- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 34
Evet gördüm. Maşallah sana. Ben 79 kiloyum. Bu beni korkutuyor ((
doktorun ne diyor bu konuda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gördüm. Maşallah sana. Ben 79 kiloyum. Bu beni korkutuyor ((
Ercan bey yaparız dedi. 5 kilo versem farkeder mi dedim. Çok bişey değiştirmez dedi.
ben 58 le girdim ameliyataSen kaç kilo girdin aml a?
Onca ağır amlyatta bir eyvah dedirten şey di lipo.. Ben karın germeyi yada burunu sancılı beklerken lipo burnumdan getirdi :)
Cok haklısın en önemlisi doğru dr u bulmak.ank bu ameliyatı olan yok galiba fikir veren olmuyor.birkac arkadas soyledi onlarda izmirde.Ankarada iyi bir escerrah bulmak gerekiyor
Bende bakayım bi. Ben 5 Ocak ameliyat Olacağım. korkuyorum !
Kızlar Günaydın
daha 1. Haftayi doldurmadan nezle oldum neyse bu da gecer .
bugun ameliyat olali 10. Gun dun ilk defa dus aldim tazelenmis hissediyorum ))
Su sizin meşhurrrr ödem cayinin formulunu rica edebilir miyim
Teşekkürler
Tmm cnm arastırcam hemenankarada ameliyat olan arkadaşlar var canım
mesla smyylmz sanırım Serhat Tuncer idi (inşaallah yanlış hatırlamıyorumdur)doktoru sonucundan da gayet memnun bir araştır istersen
Sen ve korku.. Yakıştımı?hadi yaa
tırstım bak şimdi
bende sırt ve kalça üstüne lipo düşünüyorum memeleri yaptırırken aradan çıksın dedim ama
Cnm serhat bey ist daymisTmm cnm arastırcam hemen
Tmm cnm arastırcam hemen
Cnm serhat bey ist daymis
Arkadaslara ozelden yazdim ins geri donus ysparlar bekliyorum.
Sen ve korku.. Yakıştımı?
Biz kadınların dayanamayacağı bir şey deil.. Herkez dio aaa nasıl dayandın bunca amlyata.. Vallahi bir doğum kadar acıtmadı, yıpratmadı, yormadı.. Korkutma gözünü :) doğum esnasındada bas bas bağırmıyomuyuz bidaha çocuk yaparsam ne olayım diye.. Öyle diye diye 3 ledim :) lipo 3/4 gün acıtıo sonrsı sabırla ödemlerin gidişini beklemek.. :)
Saģol canımçok özür yanlış yazmışım
tatlım serhan tuncer
gazi de.
e doktorun öyle söylemişse doğrudur :)
bu arada biz şimdi doktordaşmı oluyoruz
ben 58 le girdim ameliyata
ama tatlım bende boy yok bir karış bişiyim ben
:)) bende sizdenim 1.57Ben de yere yakınım kuzum... Boy 160 amaaaa kilo 79!
MerhabaOncelikle gecmis olsun canim ins sonuctan memnunsundur bende bu operasyonlari yaptircam ocak ayinda dr a karar veremedim.nerede ameliyat oldun? Bugun bi dr muaynehanesine gidip gorustum ; karindan fazla deriyi cikaririz gerdirince lipo ya gerek yok karnin zaten duz olur dedi .bu bana cok sacma geldi senindemi bu sekilde oldu ameliyatin?
Aslinda forumun icinde arama yaparsan bulabilirsin butun forumu okudugum icin ankarada ameliyat olanlari okudugumu hatırlıyorumCok haklısın en önemlisi doğru dr u bulmak.ank bu ameliyatı olan yok galiba fikir veren olmuyor.birkac arkadas soyledi onlarda izmirde.Ankarada iyi bir escerrah bulmak gerekiyor