• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Selam güzel bayanlar ameliyat olalı 5hafta olacak dikislerin üzeri iki gündür çok yanıyor ve çok aşırı kasiniyo sadece dikişlerde değil karnım tümden kasiniyo korseyi çıkarınca biraz rahatlıyorum korse daha bi kötü yapıyor geçen hafta kontore gittim sağ tarafımda garip bi şişlik var ona hematom dediler kan birikmesimis, arkadaş hepmi beni bulur boyle şeyler 2nci ameliyati oldum yine memnun degilim karnımdan doktorla mi alakali yoksa benim bunyemi böyle anlayamadim ve çok üzüluyorum artık iki kez bıçak altına yat yine olmasın kader mi bu arkadaşlar bişey soyleyin agliyaceyim yoksa :)

Semesito süpersin valla canım ama dikkat et iş güç pek de yapma derim ben 2nci ameliyati ondan oldum ya önemsemedim icteki dikişler açildi dikkat et kuzum öpüyorum

Yok canım madem ki bi karar vermişsin bence yaptır geç sadece 2 gün Allahım ben be yaptım dersin sonra da aynaların karşısından kendini alamazsın iyi ki yaptırmışım der yaralı bereli göbeğine bile hayran hayran bakarsın ama tek dezavantajın şu tatlım havalar ısınıyor minimum 4 hafta sürekli korse takıcaksın bu seni sıcaklardan dolayı biraz zorlamaz mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sıcaklarda zorlanacağım kesin canım fazla dolaşmayacam artık :( işte insan çok korkuyor canım ameliyat olasıya kadar aklımdan neler geçiyor :(

Ne bir ay dik yürümemesi yaaa :) 1 hafta 10 gün.. Valla karın germe hiç acıtmadı.. Ama lipo canını yakıyor evet.. Haa birde bükük gezdiğin için 1 hafta 10 gün berbat sırtın ağrıyor.. Hiiiç kafanı karıştırma.. O kadar kötü birşey olsa bunca insan yaptırıp tavsiye edermi?:) inanılmaz bir özgüven ve mutlu bir yaşam.. Herşeye değer.. Haydi bakalım cesaretini topla sende aramıza taş gibi hatun olarak gel :)))

:) çok sağol canım yüzümü güldürdün vazgeçmek yok yola devam :)

Sağol canım :) Belçika'da yaşıyorum ameliyatım burada olacak Türkiye'de istiyordum ama 1 aylık izni berbat etmek istemedim ..

Merhaba bayanlar,

Ben de 28 Nisanda yani tam yedi gün önce karın germe ve göğüs küçültme operasyonu geçirdim. Geçtiğimiz hafta bugün hastanede ağrılar içinde iken şu an gayet dik yürüyüp evde temizliğimi,yemeğimi yapabiliyorum.Üstelik biri 3 biri 1,5 yaşında iki çocukla.İlk 3 gün çok sıkıntılı geçti ve ama şimdi korsenin verdiği rahatsızlık dışında pek bir zorluk çekmiyorum.Tabi geceleri sabit yatmak var bide.Sağa sola dönmek pek mümkün olmuyor.Üstelik geçirdiğim ameliyat en zor ikili ameliyat estetik ameliyatlar içinde.Hem göğüs hem karın ikisi de gitti.Toplam 6 kg yağ alındı.Hala şişliklerim var.Eski kıyafetlerin bazıları oluyor bazıları olmuyor.Yarım saatte bir evde üst değiştiriyorum sevinçten.Eşim sen iyi manken moduna girdin diyor :) Doktorumun söylediğine göre şişlikler 2.haftadan sonra inecek, ve midenin karında kapladığı alan da germeden dolayı daralacağı için yemek olayı biraz daha azalıyor istem dışı zaten yiyemiyorsun :) Ama dikkat etmekte fayda var.2 gün sonra yani 9.günümde işe dönmüş olacağım.Herkes işyerinde yeni halimi görmek için sabırsızlanıyor.Kararsız olan bayanlar korkmayın,çekeceğiniz 3 günlük sıkıntı bütün hayatınızı ve özgüveninizi değiştirecek.Tabi doktor seçiminize dikkat etmelisiniz.Sevgiler...:nazar::nazar::nazar:

Geçmiş olsun canım inşallah bende böyle kendimi güzel hissederim yakında çok ihtiyacım var ...

Hem yemeklerden bi yarım saat falan önce hem ara ara bütün gün ama yemeklerden hemen sonra değil ama tansiyon yüksekse eğer daha da çok yükseltir dikkatli tüketmek gerekir ama benim tansiyonum zaten hep çok düşük olduğu için benimki dengelendi iyi bile geldi ve iştahımı gerçekten azalttı bi deneyin zaten faydası da yan etkisi de kendini çabucak gösterir bana gerçekten iyi geldi inşallah sizin de işinize yarar

Sagol canim ins bende de ise yarar su opersyona kadar bes alti kg vermem lazim. Hic tutamiyorum bogazimi yarin baslicam..

:3:
Sagol canim ins bende de ise yarar su opersyona kadar bes alti kg vermem lazim. Hic tutamiyorum bogazimi yarin baslicam..

