• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bende izlerimin altta olmasini istiyorum benim icin en önemlisi düzgün ve altta olan bir kesi bazi kesiler cok yukarida internette gördügüm o yüzden arastiriyorum :)

haklısın herkes bunu ister newrun, resimler sana fikir verir biraz ben yabancı sitelere baktığımda vazgeçmiştim başarısızdı çoğu

O
haklısın herkes bunu ister newrun, resimler sana fikir verir biraz ben yabancı sitelere baktığımda vazgeçmiştim başarısızdı çoğu
ya iste bende onun icin olan arkadaslardan fikir almak ve dogru doktoru bulmak istiyorum :) Senin göbeginde cok güzel olmus bu arada ama izlerini görmedim canim :)

O

ya iste bende onun icin olan arkadaslardan fikir almak ve dogru doktoru bulmak istiyorum :) Senin göbeginde cok güzel olmus bu arada ama izlerini görmedim canim :)

sağol canım darısı başına evet ben karından çok memnun kaldım, büyük değişim gerçekten,izlerim iyidir herhalde bende göremiyorum üstünde boydan boya dövme var.

Bugun drenler çekildi çok sükür kanama bile olmamış hersey yolunda taburcu oldum öğlen gibi evime gidecem bel agrısı felaket hep aynı uyumaktan yataktan kalkarken zorlanıyorum ama tek basıma geri yatabiliyorum kalkmak sıkıntı artık yavas yavas atlatacaz

Bugun drenler çekildi çok sükür kanama bile olmamış hersey yolunda taburcu oldum öğlen gibi evime gidecem bel agrısı felaket hep aynı uyumaktan yataktan kalkarken zorlanıyorum ama tek basıma geri yatabiliyorum kalkmak sıkıntı artık yavas yavas atlatacaz

arzum77 neden sildin beni. Resimlerine baktikca cesaretleniyordum yahu.
Yeni üyeleri,fotosu olmayan üyeler normalde eklemem bile.Kırmadım seni,fikir olsun diye ekledim bak diye.Baktın,fikir aldın yeter :) Ameliyat kararı alırsan,sende foto eklersen listemde daim olarak kalabilirsin tabi ;)

kizlar bugün kendi ev dr ma gittim ameliyatimi cok beyendi izlerimin üstüne papatya yagi ve öbürünün türkcesini bilmiyorum weihrauch yagi sürmmemi söyledi eczaci kadinda bunlarla zeytinyagini karistirip sürersem yara izlerini gecirdigini söyledi denicem yarin silikon bantlara baslicam
caylari icmeye basladim sisliklerime fayda etti

bende bende bende görmek istiyorum:mad::mad::mad:

kızlar foruma bile resim koymayı asla düşünmüyordum yıllar sonra baskılardan(hatta bazıları arkada döndürmüş ameliyat olsa koyardı fake olmamıştır demiş:)))) koydum dövmeli çektirim bi kaç kişiye atacağım söz sanada atarım pek sevmiyorum ben resim çekinmeyi galiba çıplak:))))))))

Dövmeyi duyunca hepimiz çıldırdık değilmi :KK48: İlk işim önce göbeciğime pıercing taktırmak :KK66: Sonrada ufacık bir dövme :rolleyes:
arzum77 sana gene bir sorum var arkadaslar bana resimlerime yorum yapinca onlara tek tek nasil cevap yazildigini bilmiyorum begene basiyorum asagidan yorum yerine yazi yaziyorum ama kisiye özel olmuyor galiba

kizlar bugün kendi ev dr ma gittim ameliyatimi cok beyendi izlerimin üstüne papatya yagi ve öbürünün türkcesini bilmiyorum weihrauch yagi sürmmemi söyledi eczaci kadinda bunlarla zeytinyagini karistirip sürersem yara izlerini gecirdigini söyledi denicem yarin silikon bantlara baslicam
caylari icmeye basladim sisliklerime fayda etti

ah kuzum sen o çaya erken başlasaydın ödem mödem çoktan giderdi neyse şimdide çok faydasını görürsün devam et yalnız eczacının dediğini Ercan beye danış öyle yap çok fit oluyor ona sormadan bişey yaptımı:)))))))

Back