merhaba geçmiş olsun kızına çocuklar böyle hasta masta büyüyecekler,rumuzmu değiştirdiniz yazıştıkmı ben hatırlayamadım kusura bakma
evet doktorum ercan bey,ben memnunum şükür zaten izim çamaşırın bikinin içinde kalıyordu ama bu ameliyat sonrası hemen olmuyor yeni olan arkadaşlarım panic olmasın ödemden çamaşırdan 3.4.parmak yukarıda oluyor başlarda dikiş izi vasıtanla açıklayayım bir daha ameliyatı yeni olan arkadaşlarıma
izime ben kalıcı dövme yaptırdım canım kafandaki doktorlarla görüş hayırlısı olsun hakkında[/QUO
merhaba geçmiş olsun kızına çocuklar böyle hasta masta büyüyecekler,rumuzmu değiştirdiniz yazıştıkmı ben hatırlayamadım kusura bakma
evet doktorum ercan bey,ben memnunum şükür zaten izim çamaşırın bikinin içinde kalıyordu ama bu ameliyat sonrası hemen olmuyor yeni olan arkadaşlarım panic olmasın ödemden çamaşırdan 3.4.parmak yukarıda oluyor başlarda dikiş izi vasıtanla açıklayayım bir daha ameliyatı yeni olan arkadaşlarıma
izime ben kalıcı dövme yaptırdım canım kafandaki doktorlarla görüş hayırlısı olsun hakkında
cok tesekkur ederim canim ya yok rumuz degistirmedin ben daha cok olmadi uye olali ama eski yazilanlari okuyorum 1020 deyim su anda
karin germe ve
meme büyütme ameliyati olmak istiyorum doktor arayisindayim senin ve diger bicok arkadasin ercan beye ameliyat oldugunu ve memnun oldugunu okudum o yüzden sana danisiyim dedim sagol ilgilendigin icin ercan beye ameliyat olan arkadaslar varsa senin vasitanla yaziyim lütfen bilgi verirmisiniz memnuniyetinizle ilgili cok öpüyorum :)