Senin adına sevindim hersey umduğundan daha güzel olsun cnm.Merhaba arkadaslar,
Kasim ortasi Ercan beye Karin+meme+lipo yaptiracagim ve cok heycanliyim
lutfen bu konuda albumleri olan tecrubeli siz dostlarim, beni ekleyin ki albumlerinizi gormek istiyorum
yardimlarinizi ve bilgilerinizi bekliyoorummm :)
Dun bir dr la daha gorustumtesekkur ederim plnnmn :) 25 gunum kaldi :) sen neler yaptirdin, yada varmi dusuncen?
Pamuk çilek seni izlemeye aldım cnm ama resimlerini göremiyorumHacettepe canım
Capoeira fıstığım bademim sen hep prenses kraliçesin bebemmmm
Tabiki canım izlemeye aldım seni
Sende izlemeye alırsan görebilirsin
Bende karin germe istiyorum ama izlerden cok korkuyorum..bendede sadece deri var biraz sarkan yani yag alinmayacak..senin bu yöntemi bende bur arastirayim bakalim bulabilecekmiyim böyle yapan bir doktor..burada haberdar et beni sende bulursanselam..
32 yaşındayım 5 yaşında bir oğlum 2,5 yaşlarında ikiz kızlarım var.
hamilelik dönemlerinde çok fazla kilo aldım,şimdi kilom 46 çok iyiyim hiç fazlam yok ama maalesef karın bölgemde sarkmalar oldu ne yaptımsa düzeltemedim.ameliyat olayı çok büyüyor gözümde ve en büyük sorunum ameliyattan sonra iz kalması bana çirkin geliyor..
çok araştırdım ; ENDOSKOPİK KARIN GERME bişey okudum.bu ameliyatta iz yokmuş çok güzel bişey bu ama hiç olanları duymadım okumadım.
bu ameliyatı olanlar varmı içinizde bilgi verebilirmi?
Bende karin germe istiyorum ama izlerden cok korkuyorum..bendede sadece deri var biraz sarkan yani yag alinmayacak..senin bu yöntemi bende bur arastirayim bakalim bulabilecekmiyim böyle yapan bir doktor..burada haberdar et beni sende bulursan
Canim ben senin konunu bugün okudum daha cevap yazamadim..aksam yazicam sana daha..sen olda bana da yardimci olursun sanirim..endoskopi karin germe fazla cildi omayanlara oluyormus..sanirim bana olmazMini karin germe olur o zaman! O iz daha kücük.. Ben kararimi verdim, 27.11.14 büyük gün. Konumu da actim artikayyyy korkuda var gerci
Hahaha tabi oraya el atmadan olmaz :) :) artık sana bişi demicem yoksa bi taraf şu taraf bu taaf derken işin sonu gelmicek.. :) :)
Ayy bu ortam süper yaa.. Sizin yüzünüzden face ye girmeyi unutuyorum sonra kp msj çekio kızım iyimisin hiç görünmüon die.. Ah babam ah bi bilsen senin gelin kk da dolaşıp hatunları mıncırıo
Hahahahaaaaa işte biz böyleyiz :)))))
Daha birini olmadan öbür ameliyatı düşünürüz
ben sana diyim bu turlar hiç bitmez valla ben bir bulaştım ajda pekkana yaklaşacağım az kaldıtek bacak dedim karın meme lipo kol da tura girdi bitti şimdi bakıyorum ne var diye yamuk yer eşi beyin ameliyatı diyor bakalım
Hepimizde oldu bu ilk 6 ay :)Kızlar
ben bir eserekli oldum anlatamam .bi gun iyiyim bigün mutsuz bazi gunler bi aglama isteği. Pazartesi ise başlıyorum kendimi iyi de hissediyorum fiziksel olarak .sizde de böyle oldu mu ?
ödem oldugunu bile bile görüntumu begenmiyorun karamsarliga kapiliyorum.
Dr herhangi bir ödem cayi vermedi.
Herkese iyi aksamlar
Evet aynen ben hep carsamba ve persembe evdeyimgünaydın canım kolay gelsin ne zordur pazar günü çalışmak eskiden bende pazar giderdim arada işe sinir olurdum
Cok saol capoeira dediklerini yapacagim daha 2.haftam doldu cts ameliyat olali duşta bile uzun süre vakit geçiremiyorumHepimizde oldu bu ilk 6 ay :)
Maydanoza yüklen, bir şişe suyun içine bir limon doğra taze nane at tüm gün bunu iç.. İmkanın varsa soğuk suda yüz.. Ödem atmaya birebir bunlar..
Neee iki haftamı?? Kız seni yolarım :)Cok saol capoeira dediklerini yapacagim daha 2.haftam doldu cts ameliyat olali duşta bile uzun süre vakit geçiremiyorumyüz derken ?
Süpersin valla capoeira inanılmaz iyi geldi.maydanoz ve naneli su isini mutlaka yapacagim .Neee iki haftamı?? Kız seni yolarım :)
Bende kaç ay olduki die düşünüodum valla.. Şimdilerde şişmesen, amlyt olduğuna pişman olmasan normal olmaz zaten.. Yüzme işini 2 ay ertele .. Çalışırkende çok yorulma, dr um ilk ay çok fazla hareket etmemde( yürümek koşmak vs vs) ödem toplatır yavaş ol demişti.. Verdiğim içecekleri aynen uygula..maydanoza hiç acıma, abart hatta, hem ödem söktürücü hem enfeksiyonu atar vücuttan.. Yani mikroptanda korunursun..
3 ay olmuş, bu dönem çok uzun değilmi. Doktoru ne diyormuş peki, normalmıymış.Günaydin kizlar dün görümcemi gördüm arkadasinin birtanesi lazer lipo ve karin germe ameliyati olmus Agustos ta ve hala iki büklüm yürüyormus ben cok korktum benim sadece bes hafta izinim var ondan sonra calisacagim
Gönlünü ferah tut. Herkeste böyle olacak diye bişey yok. Belki bi sorun yaşıyordur. Senin seçtiğin dr. bu konuda çok iyi. Burdaki üyelerden çok iyi şeyler okuyoruz hakkında.bilmiyorum esmeraldam burda ameliyat olmus bana öyle birsey olsa isten atarlar ben bütün gün ayaktayim
Günaydin kizlar dün görümcemi gördüm arkadasinin birtanesi lazer lipo ve karin germe ameliyati olmus Agustos ta ve hala iki büklüm yürüyormus ben cok korktum benim sadece bes hafta izinim var ondan sonra calisacagim
selam kozmetikGünaydin kizlar dün görümcemi gördüm arkadasinin birtanesi lazer lipo ve karin germe ameliyati olmus Agustos ta ve hala iki büklüm yürüyormus ben cok korktum benim sadece bes hafta izinim var ondan sonra calisacagim
Bende karin germe istiyorum ama izlerden cok korkuyorum..bendede sadece deri var biraz sarkan yani yag alinmayacak..senin bu yöntemi bende bur arastirayim bakalim bulabilecekmiyim böyle yapan bir doktor..burada haberdar et beni sende bulursan
Günaydin kizlar dün görümcemi gördüm arkadasinin birtanesi lazer lipo ve karin germe ameliyati olmus Agustos ta ve hala iki büklüm yürüyormus ben cok korktum benim sadece bes hafta izinim var ondan sonra calisacagim