• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

selam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var :(( 1 ay önce karın germe ameliyatı oldum dikiş yerimin üzerinde bazı yerlerinde katlantılar var neyin nesi anlamadım normal bir durummudur sonra açılıyorlarmı deri içe geçmiş gibi :(dikiş çizgisi normal ince bir çizgi ama üzerindeki katlantılar :( birde dikiş izi tam iç çamaşırın altınada denk gelmiyor sizdede aynı durum söz konusumu ? dikiş izi ne kadar silikleşiyor silikleşmezse gözükecek cevap verirseniz çok memnun olurum

Son düzenleme:
Pinkfloracim sağol tatlım inşallah dediğin gibi olur resim yukleyemiyorum canım ya telden giriyorum beceremiyorum :)

Germeecim geçmiş olsun canım benim de skar izim yukarıda çamaşırimi baya baya yukarı çekmem gerekiyor gözükmemesi için malesef. katlanti olması bana normal gelmedi acaba tam gerilmedi mi moralini bozmak istemem tatlım tabi ama daha ödem vardır ama ya bence kafana takma doktorun ne söylüyor bu konuda? su hematom konusu da doktorum sadece bana çok sıkı korse takacaksin dedi o kadar 3haftadır bir gr inmedi bu benim doktor beni iyice sinirlendırmeye başladı korseyle inecek gibi de değil yani :(

9. gün işe başlamak mı?????

inanılmaz birşey....

okuduğum en hızlı işe dönüş mesajı buydu...

evet son bir günüm kaldı..Bugün sabah bir çıktım alışverişe ancak 22:00 de gelebildim.Eee ameliyattan sonra işin ilk gününde yeni ciciler giyeyim dedim.Göğüslerim aşırı büyük olduğu için 2xl hatta 3xl ancak oluyordu.Bugün kıyafet sorunu yaşamadan xl kıyafetler aldım.Şişliklerim tabi hala inmedi,ama yine de tutamadım kendimi :D Haftaya falanda evdeki tüm babaanne sütyenlerini yakıp dantelli leoparlı ne varsa alacağım :)) Acayip özgüvenim yerine geldi yani...Bu arada işe döndüğüm gün yeşil kahveye başlayacağım.Şu şişlikler inene kadar bir 6-7 kilo daha versem daha bişey istemem :) Ama bu ameliyatla kendime geldim,artık doydum mu aman tabakta kalmasın bitireyim,sıyırayım yok :) tabakta kalmazsa göbekte,popo da kalacak çünkü :)
:34::34::34:

Semesito süpersin valla canım ama dikkat et iş güç pek de yapma derim ben 2nci ameliyati ondan oldum ya önemsemedim icteki dikişler açildi dikkat et kuzum öpüyorum

Valla pek elimde olan bişey değil canım ya.İstem dışı farkında olmadan bakıyorum koltuk itiyorum,dolaba uzanıyorum.Sonra da sen napıyosun diyorum ama iş işten geçmiş oluyor.Ama uyarın için teşekkür ederim.Dediğin gibi dikkat etmekte fayda var...
:26::26::26:

evet son bir günüm kaldı..Bugün sabah bir çıktım alışverişe ancak 22:00 de gelebildim.Eee ameliyattan sonra işin ilk gününde yeni ciciler giyeyim dedim.Göğüslerim aşırı büyük olduğu için 2xl hatta 3xl ancak oluyordu.Bugün kıyafet sorunu yaşamadan xl kıyafetler aldım.Şişliklerim tabi hala inmedi,ama yine de tutamadım kendimi :D Haftaya falanda evdeki tüm babaanne sütyenlerini yakıp dantelli leoparlı ne varsa alacağım :)) Acayip özgüvenim yerine geldi yani...Bu arada işe döndüğüm gün yeşil kahveye başlayacağım.Şu şişlikler inene kadar bir 6-7 kilo daha versem daha bişey istemem :) Ama bu ameliyatla kendime geldim,artık doydum mu aman tabakta kalmasın bitireyim,sıyırayım yok :) tabakta kalmazsa göbekte,popo da kalacak çünkü :)
:34::34::34:

özgüven bambaşka birşey:23::23::23:

sizin adınıza çok sevindim... ameliyatınızı kim yapmıştı...

