Kizlar dun gece berbat bi gece gecirdim diyebilirim, bende diyastaz cok fazlaymis dr bile sasirdim dedi, bu yuzden ic dikislerim cok fazla zaten onlar agri yapti hep. Su an sanki hic iyilesemeyecekmisim gibi geliyor....
İnsallah arkadaslar, sabir gerekiyor evet ama , cok aci cekiyorum su an, ki aciya dayanikli oldugumu soylerler dr lar hep, ic dikislerim cok fazlaymis benim, bide 2 korse ust uste takili bende, diyastaz cok fazla oldugundan dr boyle takicaz dedi.....
Seyfiakbayaoldum ameliyatimi.....
İnsallah arkadaslar, sabir gerekiyor evet ama , cok aci cekiyorum su an, ki aciya dayanikli oldugumu soylerler dr lar hep, ic dikislerim cok fazlaymis benim, bide 2 korse ust uste takili bende, diyastaz cok fazla oldugundan dr boyle takicaz dedi.....
Seyfiakbayaoldum ameliyatimi.....
merhab şimdiden geçmiş olsun bae karın germe ameliyatından sonra 2 ay eşofmanla gezdim hemen kot giyebileceğini sanmıyorum bolcana eşofman al bencekizlar siz ameliyat sonrasi sürecte ne giyindiniz?? ben genellikle kot giyiyorum...sizce ameliyattan sonra da giyinebilirmiyim?? yoksa daha önce carsiya gidip baska biseylermi almam lazim?? biraz sacma oldu belki ama, ameliyattan bi hafta sonra almanya´ya geri döncem ve dönüs icin yanima ne almam gerektigine karar veremedim..kottan baska biseyi olmayan biri icin biraz düsündürücü bisey oldu bu
Kizlar ben bu sabah ameliyat oldum, 3 saat surdu, az once yuruttuler beni biraz agrim var, su korse de cok sıkıyo ya,
Kizlar dun gece berbat bi gece gecirdim diyebilirim, bende diyastaz cok fazlaymis dr bile sasirdim dedi, bu yuzden ic dikislerim cok fazla zaten onlar agri yapti hep. Su an sanki hic iyilesemeyecekmisim gibi geliyor....
kizlar eve ciktim ama cok agrim var yaa, direnlerimi pazartesi cikaracak, acaba ne zamn biraz daha iyi hissederim sizce?
buarada diyastaz kas ayrilmasi demekmis.
benimde karın kaslarımda çok fazla ayrılma vardı iç dikişlerimde çok fazlaydı önündeki 4 günü atlatırsan rahatlarsın emin ol gündüz fazla değil ama geceleri korseden ve iki büklüm yatmadan dolayı biraz zorluk çekiceksin iç dikişlerden dolayı biraz daha dikkatli olmalısın yükseğe uzanma ağır kaldırma ve kesinlikle mekik çekmemelisin bunları zaten şimdi yapamassın doktorum bana 3 aya kadar bunları kesinlikle yapmamalısın dedi şimdiden söylemek istedim çok geçmiş olsun
Cok tesekkurler, suan moralman cok kotu hissediyorum bebeklerimle ilgilenemiyorum, ilaclardan aksam midem cok bulandi, direnleri gorunce icim bi tuhaf oluyo, sizlerin direnleri ne zaman cikmisti? oksurunce cektigin o aci..... Ayyy cok fena, allahim ne zamn gececek bu yaa.....
Ya arkadaşlar okuyorum da çoğu arkadaşlarımız "karnım dümdüz çok güzel görünüyor" gibi şeyler yazmışlar ben dün birinci ayımı doldurdum ama karnım dümdüz filan değil baya bir şiş ve taş gibi eski karnımla şimdikinin arasında pek bir fark yok gibi bende böyle olmasının nedeni nedir acaba bir fikri olan var mı?!?!?!?! :84:
Boddycim sen tam karin germe olmustun dimi?
Ya arkadaşlar okuyorum da çoğu arkadaşlarımız "karnım dümdüz çok güzel görünüyor" gibi şeyler yazmışlar ben dün birinci ayımı doldurdum ama karnım dümdüz filan değil baya bir şiş ve taş gibi eski karnımla şimdikinin arasında pek bir fark yok gibi bende böyle olmasının nedeni nedir acaba bir fikri olan var mı?!?!?!?! :84:
kızlar nerdesiniz? nasılsınız, durumunuz ne? bişiler diyin, benim uyku sorunum var bu sıralarda, sizin nasıl, neler yapıyorsunuz..