Valla bende boğazımı hiç tutamıyordum.. Ameliyattan sonra araştırdım nasıl yaparım diye çünkü hayatta rejim falan yapamam.. 3 öğünü atlamadan yiyorum.. Onun dışında acıkırsam yada şekerli kırizim tutarsa bir limonu kesip tuzlayıp yiyorum üstünede koca bir bardak su.. Ne şeker krizi kalıyor ne açlık.. 2aydır böyle yapıyorum.. Dene istersen

Hahahaa beni anlatmışsın resmen :))) valla doktorum içime dar pamuk atlet giymemi söyledi.. Ameliyatımın ikinci gününden bu yana korseyi öyle kullanıyorum.. Tahriş kaşıntı terleme falan olmuyor.. Zorlamaz zorlamaz 1 aylıkken bikinisini giyip yüzmeye gidince hiç bir şey zorlamaz :)))
Eşim bugün : aşkım kız gibi oldun tut şu çocukların elinden bekar gibi dolaşma dedi .. Bildiğin iltifat gibi geldi vallahi :)))

Ayyy büyük iltifat gerçekten yazın sahilde ne yapıcaklar şimdiden böyle çok eğlenicez çokk😍😍😍

Ayyy büyük iltifat gerçekten yazın sahilde ne yapıcaklar şimdiden böyle çok eğlenicez çokk😍😍😍

Ne isterse onu yapsınlar ay.. Neler çektik böyle olabilmek için.. Kız gibi dolaşacaz napalım.. Olmadı eşlerimiz tekrar tavlasın bizleri :))

Biz de seni seviyoruz matruşkaaa:) Herşeyin iyi olmasına,kendini iyi hissetmene çok sevindim. Haydi bakalım şimdi önce işe başlanacak sonra öğle tatilinde yeni bikini modelleri seçilecek:):nazar: Zaten fıstıktın şimdi fımmmfıstık oldun:)

Hanımlar bildiğiniz bicarbonate de soude yazan karbonat Türkiye'de eczanede satılan:) Yineben doğru bişey aldın sanırım:) Capoeira, koş sabah marketten al bir koca kutu:)

Kızlar hala oğlumun yanındayım,üzerine fena gribim. Çok sık gelip laf atamıyorum. Beni affedin. Allah'tan ameliyat mevsimimiz biraz geçiyor da ortalık süt liman:) Yine de ameliyat olacak arkadaşlar var sanırım bu aralar, lütfen unutmayın hanımlar acıya dayanıklı olmasaydık Allah bize doğum yapma hayata bir canlı getirme lüksünü vermezdi. Sırtınız biraz ağrıdı değil mi kızlar? Iyi de doğurmadan 9 ay boyunca incecik bedeninizin tam ortasında kocaman karnınız ve memelerinizi taşırken hiç mi ağrımadı? Hamileliğin son aylarında yatakta yüz üstü yatabilenimiz oldu mu? Bırakın canım bu acıyacak aman yaman laflarını tabansız erkekler etsin. SİZLER ÇOK GÜÇLÜ VE YÜREKLİ KADINLARSINIZ!!!
Gribim ve çok yoğunum ama ara sıra gaz veren tarafım öne çıkacağım bananeee diye fırlayıveriyor işte:) Seviyorum hepinizi:16:

Tabi canim dogrusunu aldim. Buranin artik türkiye den farki yok :1: Türkiye ye gidince de 1 kilo alip gelmistim iyi oldu :ssz:

çok tşkler; sende sağlıcakla kal canım..

ya ben bu karbonatlı suyu çok duydum okudum ucuzda maliyeti bende deneyeyimmm ameliyat sonrası ye iç bir araba olacağım valla

Valla canim ben cok memnun kaldim ve faydasini gördüm ama bazi arkadaslarim tadi kötü diye icemedi bile kimine de fayda etmedi. Tabi onlar karbonat iciyoruz diye habire yediler, sonuc hüsran oldu :1: Ben 2 lt suya hazirliyorum su yerine sürekli onu iciyorum.

Selam güzel bayanlar ameliyat olalı 5hafta olacak dikislerin üzeri iki gündür çok yanıyor ve çok aşırı kasiniyo sadece dikişlerde değil karnım tümden kasiniyo korseyi çıkarınca biraz rahatlıyorum korse daha bi kötü yapıyor geçen hafta kontore gittim sağ tarafımda garip bi şişlik var ona hematom dediler kan birikmesimis, arkadaş hepmi beni bulur boyle şeyler 2nci ameliyati oldum yine memnun degilim karnımdan doktorla mi alakali yoksa benim bunyemi böyle anlayamadim ve çok üzüluyorum artık iki kez bıçak altına yat yine olmasın kader mi bu arkadaşlar bişey soyleyin agliyaceyim yoksa :)

slm cnm tekrar çok geçmiş olsun
bence bozma hemen moralini 2.ameliyatıda oldun, iyileşme süreci bitsin belki bu günleri tebessümle hatırlayacaksın
bu arada yanma ve kaşınma normal sende bilirsin. dikişlerin kaynadığı iyileştiği anlamına geliyor
aslında fotoğraf eklesen iyi olur ona göre yorum yaparız

Son düzenleme:

merhaba hemotam olayı bendede gelişti 1 ay önce oldum ameliyatımı 3,4 günde bir gidip enjektörle kanı çekti doktor bitirene kadar sürekli gittim korseyi hiç çıkarmadım sıksın ve hemotam oluşmasın diye en son bittiğini düşündüğünde kortizon iğne vurdu kurtuldum. kaşınmalar normal bende korseyi çıkartıp arada hatır hatırr kaşıyorum deri nefes almıyor iğrenç

Back