Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Foton varmı :) tşkkr ederim güzel yorumun için.. Sen kime oldun ? Nasıl geçti
Ben İstanbulda Dr Can Çınara oldum ameliyatım iyi geçti zaten fazla kilom yoktu göbek hariç malesef fotom yok :KK64::KK35:ha bu arada tek üzüldüğüm şey keşke bu ameliyatı çok önce yaptırsaydım.

Merhabalar
bastan sona forumu okuduktan sonra yazmaya karar verdim .
izmirde 18 ekimde ameliyat oldum bende ama ne durumdayim hic bilmiyorum
bende tuvalet sorunu var ameliyattan beri cikamadim dr da bisey vermedi.
ve tabiki agrilarim var
tum ameliyat ola lara geçmiş olsun

Bugün bir doktorla daha görüştüm. Ya şimdi yaparız,oturunca yine biraz göneğin kalır ya da 5 kilo verir gelirsin %50 daha iyi sonuç alırsın dedi. Tabii ki hemen diyete başladım. 2 ayda 5 kilo veririm sanıyorum. Dikişlerim yanlarda dönecekmiş:KK43: tahmin etmiştim zaten... Yine de üzüldüm( sırta yapacağı yağ almada hem bir sıvı verecekmiş, hem de ultrason tutacakmış. Vazer oluyor galiba bu yöntem. Çok bir morarma beklemiyorum dedi. Aml 6 saat kadar sürermiş. Bu kısım korkutucu. 2 gece de hastanede kalırmışım. Yalnız fiyat çok uçuk!

Bugün bir doktorla daha görüştüm. Ya şimdi yaparız,oturunca yine biraz göneğin kalır ya da 5 kilo verir gelirsin %50 daha iyi sonuç alırsın dedi. Tabii ki hemen diyete başladım. 2 ayda 5 kilo veririm sanıyorum. Dikişlerim yanlarda dönecekmiş:KK43: tahmin etmiştim zaten... Yine de üzüldüm( sırta yapacağı yağ almada hem bir sıvı verecekmiş, hem de ultrason tutacakmış. Vazer oluyor galiba bu yöntem. Çok bir morarma beklemiyorum dedi. Aml 6 saat kadar sürermiş. Bu kısım korkutucu. 2 gece de hastanede kalırmışım. Yalnız fiyat çok uçuk!
Sonuç itibarıyla benim ameliyat 2-3 ay yattı. Ben de bari 15 tatilde olayım diyorum. Hem parayı toparlarım, hem çocuğu okula getir götür olmaz. Bir azimle rejime başladım. Önümüzdeki hafta Ercan Beye bir daha gideceğim. Bu sefer eşimle beraber. Doktor kararımı netleştireceğim. Belki aml randevusunu bile alırım. Hem deli gibi korkuyorum, hem de çooook istiyorum... Çatlağım yokmuş bu arada. Bu da iyi haberdi. Çok güzel olacak inşmutluyum ayol

Memelerden hiç bahsetmedim. Memelere silikonsuz, dikleştirme ve küçültme yapacakmış. B+ yaparız dedi. A+ isterim, bemim memeler kaliteli olsun dedim)))Silikon konmayacak yani ve 1 beden küçülecek.

Arkadaşlık isteği göndermek nasıl oluyor ki???takip etmek mi??? Begonya ve pamukçilek in resimlerini merak ediyorum. Aslında herkesinkini merak ediyorum))

Merhabalar
bastan sona forumu okuduktan sonra yazmaya karar verdim .
izmirde 18 ekimde ameliyat oldum bende ama ne durumdayim hic bilmiyorum
bende tuvalet sorunu var ameliyattan beri cikamadim dr da bisey vermedi.
ve tabiki agrilarim var
tum ameliyat ola lara geçmiş olsun
öncelikle gecmis olsun canim..insallah agrilarin yakin zamanda gecer..bende senin gibi bu forumu takip ediyorum ve karin germe olmak istiyorum ama bu konuda hic fazla bilgim yok. ben 1 ay önce meme büyütme oldum izmirde..sana sormak istedigim ,sen hangi doktora oldun?benim doktorum memelerimi güzel yapti ama karin germede nasil bilmiyorum..onun icin burada tecrübe kazanmaya calisiyorum.biraz bolgi verirsen sevinirim

canim bak bu konuda sen bana yardimci olacaksin.ben daha toyum bu konuda:KK64:
Sende gününün 30% burda geçirsen aynı olursun. Bugün girmicem işlerimi yapacam diye niyetleniyorum, bak yine kendimi burda buldum. :oops:
Olsamda artık biraz rahatlasam.
Ama en geç ocak ayında işe başlayınca zamanım senin gibi kısıtlı olacak. Bir an öncede buluşalım artık :KK19:

Izlemeye almalısın canım. Onlarda seni izlemeye alması gerekiyor.

Tamam teşekkür ederim. Ben izlemeye alıyorum ama kimse beni takmıyor capoeira dan gayrı ))) kendi kendime gelin güvey oluyorum )))

Bu arada Ercan hoca ile ilgili başlığı baştan sona okuyorum. Az kaldı. Bayağı kafama yattı. Bir de ben dün sekreteri yerine onun tlf nu çevirdim yanlışlıkla. Farkedince hemen kapattım ama çalmış oldu. Adam birkaç saat sonra bana döndü! İnanamadım...

