Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Cok haklısın en önemlisi doğru dr u bulmak.ank bu ameliyatı olan yok galiba fikir veren olmuyor.birkac arkadas soyledi onlarda izmirde.Ankarada iyi bir escerrah bulmak gerekiyor

ankarada ameliyat olan arkadaşlar var canım
mesla smyylmz sanırım Serhat Tuncer idi (inşaallah yanlış hatırlamıyorumdur)doktoru sonucundan da gayet memnun bir araştır istersen

Kızlar Günaydın
daha 1. Haftayi doldurmadan nezle oldum neyse bu da gecer .
bugun ameliyat olali 10. Gun dun ilk defa dus aldim tazelenmis hissediyorum :KK66:))
Su sizin meşhurrrr ödem cayinin formulunu rica edebilir miyim
Teşekkürler

geçmiş olsun canım
çok büyük talihsizlik
bende yaşamıştım ameliyattan sonra sinüzit olmuştum :KK43:

kendine dikkat et

hadi yaa
tırstım bak şimdi :KK17:
bende sırt ve kalça üstüne lipo düşünüyorum memeleri yaptırırken aradan çıksın dedim ama :rolleyes:
Sen ve korku.. Yakıştımı?
Biz kadınların dayanamayacağı bir şey deil.. Herkez dio aaa nasıl dayandın bunca amlyata.. Vallahi bir doğum kadar acıtmadı, yıpratmadı, yormadı.. Korkutma gözünü :) doğum esnasındada bas bas bağırmıyomuyuz bidaha çocuk yaparsam ne olayım diye.. Öyle diye diye 3 ledim :) lipo 3/4 gün acıtıo sonrsı sabırla ödemlerin gidişini beklemek.. :)

Sen ve korku.. Yakıştımı?
Biz kadınların dayanamayacağı bir şey deil.. Herkez dio aaa nasıl dayandın bunca amlyata.. Vallahi bir doğum kadar acıtmadı, yıpratmadı, yormadı.. Korkutma gözünü :) doğum esnasındada bas bas bağırmıyomuyuz bidaha çocuk yaparsam ne olayım diye.. Öyle diye diye 3 ledim :) lipo 3/4 gün acıtıo sonrsı sabırla ödemlerin gidişini beklemek.. :)

dimii o karını gerdiren lipodan korkarmıymış :cool:
ama işte ne biliim tırstım bir an :-)

Oncelikle gecmis olsun canim ins sonuctan memnunsundur bende bu operasyonlari yaptircam ocak ayinda dr a karar veremedim.nerede ameliyat oldun? Bugun bi dr muaynehanesine gidip gorustum ; karindan fazla deriyi cikaririz gerdirince lipo ya gerek yok karnin zaten duz olur dedi .bu bana cok sacma geldi senindemi bu sekilde oldu ameliyatin?
Merhaba
karninda fazla yag yoksa lipoya gerek kalmayabilir. Benim ameliyat sirasinda lipo ve karin germe yapildi tabii fazla deri aliniyor.
ben izmirde ufuk bilkay a ameliyat oldum

Cok haklısın en önemlisi doğru dr u bulmak.ank bu ameliyatı olan yok galiba fikir veren olmuyor.birkac arkadas soyledi onlarda izmirde.Ankarada iyi bir escerrah bulmak gerekiyor
Aslinda forumun icinde arama yaparsan bulabilirsin butun forumu okudugum icin ankarada ameliyat olanlari okudugumu hatırlıyorum
kolay gelsin

X