9. gün işe başlamak mı?????
inanılmaz birşey....
okuduğum en hızlı işe dönüş mesajı buydu...
Semesito süpersin valla canım ama dikkat et iş güç pek de yapma derim ben 2nci ameliyati ondan oldum ya önemsemedim icteki dikişler açildi dikkat et kuzum öpüyorum
evet son bir günüm kaldı..Bugün sabah bir çıktım alışverişe ancak 22:00 de gelebildim.Eee ameliyattan sonra işin ilk gününde yeni ciciler giyeyim dedim.Göğüslerim aşırı büyük olduğu için 2xl hatta 3xl ancak oluyordu.Bugün kıyafet sorunu yaşamadan xl kıyafetler aldım.Şişliklerim tabi hala inmedi,ama yine de tutamadım kendimiHaftaya falanda evdeki tüm babaanne sütyenlerini yakıp dantelli leoparlı ne varsa alacağım :)) Acayip özgüvenim yerine geldi yani...Bu arada işe döndüğüm gün yeşil kahveye başlayacağım.Şu şişlikler inene kadar bir 6-7 kilo daha versem daha bişey istemem :) Ama bu ameliyatla kendime geldim,artık doydum mu aman tabakta kalmasın bitireyim,sıyırayım yok :) tabakta kalmazsa göbekte,popo da kalacak çünkü :)
özgüven bambaşka birşey
sizin adınıza çok sevindim... ameliyatınızı kim yapmıştı...
Evet özgüven farklı bişeymiş gerçekten :) Ameliyatımı Aykut Mısırlıoğlu yaptı.Şu an için bir sorun yok,ama bakalım cuma günü 2.kontrolüm var.Hala bandajlı olduğu için göbek deliğimi henüz göremedim en çok onu merak ediyorum :) Ama doğum sonrası çatlaklarımdan eser yok,onu gördüm :)
Selam güzel bayanlar ameliyat olalı 5hafta olacak dikislerin üzeri iki gündür çok yanıyor ve çok aşırı kasiniyo sadece dikişlerde değil karnım tümden kasiniyo korseyi çıkarınca biraz rahatlıyorum korse daha bi kötü yapıyor geçen hafta kontore gittim sağ tarafımda garip bi şişlik var ona hematom dediler kan birikmesimis, arkadaş hepmi beni bulur boyle şeyler 2nci ameliyati oldum yine memnun degilim karnımdan doktorla mi alakali yoksa benim bunyemi böyle anlayamadim ve çok üzüluyorum artık iki kez bıçak altına yat yine olmasın kader mi bu arkadaşlar bişey soyleyin agliyaceyim yoksa :)
50,2 kiloyla sizleri selamliyorum :) 54le girmistim ameliyata. 5 senedir giymedigim giyemedigim dar kazagimi giyip incecik gorunmemin hakli sevincini yasamaktayim, sevincimi paylasmak istedim hepicinizi operimm :)
Evet özgüven farklı bişeymiş gerçekten :) Ameliyatımı Aykut Mısırlıoğlu yaptı.Şu an için bir sorun yok,ama bakalım cuma günü 2.kontrolüm var.Hala bandajlı olduğu için göbek deliğimi henüz göremedim en çok onu merak ediyorum :) Ama doğum sonrası çatlaklarımdan eser yok,onu gördüm :)
düzelecek korkma henüz çok erken ama sorun değilselam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var( 1 ay önce karın germe ameliyatı oldum dikiş yerimin üzerinde bazı yerlerinde katlantılar var neyin nesi anlamadım normal bir durummudur sonra açılıyorlarmı deri içe geçmiş gibi dikiş çizgisi normal ince bir çizgi ama üzerindeki katlantılar birde dikiş izi tam iç çamaşırın altınada denk gelmiyor sizdede aynı durum söz konusumu ? dikiş izi ne kadar silikleşiyor silikleşmezse gözükecek cevap verirseniz çok memnun olurum
canım merhaba ben ist yaşıyorum:)Arkadaşlar tüm ameliyat olanlara acil şifa dileklerimi yolluyorum.calpoeira semısite pozitiflipiniz ve cesaretiniz için müteşekkir hissediyorum :)
Ben geldimmmmmm
hepinize tek tek çok tşkler kızlar arayan yazan sorannn ay pek bi şımardım yine eşime bile hava attım ne çok sevenim var diyeseviyorummm hepiniziiii
evet kızlar tuzluk gitti ama bende ağrı oldu bu ameliyatı olan arkadaşalarım vardı k.k.da onlarla çok konuştuk ağrı nok demişlerdibende lipo olduğu içinmiş ağrı nedeni neyse dün bir hafta oldu dr baktı herşey yolunda gelelim baycanın bana sürprizine ben demeden karın germe izimin kabaran yerini düzeltmiş tek meme başı kabaran yeride benimide almış
yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsunnn sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?