Sonuçta Ercan hocaya meyilliyim. O yüzden onun yaptığı karın ve memeleri metak ediyorum. Bir de efsane göbek deliklerini ))

Sende gününün 30% burda geçirsen aynı olursun. Bugün girmicem işlerimi yapacam diye niyetleniyorum, bak yine kendimi burda buldum. :oops:
Olsamda artık biraz rahatlasam.
Ama en geç ocak ayında işe başlayınca zamanım senin gibi kısıtlı olacak. Bir an öncede buluşalım artık :KK19:
ya sorma bende ameliyattan önce %50 sini burada geri kalanini doktorlarala görüsmede geciriyordum:mad:.
sonra fazla girmem doyordum ama aklim kaliyor burada .arkadaslar ne yapiyor diye iste.hem belki biraz yardimimz dokunur daha olmak isteyenlere diye.
bende ise gitcem birazdan ama önce kk ya bakmadan olmuyor.
evet bencede artik bulusalim canim ya..iki adim ilerdesin ama bir türlü denk gelmiyor

Demekki bildiğin kişileri tek tek ısrarla seni izlemelerini isticeksin.

Bende kaç kez damla protez olanlar beni izlemeye alırmı diye bas bas bağırdı ama duyan olmadı.

Belki senin şansın daha boldur.....

öncelikle gecmis olsun canim..insallah agrilarin yakin zamanda gecer..bende senin gibi bu forumu takip ediyorum ve karin germe olmak istiyorum ama bu konuda hic fazla bilgim yok. ben 1 ay önce meme büyütme oldum izmirde..sana sormak istedigim ,sen hangi doktora oldun?benim doktorum memelerimi güzel yapti ama karin germede nasil bilmiyorum..onun icin burada tecrübe kazanmaya calisiyorum.biraz bolgi verirsen sevinirim
Rassig, ben de araştırıyorum karın germe ve meme dikleştirmeyi... Herkes çok yardımcı oluyor. Doğru yerdeyiz diye düşünüyorum. Ben 5kg kadar kilo vermeyi bekleyeceğim. Şubata kısmetseniyetliyim. İnşallah doğru doktorlarla, rahat bir süreç geçiririz.

Tamam teşekkür ederim. Ben izlemeye alıyorum ama kimse beni takmıyor capoeira dan gayrı ))) kendi kendime gelin güvey oluyorum )))

Bu arada Ercan hoca ile ilgili başlığı baştan sona okuyorum. Az kaldı. Bayağı kafama yattı. Bir de ben dün sekreteri yerine onun tlf nu çevirdim yanlışlıkla. Farkedince hemen kapattım ama çalmış oldu. Adam birkaç saat sonra bana döndü! İnanamadım...

Sonuçta Ercan hocaya meyilliyim. O yüzden onun yaptığı karın ve memeleri metak ediyorum. Bir de efsane göbek deliklerini ))
ercan beye bende mail atmistim ve beni bilhassa kendisi aradi ve görüsmüstüm..ama cogu doktorlar bunu yapiyor,bunlar etkilemesin seni.sen cikardigi sonuclara bak derim

Rassig, ben de araştırıyorum karın germe ve meme dikleştirmeyi... Herkes çok yardımcı oluyor. Doğru yerdeyiz diye düşünüyorum. Ben 5kg kadar kilo vermeyi bekleyeceğim. Şubata kısmetseniyetliyim. İnşallah doğru doktorlarla, rahat bir süreç geçiririz.
bende kilo sorunu yokta sadece su an para sorunu var.daha yeni meme oldum.bakalim seneye istiyorum.fazla uzatmakta istemiyorum,yas geciyor benim sonucta:KK66::KK66:

UOTE="hesapkitap, post: 37406057, member: 630014"]Rassig, ben de araştırıyorum karın germe ve meme dikleştirmeyi... Herkes çok yardımcı oluyor. Doğru yerdeyiz diye düşünüyorum. Ben 5kg kadar kilo vermeyi bekleyeceğim. Şubata kısmetseniyetliyim. İnşallah doğru doktorlarla, rahat bir süreç geçiririz.[/QUOTE]
ya sorma bende ameliyattan önce %50 sini burada geri kalanini doktorlarala görüsmede geciriyordum:mad:.
sonra fazla girmem doyordum ama aklim kaliyor burada .arkadaslar ne yapiyor diye iste.hem belki biraz yardimimz dokunur daha olmak isteyenlere diye.
bende ise gitcem birazdan ama önce kk ya bakmadan olmuyor.
evet bencede artik bulusalim canim ya..iki adim ilerdesin ama bir türlü denk gelmiyor
Sorma, eşimde kıskanmaya başladı, benden fazla yeni arkadaşlarınla zaman geçiriyorsun artık diyor :-)

UOTE="hesapkitap, post: 37406057, member: 630014"]Rassig, ben de araştırıyorum karın germe ve meme dikleştirmeyi... Herkes çok yardımcı oluyor. Doğru yerdeyiz diye düşünüyorum. Ben 5kg kadar kilo vermeyi bekleyeceğim. Şubata kısmetseniyetliyim. İnşallah doğru doktorlarla, rahat bir süreç geçiririz.

Sorma, eşimde kıskanmaya başladı, benden fazla yeni arkadaşlarınla zaman geçiriyorsun artık diyor :-)[/QUOTE]
esinin dahada güzellesmesini istiyorsa seni biraz bizlerle paylasacak artik..bak birbirimize ne güzel yardimci oluyoruz:KK60:

Sorma, eşimde kıskanmaya başladı, benden fazla yeni arkadaşlarınla zaman geçiriyorsun artık diyor :-)
esinin dahada güzellesmesini istiyorsa seni biraz bizlerle paylasacak artik..bak birbirimize ne güzel yardimci oluyoruz:KK60:[/QUOTE]
Yok yok ona kalsa hiç biryerime bişey yaptırmamı istemiyor. Zor yaptim gönlünü zaten.

izmir de kime yaaptırdın

X