Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba arkadaslar,
Kasim ortasi Ercan beye Karin+meme+lipo yaptiracagim ve cok heycanliyim
lutfen bu konuda albumleri olan tecrubeli siz dostlarim, beni ekleyin ki albumlerinizi gormek istiyorum
yardimlarinizi ve bilgilerinizi bekliyoorummm :)
Senin adına sevindim hersey umduğundan daha güzel olsun cnm.
tesekkur ederim plnnmn :) 25 gunum kaldi :) sen neler yaptirdin, yada varmi dusuncen?
Dun bir dr la daha gorustum
Hacettepe canım

Capoeira fıstığım bademim sen hep prenses kraliçesin bebemmmm

Tabiki canım izlemeye aldım seni
Sende izlemeye alırsan görebilirsin
Pamuk çilek seni izlemeye aldım cnm ama resimlerini göremiyorum

Bende karin germe istiyorum ama izlerden cok korkuyorum..bendede sadece deri var biraz sarkan yani yag alinmayacak..senin bu yöntemi bende bur arastirayim bakalim bulabilecekmiyim böyle yapan bir doktor..burada haberdar et beni sende bulursan

Bende karin germe istiyorum ama izlerden cok korkuyorum..bendede sadece deri var biraz sarkan yani yag alinmayacak..senin bu yöntemi bende bur arastirayim bakalim bulabilecekmiyim böyle yapan bir doktor..burada haberdar et beni sende bulursan

Mini karin germe olur o zaman! O iz daha kücük.. Ben kararimi verdim, 27.11.14 büyük gün. Konumu da actim artik ayyyy korkuda var gerci

Mini karin germe olur o zaman! O iz daha kücük.. Ben kararimi verdim, 27.11.14 büyük gün. Konumu da actim artik ayyyy korkuda var gerci
Canim ben senin konunu bugün okudum daha cevap yazamadim..aksam yazicam sana daha..sen olda bana da yardimci olursun sanirim..endoskopi karin germe fazla cildi omayanlara oluyormus..sanirim bana olmaz

Hahahahaaaaa işte biz böyleyiz :)))))
Daha birini olmadan öbür ameliyatı düşünürüz

Kızlar, korkudan çeneme vuruyor, kusura bakmayın ))

Kızlar
ben bir eserekli oldum anlatamam .bi gun iyiyim bigün mutsuz bazi gunler bi aglama isteği. Pazartesi ise başlıyorum kendimi iyi de hissediyorum fiziksel olarak .sizde de böyle oldu mu ?
ödem oldugunu bile bile görüntumu begenmiyorun karamsarliga kapiliyorum.
Dr herhangi bir ödem cayi vermedi.
Herkese iyi aksamlar

Hepimizde oldu bu ilk 6 ay :)
Maydanoza yüklen, bir şişe suyun içine bir limon doğra taze nane at tüm gün bunu iç.. İmkanın varsa soğuk suda yüz.. Ödem atmaya birebir bunlar..

Hepimizde oldu bu ilk 6 ay :)
Maydanoza yüklen, bir şişe suyun içine bir limon doğra taze nane at tüm gün bunu iç.. İmkanın varsa soğuk suda yüz.. Ödem atmaya birebir bunlar..
Cok saol capoeira dediklerini yapacagim daha 2.haftam doldu cts ameliyat olali duşta bile uzun süre vakit geçiremiyorum yüz derken ?

Cok saol capoeira dediklerini yapacagim daha 2.haftam doldu cts ameliyat olali duşta bile uzun süre vakit geçiremiyorum yüz derken ?
Neee iki haftamı?? Kız seni yolarım :)
Bende kaç ay olduki die düşünüodum valla.. Şimdilerde şişmesen, amlyt olduğuna pişman olmasan normal olmaz zaten.. Yüzme işini 2 ay ertele .. Çalışırkende çok yorulma, dr um ilk ay çok fazla hareket etmemde( yürümek koşmak vs vs) ödem toplatır yavaş ol demişti.. Verdiğim içecekleri aynen uygula..maydanoza hiç acıma, abart hatta, hem ödem söktürücü hem enfeksiyonu atar vücuttan.. Yani mikroptanda korunursun..

Süpersin valla capoeira inanılmaz iyi geldi.maydanoz ve naneli su isini mutlaka yapacagim .
iyi geceler

Günaydin kizlar dün görümcemi gördüm arkadasinin birtanesi lazer lipo ve karin germe ameliyati olmus Agustos ta ve hala iki büklüm yürüyormus ben cok korktum benim sadece bes hafta izinim var ondan sonra calisacagim

Günaydin kizlar dün görümcemi gördüm arkadasinin birtanesi lazer lipo ve karin germe ameliyati olmus Agustos ta ve hala iki büklüm yürüyormus ben cok korktum benim sadece bes hafta izinim var ondan sonra calisacagim
3 ay olmuş, bu dönem çok uzun değilmi. Doktoru ne diyormuş peki, normalmıymış.

bilmiyorum esmeraldam burda ameliyat olmus bana öyle birsey olsa isten atarlar ben bütün gün ayaktayim

bilmiyorum esmeraldam burda ameliyat olmus bana öyle birsey olsa isten atarlar ben bütün gün ayaktayim
Gönlünü ferah tut. Herkeste böyle olacak diye bişey yok. Belki bi sorun yaşıyordur. Senin seçtiğin dr. bu konuda çok iyi. Burdaki üyelerden çok iyi şeyler okuyoruz hakkında.

Bende gecen sene oldum... 10 gün sürdü ve bitmisti. Ama sonucu 3 aydan fark ediyorsun

selam kozmetik
ben lipo ama lazer diil sanırım +karın germe +meme küçültme oldum 18 ekimde 2 tam hafta izin sonrası işe basladım bugün .
ama ben oturarak çalışıyorum .
belki hep ayakta durmak zor olabilir ama o kadar uzun süre iki büklüm kalmak normal diil gibi geldi bana
herkesin vucudu farklı tabi
ama 1. hafta drenler çıktıktan sonra dik yürümeye başlıyorsun.

canım bende rastgele internette dolaşırken gördüm çok ilgimi çekti ama bilemedim ki nasıl bişey
istanbulda akın yücel varmış onun sitesinde okudum ama bir ön araştırma yapmak istiyorum olan varmı nasıl bir gelişme olmuş vs vs biraz cesaret lazım bana

Günaydın canım,bu durum hiç normal değil ben koca karın germe başlığında tek bir üyenin 2.ay iki büklüm gezdiğini okudum yurt dışından kaç arkadaşımız geldi karın germe lipo oldu 10.gün sonra tek başına uçakla geri döndüler bende 15.gün sonra kendim gittim geldim kontrollere senin 5.hafta iznin 3.haftadan sonra avmlerde gezersin bir aksilik oluşmazsa boşuna gerilme

kızlar yaa çoğu sayfaları okudum ama hepsini okuyamadım maalesef.
ben karın germe operasyonu düşünüyorum ameliyattan iyileşme süreci ağrı sızı korkutmuyor beni ama sonrasında kafamı takacağım şeyler var işte
1.si kalacak iz görüntüsü psikolojimi bozar mı nasıl
2.si göbek deliği ne durumda oluyor o kafama takılıyor

öncesi ve sonrası diye arama yapıp resimlere bakıyorum internette ama çok ikna edemedim kendimi pfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…