendim kalkiyor yatiyorum ve bu esnada sag tarafimi zorluyorum baya acaba bundan dolayimi oldu?

jelesec meraba canim giremedim foruma kizim hastaydi sen ercan karacaogluna oldun galiba ameliyatini memnun kaldinmi izlerin asagidami yazarsan sevinirim doktor arayisindayim :)

merhaba geçmiş olsun kızına çocuklar böyle hasta masta büyüyecekler,rumuzmu değiştirdiniz yazıştıkmı ben hatırlayamadım kusura bakma :KK14:evet doktorum ercan bey,ben memnunum şükür zaten izim çamaşırın bikinin içinde kalıyordu ama bu ameliyat sonrası hemen olmuyor yeni olan arkadaşlarım panic olmasın ödemden çamaşırdan 3.4.parmak yukarıda oluyor başlarda dikiş izi vasıtanla açıklayayım bir daha ameliyatı yeni olan arkadaşlarıma:KK19: izime ben kalıcı dövme yaptırdım canım kafandaki doktorlarla görüş hayırlısı olsun hakkında

Arkadaslar sağ kasık tarafımda dun aksamdan beri sislik olustu, yurudukce beni zorluyor agri yapyapiyor.buradaki servis dr u buranın odem topladigini bazi ender durumlarda oldugunu ve 2 3 hafta icinde kendiliginden gecebilecegini eğer gecmezse cerrahi mudahaleyle hallolabilecegini soyledi :KK43: boyle bi sorun yasayan oldumu ameliyat sonrasi ?
Gecermiki yaaa :KK43: bir daha cerrahi mumudahale istemiyorum yeterince canim yandi.

:(((üzüldüm geçmiş olsun arkadaşım sıvı birikmesi olabilir mi acaba kontrole git bi baksın doktorun umarım kendi kendine geçer canım

Canim hastanedeyim hala yarın taburcu olucaktım.ddunden beri bu sislik olustu iste :KK43: ins gecer biran once
Geçmiş olsun canım.Genelde sıvı birikmesinden oluyormuş ama muhakkak bir sıvı birikmesi oluyormuş zaten.Belirli bir boyutu geçerse tekrar müdahale gerekiyormuş . Umarım ilerlemez ve opr. Gerek kalmaz.. Habersiz bırakma bizi..

Geçmiş olsun canım.Genelde sıvı birikmesinden oluyormuş ama muhakkak bir sıvı birikmesi oluyormuş zaten.Belirli bir boyutu geçerse tekrar müdahale gerekiyormuş . Umarım ilerlemez ve opr. Gerek kalmaz.. Habersiz bırakma bizi..
Cok sükür evimdeyim bugün :) sıvı birikmesi mudahale boyutunda degilmis onemi yok dedi doktorum umarim oyledir gerci bugun cok sanci yok orada.bu arada pansumanada gierek yok dedi bant yapistirdilar minik minik .ben yinede pansuman yapsammi kızlar ne dersiniz.ameliyat olalı tam 1 hafta oldu epey rahatladim :).

Cok sükür evimdeyim bugün :) sıvı birikmesi mudahale boyutunda degilmis onemi yok dedi doktorum umarim oyledir gerci bugun cok sanci yok orada.bu arada pansumanada gierek yok dedi bant yapistirdilar minik minik .ben yinede pansuman yapsammi kızlar ne dersiniz.ameliyat olalı tam 1 hafta oldu epey rahatladim :).

gözün aydın canım sevindim adına,ben uzun zamandır k.k dayım çok olan arkadaş oldu karın germe sadece iki kişide bunu okudum sıvı birikkmesi şırınga ile çekilmişti falan,çok başa gelen bir durum değil sende müdahale gerek kalmadan atlatırsın inş,doktorum diyecek sana pansuman olayını canım kızlar değil bizler yani:)))))))) bir iki aya sıkıntın tamamen geçer canım

Iyi hadi sevindim ;) Doktorun ne öneriyorsa onu uygula canım.Herkesin süreci farklı sonuçta.Sana önerilen bana önerilmez,bana önerilende sana ;)

merhaba geçmiş olsun kızına çocuklar böyle hasta masta büyüyecekler,rumuzmu değiştirdiniz yazıştıkmı ben hatırlayamadım kusura bakma :KK14:evet doktorum ercan bey,ben memnunum şükür zaten izim çamaşırın bikinin içinde kalıyordu ama bu ameliyat sonrası hemen olmuyor yeni olan arkadaşlarım panic olmasın ödemden çamaşırdan 3.4.parmak yukarıda oluyor başlarda dikiş izi vasıtanla açıklayayım bir daha ameliyatı yeni olan arkadaşlarıma:KK19: izime ben kalıcı dövme yaptırdım canım kafandaki doktorlarla görüş hayırlısı olsun hakkında[/QUO
merhaba geçmiş olsun kızına çocuklar böyle hasta masta büyüyecekler,rumuzmu değiştirdiniz yazıştıkmı ben hatırlayamadım kusura bakma :KK14:evet doktorum ercan bey,ben memnunum şükür zaten izim çamaşırın bikinin içinde kalıyordu ama bu ameliyat sonrası hemen olmuyor yeni olan arkadaşlarım panic olmasın ödemden çamaşırdan 3.4.parmak yukarıda oluyor başlarda dikiş izi vasıtanla açıklayayım bir daha ameliyatı yeni olan arkadaşlarıma:KK19: izime ben kalıcı dövme yaptırdım canım kafandaki doktorlarla görüş hayırlısı olsun hakkında
cok tesekkur ederim canim ya yok rumuz degistirmedin ben daha cok olmadi uye olali ama eski yazilanlari okuyorum 1020 deyim su anda :KK53: karin germe ve meme büyütme ameliyati olmak istiyorum doktor arayisindayim senin ve diger bicok arkadasin ercan beye ameliyat oldugunu ve memnun oldugunu okudum o yüzden sana danisiyim dedim sagol ilgilendigin icin ercan beye ameliyat olan arkadaslar varsa senin vasitanla yaziyim lütfen bilgi verirmisiniz memnuniyetinizle ilgili cok öpüyorum :):KK24:

Kızlar hepinize meraba orduda bitti masallahh saat 10 da girdiğim ameliyattan 4 te çıktım bulantı kusma öksürük olmadı sadece bogazım tahriş olmuş gibi daha yerimden kalkmadım hiç yarın nasıl olur bilmem uyuyup uyanıyorum ara ara Dünün uykusuzlugu memelere 260 cc allergan takılmış hatta kızdım çok buyuk benim yanıma göre ama hiç doku yokmuş bende hersey çok güzel oldu dedi doktorum memeler de çok agrı yok ama karın belli ediyor agrıyı ama dayanılmayacak gibi degil şimdilik benden bu kadar görüşürüz

Kızlar hepinize meraba orduda bitti masallahh saat 10 da girdiğim ameliyattan 4 te çıktım bulantı kusma öksürük olmadı sadece bogazım tahriş olmuş gibi daha yerimden kalkmadım hiç yarın nasıl olur bilmem uyuyup uyanıyorum ara ara Dünün uykusuzlugu memelere 260 cc allergan takılmış hatta kızdım çok buyuk benim yanıma göre ama hiç doku yokmuş bende hersey çok güzel oldu dedi doktorum memeler de çok agrı yok ama karın belli ediyor agrıyı ama dayanılmayacak gibi degil şimdilik benden bu kadar görüşürüz
Cok gecmis olsun en zoru atlatmissin insallah önümüzdeki günlerde simdiye kadarki gibi sorunsuz gecer.

Back