selam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var( 1 ay önce karın germe ameliyatı oldum dikiş yerimin üzerinde bazı yerlerinde katlantılar var neyin nesi anlamadım normal bir durummudur sonra açılıyorlarmı deri içe geçmiş gibi dikiş çizgisi normal ince bir çizgi ama üzerindeki katlantılar birde dikiş izi tam iç çamaşırın altınada denk gelmiyor sizdede aynı durum söz konusumu ? dikiş izi ne kadar silikleşiyor silikleşmezse gözükecek cevap verirseniz çok memnun olurum
merhaba kızlar albüme fotoğraf ekledim herkese açık yaptım dikişime bakıp yorum yapabilirmisiniz dikişimin üzerindeki katlantılar normalmi sizce ? birde biraz yukarıda oluşu yorumlarınızı bekliyorumyaza az kaldı ne zaman iyileşir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım dikiş izin sanırım zamanla aşağı inecektir, benimki epey bir aşağıdaydı o yüzden bir sorun yaşamadım 3 ay oldu daha da aşağıya indi. Kalıntı dediğin dikişlerdeki bombelermi mercimek büyüklüğünde kabarıklarsa bende de olsu zamanla azalıyor, kafana takma mutlaka düzelecektir. Dikiş izini gördüm çok güzel ince 3 ay sonunda epey bir silikleşiyor merak etme tatlım.
50,2 kiloyla sizleri selamliyorum :) 54le girmistim ameliyata. 5 senedir giymedigim giyemedigim dar kazagimi giyip incecik gorunmemin hakli sevincini yasamaktayim, sevincimi paylasmak istedim hepicinizi operimm :)
çok teşekkür ederim tatlım dikiş yerimin tam ortasına denk gelen yerde yara üzerinde deri içe geçmiş gidermi gerçekten o açılacakmıdırumarım dediğin gibi deri kendini onarır ve silikleşir canım
Beni karınım derimle alakalı olarak tam gerilemediğinden eski göbek deliğim de duruyor o bile silikleştii doktor iz kalmaz dedi. İstersen arkadaşlık gönder resimlerime bakabilirsin.
harika olmuşsun canım fıstık gibi dikiş izinde gözükmüyor içime su serptin teşekkür ederim
Su odem cok kotuameliyata girdiginden daha agir tartmis tarti normal mi sizce? Bir de Doktorunun verdigi cayi en az 4 fincan iciyor ama odemleri cok azalmadi sanki, ne diyorsunuz sizde ne zaman inmeye basladi acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Germeecim senin hematomda renk değişikliği varmıydi canım yani kan toplanmis gibi duruyo muydu bende renk değişikligi yok sadece şiş
Canım çok çok üzüldüm.keşke 6ayı bekleyip iyi bir doktora gitseydin.çok erken safhada büyük bir revizyon yaptı sana ama üzülme iyileşme sürecini inşallah atlattıktan sonra hemen değil ama sonra belki küçük revizyonlar la istediğin gibi olur.ben doktorumun adını verim başar kaya ufuk üniversitesinde hiç bi sorun yaşamadım çok yetenekli bi doktor bi görünüp fikir alabilirsin.canıni sıkma tatlımTatlım ben boşvermiyorum da doktorumu gormem ne mümkün randevulasiyoruz gidiyorum yok kaçtır böyle yapıyor uyuz etti beni şimdi arasam desem kontrole gelicem böyle böyle desem ki olayı biliyo hiç üstüne düşmüyo bana şu gün gel diçek gitcem doktor yok aman öyle ışte canım, Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Beni karınım derimle alakalı olarak tam gerilemediğinden eski göbek deliğim de duruyor o bile silikleştii doktor iz kalmaz dedi. İstersen arkadaşlık gönder resimlerime bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?