Biz de seni seviyoruz matruşkaaa:) Herşeyin iyi olmasına,kendini iyi hissetmene çok sevindim. Haydi bakalım şimdi önce işe başlanacak sonra öğle tatilinde yeni bikini modelleri seçilecek:)
Zaten fıstıktın şimdi fımmmfıstık oldun:)
Hanımlar bildiğiniz
bicarbonate de soude yazan karbonat Türkiye'de eczanede satılan:) Yineben doğru bişey aldın sanırım:) Capoeira, koş sabah marketten al bir koca kutu:)
Kızlar hala oğlumun yanındayım,üzerine fena gribim. Çok sık gelip laf atamıyorum. Beni affedin. Allah'tan ameliyat mevsimimiz biraz geçiyor da ortalık süt liman:) Yine de ameliyat olacak arkadaşlar var sanırım bu aralar, lütfen unutmayın hanımlar acıya dayanıklı olmasaydık Allah bize doğum yapma hayata bir canlı getirme lüksünü vermezdi. Sırtınız biraz ağrıdı değil mi kızlar? Iyi de doğurmadan 9 ay boyunca incecik bedeninizin tam ortasında kocaman karnınız ve memelerinizi taşırken hiç mi ağrımadı? Hamileliğin son aylarında yatakta yüz üstü yatabilenimiz oldu mu? Bırakın canım bu acıyacak aman yaman laflarını tabansız erkekler etsin. SİZLER ÇOK GÜÇLÜ VE YÜREKLİ KADINLARSINIZ!!!
Gribim ve çok yoğunum ama ara sıra gaz veren tarafım öne çıkacağım bananeee diye fırlayıveriyor işte:) Seviyorum hepinizi