Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

bende uyku sorunu yaşıyorum çok fazla, ama dönemediğim, yan yatamadığım ve korseler çok sıktıgı için sanırım, off akşamları yatmak çok zor oluyor , ben buralardayım beklerim:)

bende takılıyom diğer topiklerede bakıyom, diğer arkadaşlar ne yapıyor acaba? ses yok..

canım çok çok geçmiş olsun.ben birkaç gündür bakamamıştım siteye sen ameliyat olup çıkmışsın bile:).inşallah hergünün bir öncekinden daha iyi olsun ve çabucak iyileşirsin.
Ben bu ameliyattan biraz vazgeçtim gibi.daha doğrusu önce bir genel cerraha diyastazi ve fıtık ameliyatı olacağım.orası iyileştikten sonra diğerini yaptırmaya karar verdim.ama gene de sizin yazdıklarınızı okumadan da yapamadım:).haftasonu gen antalya'dan bir dr ile görüştüm.aslında karar vermiştim koray bey'e karın gerdirme olacaktım ama bende diyastazi fazla olduğu için eşim bu ameliyat sana ağır gelebilir dedi.bende ona hak verdim.şimdi bayram ertesi önce onlar halledilecek iyileştikten sonra da inşallah diğerne karar vereceğim.:)))
hepinize çok çok geçmiş olsunnn

rikkatt cım bende senin gibi düşünmüştüm fakat 2 genel cerraha gittim biri de aile dostumuz evet diyastaz ve fıtığı tamir ederiz ama bişeye benzemez görüntüde ki o buruşukluk daha fena olur bence git bi plastik cerraha yaptır demişti, diyastaz rekti denen ameliyaz zaten başlıbaşına büyük bir operasyon bugun ameliyat raporumu aldım diyastazın 14 cm den büyük olduğu gözlendi yazıyor, inanabiliyor musun, ben bile atlatıyorum 3 gün evet kötüydü kabul ediyorum ama bugün iyileşme sürecine girdiğimi biliyorum artık, o yüzden arkadaşım cerrahi bir müdehale olacaksa bence hepsini aradan çıkartmak daha iyi sanki, ben öyle düşündüm ve yaptırdım valla....

mimoza cnm cok gecmis olsun azcik rahatladigina ben cok sevindim artik her gun daha iyi ve daha az agrili olacak insallah senin icin benim merak ettiyim bir sey var cnm bu ameliyatin animasiyonunu eklemisti bi arkadas izledim orda dren koyuyolar ama soyle 4 kose bir plastik her halde yerlestiryolar karin icine ve ucunda da hortumu var o hortum cikiyo da obur icine yerlesen plastik te aliniyo her hlade nasil oluyo tam bi aciklarsan cok sevinirim ben orda urktum bir az

Bana da cerrah bu plastikçinin yapacağı değil genel cerrahın yapacağı bir ameliyat dedi.ne bileyim mimozacım bugüne kadar 4 dr a gittik herkes birşey dedi kafam karıştı.zaten ameliyattan korkuyordum birde kafam karıştı gerildim iyice bugünlerde.migrenim azdı bu süreçte
en son bu pazar o genel cerrah ile görüşünce biran evvel olayım kurtulayım dedim bu fıtıktan.sonrası iyileşince olsun dedim.birde benim işyerimde de problem var maalesef uzun süreli izin alamayacağım(çabuca toparlanıp işimin başına geçmem lazım maalesef.şimdilik son düşüncemiz böyle oldu .bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek

bu arada seninde karnında kocaman el sıgacak kadar bir boşluk varmıydı?benim göbek deliğimden taa alt kısma kadar delik gibi boşluk var el girecek kadar (((

bende izledim onu ve anlam verememiştim valla, o öyle olmuyoooor, nasıl biliyor mususn, cilt altınayaklaşık 1 cm giren bi boru var onu çıkarttı dr o kadar, tuttu ve çekti, o kadar, yani çok acımadı ama yine de biraz acı duydum, duymadım desem yalan olur, ama ilk günlerdeki ağrının yanında bu hiçbişey yani, , o izlediğimiz başka çeşit bi diren sanırım bu kesinlikle öyle değil, korkma ondan hiç....

bu arada seninde karnında kocaman el sıgacak kadar bir boşluk varmıydı?benim göbek deliğimden taa alt kısma kadar delik gibi boşluk var el girecek kadar (((

ameliyattan önce dimi, tam fırlak göbek deliğimin altında bi boşluk vardı, ama el girecek gibi değilde daha ufak, baktım o da gitmişti, senin şu anda mı var?

ameliyattan önce dimi, tam fırlak göbek deliğimin altında bi boşluk vardı, ama el girecek gibi değilde daha ufak, baktım o da gitmişti, senin şu anda mı var?

