Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kizlar siz ameliyat sonrasi sürecte ne giyindiniz?? ben genellikle kot giyiyorum...sizce ameliyattan sonra da giyinebilirmiyim?? yoksa daha önce carsiya gidip baska biseylermi almam lazim?? biraz sacma oldu belki ama, ameliyattan bi hafta sonra almanya´ya geri döncem ve dönüs icin yanima ne almam gerektigine karar veremedim..kottan baska biseyi olmayan biri icin biraz düsündürücü bisey oldu bu:-)

kizlar siz ameliyat sonrasi sürecte ne giyindiniz?? ben genellikle kot giyiyorum...sizce ameliyattan sonra da giyinebilirmiyim?? yoksa daha önce carsiya gidip baska biseylermi almam lazim?? biraz sacma oldu belki ama, ameliyattan bi hafta sonra almanya´ya geri döncem ve dönüs icin yanima ne almam gerektigine karar veremedim..kottan baska biseyi olmayan biri icin biraz düsündürücü bisey oldu bu:-)

düşüncelerın saçma falan degıl cnm.hepımız aynı seylerı dusunduk merak etme .ama ben en çok eşofman gıydım halada çıkaramadım kotta ıyebılırsın ama ılk haftalar zor olur senın için nıtekım kot oldukca sert kumastan:)

kızlar dık yürüme konusunu bende merak ediyorum,ben bel fıtığım,yanı ıkı buklum fazla dursam tutulur belım,çok takıldığım bır konuda bu,ama spor salonunda bır bayanla karşılaşmıştım,bır hafta falan oldu demişti,yavaş yavaş ama dık yürüyordu,zaten kadın demır leydi gibiydi,karnını gösterdı bana,çok korkmuştum,göğüslerımde sıra demişti,göğüslerinmi diye şaşmıştı,çok güzel göğüsleri vardı,ama daha küçük istiyomuş,hiç canı yanmamış,acıya dayanıklıymış,çok dayanıklı bırı olmak ısterdım

Kizlar ben bu sabah ameliyat oldum, 3 saat surdu, az once yuruttuler beni biraz agrim var, su korse de cok sıkıyo ya,

canım ben ameliyat sonrası sadece tayt ve nadiren eşofman giydim. arasıra da elbise giydim. pentinin taytlar benim için kurtarıcı oldu, çok rahatlar. sıkmadıgı için acıtmıyor da.:nazar:

Kizlar ben bu sabah ameliyat oldum, 3 saat surdu, az once yuruttuler beni biraz agrim var, su korse de cok sıkıyo ya,

geçmiş olsun ve acil şifa diliyorum cnm. korse uzun bi süre seninle olacak o yüzden alışmalısın. korsenin altından pamuklu iç çamaşırı yani atlet giy ki karnını kesmesin, benim kesilmişti bi de onlar iz yaptı şimdi onlarada krem sürüyorum..:nazar:

çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.dularımız seninle canım.olacagı varsa oluyor ıste.bende ılk dogumumda ıc kanama gecırmıstım ve aynı gun tekrar amelıyata alınmıstım.kımsede olmayan sey gelıp benı bulmustu ıste:KK43:
ınsallah bundan sonrası coook ıyı olur canım.bu arada fıtıktan dolayı amelıyat sonrası cok agrın oldumu?

cnm son sorunu farkedememısım kusura bakma.hayır fıtıktan dolayı hiç ağrım olmadı.zaten orası uyusuk bölge hiç bir şey anlamadım cnm:nazar:

kızlar sıkılıyorum, iyileşmek istiyorum ama önümde en az bir ay gibi bi zaman var anlaşılan, evde olunca sıkılıyorum, doğru dürüst iş yapamıyorum, dışarda fazla gezemiyorum, topiği uzun süre boş birbirimizi daha doğrusu beni yalnız bırakmayın noolur :KK19:

kızlar sıkılıyorum, iyileşmek istiyorum ama önümde en az bir ay gibi bi zaman var anlaşılan, evde olunca sıkılıyorum, doğru dürüst iş yapamıyorum, dışarda fazla gezemiyorum, topiği uzun süre boş birbirimizi daha doğrusu beni yalnız bırakmayın noolur :KK19:

merhaba arkadasım senı kaçıncı günün bugün?benım 40 gün oldu hala iyileşemedim:KK25:ama ilk günlere nazaran çok daha iyi durumdayım.demekki neymiş sabretmek gerekıomuş.iş yapmaya gelınce daha uzun bır süre kimse bizden iş beklemesın:KK4:biras daha tembellik yapacagız:KK19:herşey yoluna girer allah kimsenın sağlıgını bozmasın yavaş yavaş iyileşioruz dışarıda gezemek benım içinde ızdırap gecen pazar eve ağlaya ağlaya döndum.ogündür dışarıda çıkmıorum evde daha rahatım:KK19:

mimoza 77 cok cok gecmis olsun cok sevindim adina insallah darisi basima en kisa zamanda bize iyi hissedince yazarsan seviniriz neler yasadin simdi nasil sin acil sifalar

Kizlar dun gece berbat bi gece gecirdim diyebilirim, bende diyastaz cok fazlaymis dr bile sasirdim dedi, bu yuzden ic dikislerim cok fazla zaten onlar agri yapti hep. Su an sanki hic iyilesemeyecekmisim gibi geliyor....

hayır cnm daha başlamadım ben bılıyorsun yenı bir operasyon geçırdım.henuz yenı dıkışlerım taze ılerıde kullancagız dedı dr.zaten cnm dikiş izlerımı hiç dert etmıorum .yaşadıklarım yuzunden çok gerıldım. ama doktorun dedıgıne gore şişliklere degıl yara izine faydası warmış.:KK34:
canım çok çok çok geçmiş olsun ALLAH acıl şifa versin sadece dinlen bütün işleryerini bulur hiç dert etme sağlığını düşün sevgiler

Kizlar dun gece berbat bi gece gecirdim diyebilirim, bende diyastaz cok fazlaymis dr bile sasirdim dedi, bu yuzden ic dikislerim cok fazla zaten onlar agri yapti hep. Su an sanki hic iyilesemeyecekmisim gibi geliyor....
geçmiş olur inşallh arkadaşım bir kaç gün sanıyorumki bu sıkıntılar oluyor .
ameliyat olan arkadaşlarımız sağ olsunlar sürekli sabır ile ilgili uyarı yapıyorlar iyleşme süreci uzun bir ameliyat güzel olan sen artık hoş olmadığını düşündüğün görüntünden kurtuldun ve iyileşme sürecine başladın kolay geçmesini dilerim senin için:KK71:

merhaba arkadasım senı kaçıncı günün bugün?benım 40 gün oldu hala iyileşemedim:KK25:ama ilk günlere nazaran çok daha iyi durumdayım.demekki neymiş sabretmek gerekıomuş.iş yapmaya gelınce daha uzun bır süre kimse bizden iş beklemesın:KK4:biras daha tembellik yapacagız:KK19:herşey yoluna girer allah kimsenın sağlıgını bozmasın yavaş yavaş iyileşioruz dışarıda gezemek benım içinde ızdırap gecen pazar eve ağlaya ağlaya döndum.ogündür dışarıda çıkmıorum evde daha rahatım:KK19:

27 gün olmuş, mecburen sabır çekecem iyileşmek zaman istiyor, saol kanka :13:

X