Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Haklıdın ama yinede çok üzülüyorum ağlıyorum bazen :KK43:
o catlak olayi bendede var gercekten cok can sikici benim göbek deligimin üstüne kadar cikiyor ve gercekten almadigim kremler kalmadi dünyanin paralarini harcadim ama hic bir faydasi olmadi takma kafana gözyaslarina yazik zaten degistiremezsin ben 18 yasinda anne oldum okadar güzel vucudum vardiki dogumdan sonra ilk birsene galiba hep agliyarak gecti ama yapacak birsey yok benim kiz kardesimde 1 tane catlak yok bazilari bu konuda sansli ÜZÜLME

o catlak olayi bendede var gercekten cok can sikici benim göbek deligimin üstüne kadar cikiyor ve gercekten almadigim kremler kalmadi dünyanin paralarini harcadim ama hic bir faydasi olmadi takma kafana gözyaslarina yazik zaten degistiremezsin ben 18 yasinda anne oldum okadar güzel vucudum vardiki dogumdan sonra ilk birsene galiba hep agliyarak gecti ama yapacak birsey yok benim kiz kardesimde 1 tane catlak yok bazilari bu konuda sansli ÜZÜLME
Bende 17 yaşında anne oldum küçük yaşta doğum yapanlarda çatlak oranı daha yüksel galiba şuan fiziğim çok iyi ama giyinikken güzelim soyununca karnım berbat

Biraz ağır olacak belki ama olsun :KK66: Kombin ameliyat iyidir :KK66:

Kız ne nazlanması :-) Ben mini karına okey demiştim zaten ama iş ciddiye binince korktum tabi..
Şu fıtığı netleştireyim hele bakayım,sende sana zahmet bir araştır.Memnunmular,izler ne kadar?
Hasan bey sekreterine rahat bir güne tarih ver dedi.Rahat rahat ameliyat edelim diyince tarih uzadı açıkcası.Yoksa erken olurdu ama olsun bekleriz :) Aynı güne gelmesi çok şans gerçekten :-)

Tesadüfe bak yaa..:) ben dün alman forumda birkac kisiye yazdim anlatim seni, resim görmek istedigini, bugün email ile birisi gönderecek bakalim gelir gelmez haber veririm. Burun dudak da mi olacak??

Tesadüfe bak yaa..:) ben dün alman forumda birkac kisiye yazdim anlatim seni, resim görmek istedigini, bugün email ile birisi gönderecek bakalim gelir gelmez haber veririm. Burun dudak da mi olacak??
Teşekkür ederim canım ..Merakla bekleyeceğim...
Buruna biraz kavis istiyorum,tatmin etmedi şu anki sonuç..Olmuşken onuda yapsın madem :) Dudagada biraz daha kalıcı bir dolgu yada farklı bir yöntem düşünüyoruz bakalım.Ameliyattan sonra ne oldu bitti yazarım inşallah :KK66:

Ben gozalti torbamida aldircam,bide kendi dokumdan dudak dolgusu yapacakmis ercan bey,varmi aranizda kendi dokusundan dudak dolgusu yapaaannn?

Ben gozalti torbamida aldircam,bide kendi dokumdan dudak dolgusu yapacakmis ercan bey,varmi aranizda kendi dokusundan dudak dolgusu yapaaannn?
Ben Hyalüronik asit ve yağ dolgusu yaptırdım dudaklarıma.Şimdide dokumdan dolgu yapacagını söyledi doktorum bakalım :KK66: Dermis tabakasından yani deri altı tabakasından alıp dudağıma koyacak.Seninkide öylemi ?

Ben Hyalüronik asit ve yağ dolgusu yaptırdım dudaklarıma.Şimdide dokumdan dolgu yapacagını söyledi doktorum bakalım :KK66: Dermis tabakasından yani deri altı tabakasından alıp dudağıma koyacak.Seninkide öylemi ?
Aynen kendi dolgumdan yapilacagini soyledi,dedigin gibi olur oda eminim kendi dokumdan dedigine gore,

NURCI01 NE ZANAB AMELIYAT OLACAKSIN? BENDE ERCAN BEYI DUSUNUYORUM, NE YAPILACAK SANA?
Karin germe,yanlarimdan yag alinacak kok hucresinden yanaklarima dolgi yapacak,dudaklarim dolacak kendi dokumdan bi de gozalti torbam alincak,,ben zayif biriyim insallah yeterince yag cikarda yanaklarimda dolar,hazir anesteziyo almisken yuzumude acisiz hallediym dedim

CANIM KAC GUNDE DIK YURUMEYE BASLADIN? BENI KORKUTUYORLAR AYLARCA EGIK YURUYEBILIRSIN DIYE

ayalarcas mı valla ben koca forumda 2.kişi okudum 2.ay eğik kalan yani bu bizlerden kimsede olmadı bilemem teknik, yapı o bu bak hiç unutmam; doktor bana kızdı eğik yürü dedi hatta buradan tanışıp artık dostum olan canlarım ogltkn ve nlglpd refakatçim idi ikisi tek yatak da yattılar bana bakmak için:KK70: ben ilk yürüşü hastanede yaptırdıkların da dikeldim yani çok az eğikdim dr de kızdı eğ kendini dedi yapıyla alakalı olabilir ben komşularda ve ailemden gizli oldum herkese ilk hafta belim tutuldu dedim sonraki 15.gün rahattım zaten

Karin germe, meme silikon, yuze yağ enjeksiyonu,kendi yagımla popo dikleştirme,lipo,fitik,ve birkaç büyük benim için 6 gun önce ameliyat oldum. Uzerimden kamyon geçmiş gibiydi :-) ilk iki gün asla ayaklanacağımı düşünemedim, şimdi iyiyim çok şükür. Harika bir dr um vardı hem meslek olarak hem kişilik olarak bir haftada bile vücudum şişkinlerime rağmen çok sekilli 6 ay sonrasını tahmin bile edemiyorum:-)allah herkesin gönlüne göre versin

Cok gecmis olsun canim..bende arastirma icindeyim su ana.sen kime oldun yazarmisin? Ben karin germe olmak istiyorum. Beni izlemeye alimisin?

Cok gecmis olsun canim..bende arastirma icindeyim su ana.sen kime oldun yazarmisin? Ben karin germe olmak istiyorum. Beni izlemeye alimisin?

post: 37736306, member: 604351"]Cok gecmis olsun canim..bende arastirma icindeyim su ana.sen kime oldun yazarmisin? Ben karin germe olmak istiyorum. Beni izlemeye alimisin?[/QUO. İstanbulda oturuyorum ben aslinda ama Edirnede oldum ameliyati unuverste hastanesinde Serkan Balta hakkinda cok olumlu seyler duydum yazilar okudum fiyatta uygun olunca cesaret edip gittim. iyiki ona yaptirmisim:)Hakkinda soylenilenlerden fazlasi var eksigi yok

X