evet canım bende o büyüklükte bir boşluk var.bu yüzden cerrah oranın dikilip üstüne yama konması laızm dedi.resmen adamın eli giriyor yattığım zaman.geriye eğilince de ordan organlar dışarı fırlıyor sanki ince uzun bir top varmış gibi oluyor karnımın ön tarafı uzaylıymışım gibi:))))))))))))

hadi hayırlısı o zaman cnm, ama şu nu da söylemeden edemeyeceğim, gittiğim ilk cerrah da bana öyle dedi , ameliyat etmeye çok meraklıydı beni, ama türk tabipler odasının listesine baktım ,( işyerimden buna ulaşabiliyorum çünkü,) genel cerrahlar ne yapar plastikler ne yapar diye rektus diyastazı her ikisinde de var, bide dikkat edin genel cerrahlar mesh koymaya çok hevesliler sakın öylebirşey koydurma çok sıkıntısı oluyormuş sonradan, hatta plastikçiler özel bir dikme tekniği uygulayabiliyorlarmış bir araştırma yazısında okumuştum, bende bankacıyım uzun süre ayrılamıyorum, o sebepten bayrama denk getirdim açıkcası....

rikkatcım anladım ama benimde o çukurluk hatırı sayılır bi boyuttaydı inan ki ama zaten o sebepten karın germe ile birlikte olmayı istedim, o animasyonda izledinmi bilmiyorum göbek deliğinin altından sezeryan izine kadar olan kısım kesilip atılıyor ve öyle bir sorum kalmıyor artık, peki göbek deliğini nasıl oluşturacakmış genel cerrah? öyle bir yama daha da kötü durmaz mı,umarım kafanı karıştırmıyorumdur ama öylesine çok araştırdım ve soruşturdum ki, yengemde dr olduğundan çok iyi yönlendirildim diye düşünüyorum.

benim açıklık fazla olduğu için mesh koymak gerekliymiş canım.ben 2 genel cerrah, 2 de plastik cerrah ile görüştüm.sonuç 3-1:)sadece 1 tanesi mesh koymadan olur dedi.birde ilk doğumumdan sonra burda bir dr a göstermiştim .o da burda kadın doğum hastanesinde bir genel cerrahtı.o da mesh demişti.zaten en çok kafamı karıştıran da bu oldu.ilk görüştüğüm plastikçi mesh dedi ikincisi gerek yok mesee dedi. Ama çoğunluk mesh deyince mecburen meshde karar kılındı:)))))

genel cerrah sadece fıtığımı tamir edecek orayı onaracak.germe ya da göbek deliği düzeltme vs birşey yapmayacak canım.bu ameliyattan iyileşince karın germeyi tekrar düşüneceğim yanii.aslında bayağı bir motive olmuştum karın germe için ama önce şunu bir atlatayım sonra gerdireyim düşüncesine kapıldım açıkçası :)

hangi şehirdesin, benim dr uma gidebilsen keşke, istanbula gelebilsen, benim ki asla mesh koymazdı , bana ne dedi biliyor musun ameliyattan sonra aynen,şöyle dedi, sizin yaşınızda hiç bukadar ileri derecede diyastaz görmemiştim, gördüm gördüm ama 4-5 kere doğum yapmış 40 yaşın üstünde görmüştüm hep dedi,hayret dedi, ama tabi şu var önümdeki 1 ay çok önemli kaslarımı asla kullanmamalıymışım,...

Canım ben ısparta'dayım.bu gittiğim tüm dr lar antalya'da.keşke öyle bir imkanım olsa da gidebilsem istanbul'a ama çocuklarla antalya bile zor oluyor.

merhaba rikkat.endişelerini anlıyorum bende aynı şeyleri yaşadım.benım fıtığımda çok sorunluydu.kaslarımda bayağı ayrıktı.bende hepsını bırden yaptırdım.diyastastan sonra mesh konmaya gerek olmadıgını soyledı dr.artı mesh konulan fıtık tekrarlıyor.ama kaslar dıkılınce bır daha tekrarllamıyor.bu fıtık yuzunden ikinci bır operasyon geçırmek zorunda kaldım.enfekte oldu göbek delıği toparlayamadı bir turlu.ve en sonunda bütün dikşlerımı açtı.çok ıyı düşünüp karar wer cnm.inş benım basıma gelen kımsenın başına gelmez.:13:

canım çok çok geçmiş olsun.şimdi nasılsın?umarım tamamen iyleişmişsindir.

iyiyim cnm.bugu kontrolum wardı gobeğım nihayet duzeldı ama benım gobeğımı aldı dr.yerıne yenı gobek yaptı.dikişlerımde duseldımı inş daha ıyı olucam.benım yasadığım çok extra bı durumdu.sakın benımle kıyaslama normalde karın germede çok sorun çıkmıo zaten diğer arkadaşların yazdıklarınıda okumussundur benımle aynı seylerı yaşayan yok.benım gobeğımın ılk operasyonda alınması gerekıomuş ama dr bi şans werelım dedı başta herşey yolundaydı ılk 3 hafta.daha sona enfekte oldu. şimdilik herşey yolunda gibi inş bır daha sorun yasamam

sevgili boddy tam karın germede şişlikler tamamen 5 veya 6 ayda iyileşiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…