Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım kararın hayırlı olsun öncelikle
ben de aynı sen gibi yaptım doktorumla konuştum ve drenler çıkana kadar hastanede kalmak istediğimi söyledim.sağolsun yardımcı oldu
o halde hiç bir yere gidemezdim zaten hem bolu dan gelmiştim ameliyat için,hemde ufaklık ilk günden direnlere asıldı :-)zor kurtardım direnciklerimi :KK45:
zaten aileden de hiç kimse bilmiyordu ameliyatı gidecek yerimde yoktu
çok yerinde bir karar olmuş bence
PAMUKCILEKKK :) eger resimlerin varsa gormek isterim ve bizzat tecrubelerinden yararlanmak :KK66:

Kızıııımmm kandırıldık diorummm .. Ben bir derdim var bölümüne gidip konu açıcam.. Milletin kv kp si sıktı ben böyle konu açıp fenomen olmayı düşünüorum..:) :)
Benim bu gece gülesimmi var ne.. Valla kendi kendime amma güldüm
Bu ne be??? Elini sallasan kraliçeye çarpıyor! Biz avam takımına, kişi başı 3 kraliçe düşüyor )))

Yoksa bu kraliçelikler haftalık falan mı??? Tacınızı birbirinize mi devrediyorsunuz??? Devrederken ağlıyor musunuz??? Aklımda deli sorular)))) galiba kıskandım.

Merhaba arkadaslar,
Kasim ortasi Ercan beye Karin+meme+lipo yaptiracagim ve cok heycanliyim
lutfen bu konuda albumleri olan tecrubeli siz dostlarim, beni ekleyin ki albumlerinizi gormek istiyorum
yardimlarinizi ve bilgilerinizi bekliyoorummm :)
Şimdiden hayırlı olsun. Herşey hayal ettiğin gibi olur, hatta daha da güzel olur inşallah

AH cok sevindim senin adina hadi hayirlisi bütün dualarimiz seninle
tesekkurler kosmetik
senin de basina gelenleri az biraz okudum, sanirim 9 yil once olmussun Karin ameliyati begenmemissin ve tekrar istiyorsun
e o zaman bu isleme tek yakin tarihi olan benim :KK66: gelismeleri sana anlatirim. cok heycanliyim yaaaaa :)

AH cok sevindim senin adina hadi hayirlisi bütün dualarimiz seninle
tesekkurler kosmetik
senin de basina gelenleri az biraz okudum, sanirim 9 yil once olmussun Karin ameliyati begenmemissin ve tekrar istiyortsun
sanirim tek yakin tarih benim gelismeleri sana anlatirim cok heycanliyim yaaaaa :)

Cok tesekkur ederim hesapkitap :) umarim herkesin hayalleri gercek olur.
ilk estetik deneyimim olacak cok heycanliyim ben, sen ne istiyorsun daha once tecruben var mi?

Deveye sormuşlar neren eğri diye )))) İlk istediğim meme+ karın. Sonrasına Allah kerim... Ben de büyük ihtimal Ercan Beye olucam ama tarihim ocak sonu.

Daha önceden hiç tecrübem yok. Cilt bakımı bile yaptırmış değilim hatta))

Bu ne be??? Elini sallasan kraliçeye çarpıyor! Biz avam takımına, kişi başı 3 kraliçe düşüyor )))

Yoksa bu kraliçelikler haftalık falan mı??? Tacınızı birbirinize mi devrediyorsunuz??? Devrederken ağlıyor musunuz??? Aklımda deli sorular)))) galiba kıskandım.
Kocam seni seviyorum dese : bunu kaç kişiye daha söyledin dicem o durumdayım .. Sen düşün yani :) :) :)

Deveye sormuşlar neren eğri diye )))) İlk istediğim meme+ karın. Sonrasına Allah kerim... Ben de büyük ihtimal Ercan Beye olucam ama tarihim ocak sonu.

Daha önceden hiç tecrübem yok. Cilt bakımı bile yaptırmış değilim hatta))
haha :) duzelttiriyoruz iste egrilikleri :)
umarim kisa zamanda yaptirsin
bu arada sen Ercan beyle bire bir konustun mu? sana ne dedi?

Merhaba arkadaslar,
Kasim ortasi Ercan beye Karin+meme+lipo yaptiracagim ve cok heycanliyim
lutfen bu konuda albumleri olan tecrubeli siz dostlarim, beni ekleyin ki albumlerinizi gormek istiyorum
yardimlarinizi ve bilgilerinizi bekliyoorummm :)

Hayırlısı olsun en doğrusu kombine ameliyatlar sonuçlar daha mutlu ediyor

iyi aksamlar kizlar dün Ercan beyle görüstük biz 5 gün görümcemle beraber hastanede kalicaz benim babannem var istanbulda ama orda aksama kadar yatamam o yüzden hastane daha iyi sabah öglen aksam yemegi icinde fiyat pahali degil 5 yildizli otelde ayni fiyat ama öglen aksam yemegi icinde degil bizde düsündük birsey olsa her an yanimizda dr olur

en doğrusu hastanede kalmak ilk günler zorlu oluyor en azından ağrı sızı durumu hastanede geçer biter

X