- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Haklisin jelesec dün evime geldim dünden beri iciyorum
içmeye başladıysan ödemde fark eder canım düzenli iç üşenme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisin jelesec dün evime geldim dünden beri iciyorum
Arzum77 resim ekledim ama iki tane resim ters ceviremiyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...lefondan-album-yapip-fotograf-eklemek.691082/
1 Ekim 2014 tarihli yorumuma bak.. Telefonla foto eklemeyi izah ettim.. Son sayfada ise bilgisayardan nasıl yüklenir onu anlattım canım
Arzum77 resim ekledim ama iki tane resim ters ceviremiyorum
Önceki halimden hic resim yok Ercan beyden istemem lazim Benim karnim öncedende düzdü ben eski cirkin dikis izlerimi düzeltirdim eski dikislerim icler acisiydiyorum bile yaptım canım dikişin altta çok sevindim adına inan ha bu arada ödem çok yok gibi düz duruyor karnın önceki halini görmedim ben onuda koysan farkı görsek
Ben Gene bir yerde yanlislik yaptim gelen yorumu görmüyorum birde akilliyim diye geciniyorumÖnceki halimden hic resim yok Ercan beyden istemem lazim Benim karnim öncedende düzdü ben eski cirkin dikis izlerimi düzeltirdim eski dikislerim icler acisiydi
Buyuk geçmiş olsun. Sira bendeKızlar hepinize meraba orduda bitti masallahh saat 10 da girdiğim ameliyattan 4 te çıktım bulantı kusma öksürük olmadı sadece bogazım tahriş olmuş gibi daha yerimden kalkmadım hiç yarın nasıl olur bilmem uyuyup uyanıyorum ara ara Dünün uykusuzlugu memelere 260 cc allergan takılmış hatta kızdım çok buyuk benim yanıma göre ama hiç doku yokmuş bende hersey çok güzel oldu dedi doktorum memeler de çok agrı yok ama karın belli ediyor agrıyı ama dayanılmayacak gibi degil şimdilik benden bu kadar görüşürüz
fotoların bazıları ters olmuş canımgüzel duruyor ama
Ben Gene bir yerde yanlislik yaptim gelen yorumu görmüyorum birde akilliyim diye geciniyorum
Önceki halimden hic resim yok Ercan beyden istemem lazim Benim karnim öncedende düzdü ben eski cirkin dikis izlerimi düzeltirdim eski dikislerim icler acisiydi
Bende resimleri düzeltmeye calisiyorumfotoların bazıları ters olmuş canımgüzel duruyor ama
ödemler indimi bu hafta
düzelt canım düzeltBende resimleri düzeltmeye calisiyorum
Evet unuttum bugün Email yazarim kendisinedüzelt canım düzelt
özledim valla seni alışmıştık ne güzel hep bir arada
bencede ercan beyden isteki karşılaştırma yapalım,hani kontrolde isteyecektin unuttun mu
geçmiş olsunKızlar hepinize meraba orduda bitti masallahh saat 10 da girdiğim ameliyattan 4 te çıktım bulantı kusma öksürük olmadı sadece bogazım tahriş olmuş gibi daha yerimden kalkmadım hiç yarın nasıl olur bilmem uyuyup uyanıyorum ara ara Dünün uykusuzlugu memelere 260 cc allergan takılmış hatta kızdım çok buyuk benim yanıma göre ama hiç doku yokmuş bende hersey çok güzel oldu dedi doktorum memeler de çok agrı yok ama karın belli ediyor agrıyı ama dayanılmayacak gibi degil şimdilik benden bu kadar görüşürüz
Iyinin kötüsüydü benimkisi. Yani bazı deformeler beni rahatsız ediyordu,şimdi çok daha iyi oldu mutluyum Sadece akşam olan şişlikler işte,onlarda geçecektir inşallah..gecenlerde tesadüf kızkardeşim bi konu için dışarıdan forumu okumuş senin karın germe olduğunu okuyunca şaşırmış beni aradı çok güzeldi onun karnı dedi bende kadınlar takıntılıyız en güzeli olsun durumu kardeş dedim:)))) şişlik hemen geçmiyor artı görmemen şans çünkü lipoda genelde tartı artı gösteriyor geçer merak etme zoru atlattın
Cok sagol arzum hep tecrübelerini paylastigin icin, siz olmasaniz sislikler yüzünden doktoru delirtirdim herhaldeIyinin kötüsüydü benimkisi. Yani bazı deformeler beni rahatsız ediyordu,şimdi çok daha iyi oldu mutluyum Sadece akşam olan şişlikler işte,onlarda geçecektir inşallah..
Zamanla tartıdada güzel düşmeler göreceğime inanıyorum.. Yeme İçmemede dikkat ediyorum tabi,yaza incecik girmeliyim
Sende değilmi Ne cins bir durum arkadaş yaa.. Ben bir dahaki kontrolüme akşama doğru randevu alıp gideceğim ve doktoruma mini karın germe operasyonu na ihtiyacım var diyeceğim Bakalım ne diyecek
Senin kontrol nasıl geçti,tekrar ne zaman gideceksin ?? Korse kullanımını bıraktınmı?
Kizlar artik evime geldim tam bir ay oldu ameliyat olali rahatim ara sira yanmalar oluyor yorulursam ama baska sikayetim yok sislik haric
Size bir sorum var lazer lipodan sonra tartida bir fark gördünüzmü görümcem cok üzgün tartiya cikiyorum 1 kilo bile eksik degil diyor cünkü ondan 3 kilo yag cekildi
sagol askkitabi söylüyümde ici rahatlasin baricok normal bende gecen sene Lipodan sonra hic bir kiyafetime sigmadim hatta 3 kg fazlaligim vardi 2-3 aya kadar öyleydi. söyle ona merak etmesin
Yok Canim hala sis sis geziyorum ortaliktafotoların bazıları ters olmuş canımgüzel duruyor ama
ödemler indimi bu hafta
bende görebilirmiyimmm :)Arzum77 resim ekledim ama iki tane resim ters ceviremiyorum
Bende izlerimin altta olmasini istiyorum benim icin en önemlisi düzgün ve altta olan bir kesi bazi kesiler cok yukarida internette gördügüm o yüzden arastiriyorum :)yorum bile yaptım canım dikişin altta çok sevindim adına inan ha bu arada ödem çok yok gibi düz duruyor karnın önceki halini görmedim ben onuda koysan farkı görsek