@askkitabı imalı imalı ve ukalalık yapma rica ederim. Ne demek gülüyorsun, gülünç bir yanım varsa bileyim hep beraber gülelim. O bahsettiğin 2 Sayfanin ikinci sayfasına bak canım, peş peşe 3 Mesaj atmışım, hiç birinide cevaplamammışsın bida. Bumu yardım ediyorum sonra laf işitiyorum, bilen bilmeyende doğru sanacak. Bazılarından haftalarca bişey gelmiyor, sonra kusura bakma yoğundum diye özür geliyor. Kimseleride zorla cevapla diyemeyiz zaten, cevap yazmayanlarda, hep yardım ettik demesinler. Burası kadınların paylaşım alanı anaokulu değil, sinirini almaya çalışman çok doğal, fakat 3 yaşındaki çocuk gibi "çok güldük" yakışmıyor. Objektiv ol!
Istediğini silebilirsin istediğini ekleyebilirsin. Böyle yazişmalarin ardından olmasi çocuksu!
Birde yalanlaman doğru değil. Kirli çamaşır yıkamayalim dedim ama istiyorsun, ben yalancı değilim çünkü...... ben biletimi aldım Istanbula dediğim halde, benim doktorumlada görüş, bak falancıya tavsiye ettim, oda orda olacak, doktorcumda doktorcum demek reklam ve yönlendirmek değilmi? Birçok kişi doktorunu övüyor memnun kaldığından dolayı, ama şimdiye kadar herkes başkalarınada danış diyor.
Yüz buldun sürdür. Istediğin kadar gül eğlen ozaman benim hakkımda. Büyük harflerlede yazıpta bana ima etme, çocuk değiliz. Kime yazdığını anlıyoruz.