Merhaba erkek arkadasimdan bahsetmistim, o da ercan bey fanlarina katildi :) bugun 3.gunu ve agrisi azaldi. Cikarken bir dreni de alndi.bakalim umarim pisman olmaz yoksa kendimi suclu hissedicem :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizlere de tesekkur ediyorum ona cesareti burada paylasimda bulunan sizlerden almistim :) bundan sonra da yardim ve onerilerinizi bekliyorumm :) sevgilerr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar tüm ameliyat olanlara acil şifa dileklerimi yolluyorum.calpoeira semısite pozitiflipiniz ve cesaretiniz için müteşekkir hissediyorum :)

özgüven bambaşka birşey:23::23::23:

sizin adınıza çok sevindim... ameliyatınızı kim yapmıştı...

Evet özgüven farklı bişeymiş gerçekten :) Ameliyatımı Aykut Mısırlıoğlu yaptı.Şu an için bir sorun yok,ama bakalım cuma günü 2.kontrolüm var.Hala bandajlı olduğu için göbek deliğimi henüz göremedim en çok onu merak ediyorum :) Ama doğum sonrası çatlaklarımdan eser yok,onu gördüm :)

Evet özgüven farklı bişeymiş gerçekten :) Ameliyatımı Aykut Mısırlıoğlu yaptı.Şu an için bir sorun yok,ama bakalım cuma günü 2.kontrolüm var.Hala bandajlı olduğu için göbek deliğimi henüz göremedim en çok onu merak ediyorum :) Ama doğum sonrası çatlaklarımdan eser yok,onu gördüm :)

çok sevindim canım:)

böyle yorumlar okuyunca gerçekten mutlu oluyorum...

Selam güzel bayanlar ameliyat olalı 5hafta olacak dikislerin üzeri iki gündür çok yanıyor ve çok aşırı kasiniyo sadece dikişlerde değil karnım tümden kasiniyo korseyi çıkarınca biraz rahatlıyorum korse daha bi kötü yapıyor geçen hafta kontore gittim sağ tarafımda garip bi şişlik var ona hematom dediler kan birikmesimis, arkadaş hepmi beni bulur boyle şeyler 2nci ameliyati oldum yine memnun degilim karnımdan doktorla mi alakali yoksa benim bunyemi böyle anlayamadim ve çok üzüluyorum artık iki kez bıçak altına yat yine olmasın kader mi bu arkadaşlar bişey soyleyin agliyaceyim yoksa :)

Meloos gecmis olsun, doktorun kimdi? Hematom disinda nesinden memnun degilsin?

50,2 kiloyla sizleri selamliyorum :) 54le girmistim ameliyata. 5 senedir giymedigim giyemedigim dar kazagimi giyip incecik gorunmemin hakli sevincini yasamaktayim, sevincimi paylasmak istedim hepicinizi operimm :)

bu doktoru hiç duymamıştım canım...

umarım memnun kalırsınız... göbek deliği sanat gibi çok ustalık isteyen bir yer...

merhabalar eskisi gibi takip edemiyorum ama yinede aml. olan arkadaşlarıa çok geçimiş olsun olmayı düşünenler içinde yaz geliyor çabuk olun diyorum :)

selam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var :(( 1 ay önce karın germe ameliyatı oldum dikiş yerimin üzerinde bazı yerlerinde katlantılar var neyin nesi anlamadım normal bir durummudur sonra açılıyorlarmı deri içe geçmiş gibi :(dikiş çizgisi normal ince bir çizgi ama üzerindeki katlantılar :( birde dikiş izi tam iç çamaşırın altınada denk gelmiyor sizdede aynı durum söz konusumu ? dikiş izi ne kadar silikleşiyor silikleşmezse gözükecek cevap verirseniz çok memnun olurum
düzelecek korkma henüz çok erken ama sorun değil

Ben geldimmmmmm:16:

hepinize tek tek çok tşkler kızlar arayan yazan sorannn ay pek bi şımardım yine eşime bile hava attım ne çok sevenim var diye :1: seviyorummm hepiniziiii:54:

evet kızlar tuzluk gitti ama bende ağrı oldu bu ameliyatı olan arkadaşalarım vardı k.k.da onlarla çok konuştuk ağrı nok demişlerdi:ssz:bende lipo olduğu içinmiş ağrı nedeni neyse dün bir hafta oldu dr baktı herşey yolunda :21:gelelim baycanın bana sürprizine ben demeden karın germe izimin kabaran yerini düzeltmiş tek meme başı kabaran yeride benimide almış:27::24:

yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsunnn sevgiler

epeydir yine foruma girememiştim. neler olmuş neler :) jeloşcum çok geçmiş olsun tatlım. :38:

Back